İnşallah pazar günü Küçük ailesi ile birlikte orada olacağız.
Yazdırılabilir Görünüm
Kuzu yerinde bir sıkıntı yok değilmi Müslüm abi,ben Osmandan korkuyorum bilesin ♥
herhangi bir sıkıntı yok
sen Emin Hocayıda al ama
İlker i de unutmayın
yengem ve çocukları da getir istersen
:)
Osman şu çiftliğin adresini hala vermedin.
Eskişehir'den Mehmet abiye kim sölicek ?
Fatih mi Osman abi mi arasa ?
Bütün kavurma yapar.. gerisini de somun ekmek arası yaparız. Olmadı birbirimizi yeriz..;)Alıntı:
kuzu tamam..
Bütün kavurma yapar.. gerisini de somun ekmek arası yaparız. Olmadı birbirimizi yeriz..;)Alıntı:
kuzu tamam..
Arkadaşlar Çatalcaya kuzu çevirmeye gelmek isteyenler lütfen beni arasın, tanımadığımız Nizip'li hemşerilerimizden gelmek isteyen olabilir diye düşündüm 0532 228 08 59
Kardeş bende ikisininde telefonu yok sende varsa arayalım gelsinler...
Biz hanımdan karar aldık, çok mecbur kalmassak birlikte bir yere gitmiyoruz...:p
Bencede ufak, giderken biraz yumurta patates falan haşlayalım yoksa millet özelliklede Hido aç kalır:D:p
Ya ben gerçekten anlamıyorum.. Bu nizip.com un bir buluşması olacak diye biliyordum ancak, tanıdığımız tanımadığımız bir sürü insan çağrılıyorsunuz. Şaka bir yana ben açıkçası bu işten hoşlanmadım. Burda bir kalem yazmamış.. bir tek site için vakit ayırıp ta fedakarlıkta bulunmamış..tanımadığımız insanlarla birlikte olmak.. sadece böylesi bir özel günde kaynaşma günümüzde..bilmiyorum bana ters geldi. Eğer işin boyutu böyleyse ben gelmek istemem. Çünkü sevmiyorum kalabalığı ve tanımadığım insanlarla ne muhabbetim olacak onu da anlamış değilim. Böylesi özel bir zamanda özel bir kaynaşma toplantısı beklerdim..ama iş çığrından çıkacak gibi gözüküyor.. bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum ama bana ters geldi..garipsedim ve kendimi kötü hissettim..Ve açıkçası buluşmaya 2 gün kalmış ve hala nereye gideceğiz nasıl olacak..kim, nerde, nasıl buluşacak?? Tam bir karmaşa hakim. Biri tam olarak şu proğramı da yapsa iyi olacak.
Evlat sen rahat ol, her şey ayarlandı planlandı, zamanı geldiğinde sana haber verilecek, yabancı dediğin şahıslar konusuna gelince , ben de biraz rahatsızım VAN'lı meselesinde olduğu gibi olmasın diye azami dikkat ediyoruz.
Kendi imkanlarıyla gelmek isteyenler için son uyarı, ctesi sabah 11 de Çatalca girişinde solda bulunan benzincide buluşup toplu halde gideceğiz.
Hido,makin ammi oktay Cuma akşamı güngörende toplanıp akşam Ramazana gideceğiz ha unutmayın ...
Len sen gidi aç gözlü aç . Sana et kalmaz diye korkın demii ? Elmiş yabancımış nedir bu len ? Allah kısmet ederse gelecez işte , yine senle koyun koyuna yatarız , kebabı da yeriz , sen tanımadıklarınla konuşma danış olma , sen babanla benle bacanağınla konuş dürümünü ye yeter .....
Herkes gelebilir arkadaşlar.
Bizden biri ile giden için sorun yoktur.
Eğer kendi başına gitmek isteyn olursa
Çatalca E5 otobüs durağına gelsin onu alıp piknik yerimize ulaştırırız.
(Ekip başı)
Müslüm Akpek
Ramazan Tarhan
Osman Demir
Oktay Cankesen
Lütfen bu ekiplerden birine kaydolunuz.
