Ya memlekette ne kadar çok polis arabası var. 10 dk. izliyorum 15 defadır polis arabası geçti... Polis haftası da değil?!.. ne iş anlamadım?!..:(
Yazdırılabilir Görünüm
Ya memlekette ne kadar çok polis arabası var. 10 dk. izliyorum 15 defadır polis arabası geçti... Polis haftası da değil?!.. ne iş anlamadım?!..:(
Ya gerçekten sanki sapanda bağda yürüyorlar... Ölee...ellerini kollarını sallaya sallaya. :):)
tahlil sonuçlarını nasıl göreblirim
mrb bende nizipli olmaktan gurur duyuyorum ama malesef kine bitürlü nrt radyo ve tv seyredemiyom nasıl yardım cı olursunuz cok memun olurum
slm hayirli günler... Almanya´da birkac kisiye canli yayini izlettim Trafike bakinca kaza olur diye heycanla bakiyorlardi adeta herkes biribirne girmis gibi kurallar hic yok gibi sevgili Admin abi Duruma el ati ver hec kural yok gibi burdan :)
Buraya biri meaj yazınca ödüm kopuyor, yayınmı yok acaba diyorum :)
Valla kardeş trafik, trafikcilerin işi :) ben karışamam o işe.
Bak senin için kamerayı döndürtmeye başladım.
slm . Tesekürler ederim ne zahmet ettin :)
Mehmet Abi Elektirik Faturasindan Korkmaz Teyze Oglu :)
slm teyze oglu yok yok öder tabiki:)
Elektirik başkasından, dur uyandırma komşumu :)
Hem sen şu bulunduğun yeri bir düzelt bakim.
mehmet abi sifremi giriyorm acılmyor miksam1988@mynet.com bu mail i vermiştim sifrede gelmiyor napıcam ?
mrb ben antalyadan ibrahim ya neden canlı yayını acıp izliyemiyorum acaba
hafta sonlari canliyayin yapilmiyor mesai saati icerisinde genellikle hafta ici aksam saat 5 kadar her hangi bir aksilik yoksa izliye bilirsin...
Nasıl nerden bakablıyırouz?
iSTEK SARKI FALAN YAPABILIYORUZ MU?
Admin kizmaya gerek var mi:)
Tamamen espriydi. Senin espriden anlayan biri olduğun için, smiley eklemeye gerek görmemiştim. Senin için bir tane ekleyeyim :D
Nizip coma sadece canlı yayına giren bir çok nizipli hemşirelirimiz neden canlı yayın yok diyorlar admin bir bu konuyla ilgi bilgi verebilirmi?
bilgisayarı değiştim, canlı yayın sunucusu değişti vs... birçok problemi gidermem lazım. yayın başlayınca haber ederim.
canlı yayın isteyen istanbuldaki abilerime duyurulur..
canlı yayın yarın hizmete girecektir :D
Napcan lee canlı yayında :)
memet abi canli yayin bende gozukmuyor aksilik panele yazida yazamiyorum
yureginiz korkmamasi icin yazmak istemezdim ama baska carem yok:)
firefoxla veya i.explorerla dene
memet abi onlarla alakasi yok denedim yinede fikriniz icin sagolun..
ne ettise kellesi boyuk cumali etti sabah vardi yoksa :)
sabah flashla verdim
sonra bizim serverdan verdim
sonra başka biryerden vermeye başladım
sen explorer ayarlarını sıfırlayıp dene
Bak sen seyredemiyorsan kapatıcam :D boşa yazmasın
abi deniyorum ama sanirim hatlar tammamen karisti :)