Bu arkadaşlardan birine ulaşarak gitme yerine varabilirisiniz.
Çatalca Çanakca Köyü yerleşim alanımızdır.
Sorularınız için Ramazan Tarhanla irtibata geçebilirsiniz.
Fıkra Günlüğü
Osman Abi, sabah uyanınca o gün 70 yaşında olduğunu hatırlamış. Yavaş yavaş yataktan kalkarken gözü ayaklarına ilişmiş.
-'Sevgili ayaklarım, Bugün 70 yaşına girdik. 70 senedir Beni istediğim yere götürdüğünüz, bu yaşıma sizinle girdiğim için bahtiyarım,
sizlere çok teşekkür ederim, nice seneler dilerim... '
...
Sonra dizlerine dikkat etmiş.
-'Sevgili dizlerim, bugün 70 yaşına girdik. Bu kadar sene Beni taşıdınız, bükül dedim büküldünüz, çömel dedim çömeldiniz, bu yaşıma sizinle birlikte girdiğim için şükür ediyorum. Sizlere çok teşekkür ederim, nice seneler dilerim...'
Sonra gözü biraz daha yukarı kaymış;
- 'Eee ulan köftehor, ulan hayırsız emektar' demiş, eğer sen de yaşasaydın bu günümüzü hep birlikte kutlayacaktık.
Buna güldüysen esas fıkralarda mıçarsın o zaman :)
Kanka fıkra repertuarını geniş tut
panige gerek yok...herşey yolunda..Ben Anadolu turnemi tamamladım ve bugün
istanbula döndüm.gelir gelmez kuzuyu ayarladım.sorun yok yani...
cumartesi günü kesilmiş ve yüzülmüş olarak bize teslim edecekler.
cuma günü için çiköfte matinesi de tamam.Hido,makin,oktay,müslüm baba
emrah,yerli iştirekçiler,menes ve fosiyarik baba ağır misafirlerdir.Karakaşı yakalayabilirsek
onu da kafese kapatacam.Cuma günü güzel bir gün olacak.cumartesi sabahı
oktay bize özel bir çorba yapacak.çorbamızı içtikten sonra toplu olarak anıtkabire gidip
Çataycaya doğru yola çıkacaz.Admin istanbula teşrif edince müslüm baba onu alacak.
ve çatalca girişinde kafileye katılacaklar.sonra da gece yarısına kadar gırgır şamata.
her yönüyle yeni bir fotoromanı soluk soluğa takip edecegiz gibi görünüyor :)
bu arada özel sipariş üzerine acılı adana şalgamı getirdim.temiz yerli bir imalathaneden aldım.
Harıka sımdıden heyecan bastı
Obooooooooooooooooooooooooooo............... Ben n'ettim??!!..:p Beni ter bastı valla!...:p
çok komik ve 10 numara bir fıkra olmuş değilmi?tam size göre..
ben gerçi anlamıyom sizin mizah anlayışınızı.
bu kadar erkek varken bir bayanın ne işi olur burda?
frekans sorunumuz var ne de olsa...
bu da yeni çıktı yıllardan beri burdayım...
sizden ricam site girişine bir levha yada bir yazı asın bundan böyle bayanlar girmesin...
Sen rahat ol kanka,yanlız beyaz gazozla limon getirmek lazım gelir:D
Allahu alem Fatih abi cennete giderde seni toprak bilem kabul etmez:D
Pafciğer kavurmasıda olacakmı ya le,Oktaya söyleyinde imkan varsa yapsın aş eriyem ha;):p
Yanlız anıtkabiri anlamadım:confused:
Büyüksün Hacı,bu seferki Nizip.Com toplantılarının en güzeli olacak sanırım
Bende bir fıkra var kime anlattıysam gözlerinden yaş geldi,bakalım seninkiler nasıl :)
yaşın geçiyor fazla heyecan sana iyi gelmez kanka:D
Niye andıropozamı girdinde terliyorsun...:D
Bu admla uğraşılmaz..Her lafa söz var..dil otumu yemiş ne?!..:p