yeter artik su cekimlerde olsun hakan hep cekim yarin yarin diye askida ekmek kalmadi))))
Yazdırılabilir Görünüm
yeter artik su cekimlerde olsun hakan hep cekim yarin yarin diye askida ekmek kalmadi))))
Tamam kardeş başka konuda iken bile ihtar ediyorsunuz ....
Bende kendime yakın fırında "Askıda Ekmek " bırakırım...
Son durum nedir.
son durumu bugun bize basin aciklamasiyla sezer kardesimiz bildirecek
çekimler yapılmşmı acaba ?
arkadaşlar 3 gün yoktum kurs vardı şehir dışında idim.sanırım bıraktıgım gibi kalmış..bi el atma vakti geldi..
iyi olur boroboro kardeşim.
bizler gündemi takip ediyoruz ama burdan yapabilecek fazla birşeyimiz olmuyor..
sezerin ifadesini almanin zamani geldi sezerrrrrrrrrr nerdeysennnn gel bura
birazdan kesin sonuç açıklıyacağız inşallah. muhtemelen yarın çekimi yapacağız.
röportajda kim konuşacak ise yarın NRT yi arasın, osman abi ile görüşsün askıda ekmek kampanyası için haber yapacağız desin. haber ekibini gönderirler. ama röportajda kimin konuşacağına karar verelim. kasım abi yada derviş abi müsaitse onlar yapsınlar açıklamayı.
evet hakan kardeşim konuşmuştu kasım abiyle tahminim kasım abi konuşacakmış
hakan şimdi net acıklama verir inşallah
Hala bir gelişme yok ne oldu ropörtaj.
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.ne diyeyim.elimden geldiğince yardım etmeye hazırımmm.ayrıca bu konuda emekleri olan herkese teşekkürler.saygılar
müsülüm abi sen ne zaman geliyorsun nizipe..bugun derviş abi konusacak tı ama..bilmiyorum ne oldu...
Ben önümüzdeki hafta geliyorum.
arkadaşlar bu konuya desteğinizi beklıyoruz..yorum olarak da askıya ekmek olarak ta..
nrt noldui nrt
sözü veren cekiliyor kenara o kadar yaziyoruz artik sinirlenmeye basladim ha:)))
boro sen baktinmi o askida 700 ekmek olayi neyin nesimis?
o 70 imiş ya..birisi bırakmış ama kim bilmıyorum...sormadım da...bugun 13 falan idi en son...kasım abi halledecekti ama...????
nrt ile sezer ilğilencekti şimdi oda yok.
bakalım ne olacak.....
güncelleyelim bu konuyu....hancılar unlu mamülerinde uygulama devam edıyor..duyarlı insalarımız tarafından günlük ortalama 10 15 ekmek katkıda bulunuluyor..bunun daha fazlası için yardımcı olalım..
Yarın bende uğrayayım İnş.
admin abi orda liste var günlük askıya bırakılan ekmek listesı sayısı ..ekmek veren satan tezgahtakı arkadaşlar ihmal etmıyolar hemen yanınızda yazıyolar ama..takipçi olursak yazılıp yazılmadıgını daha iyi olur düşüncesındeyım..
Birde bırakılan ekmekleri ihtiyacı olanlar gelip alıyorlarmı.
Metin İliksoy kardeşimizle bu gün görüştüm hem TV'de hemde gazetelerinde olmak üzere konunun önemini ve hassasiyetini vurgulayacak şekilde ilgili ekmek fırını ile ropörtaj yapıp haber hazırlayacaklar. Bu tutumlarından dolayı ayrıca NRT'ye ve Metin kardeşimize de teşekkür ederim.
umarım yerel basın haberlerinden sonra hemşeilerimiz gerekli hassasiyeti gösterirler.
Bence Nizip geneline fazla yayılamadı bu kampanya, tüm fırınlar neden kabul etmiyor.
eeeee bütün insanlar iyi niyetli yada kendindne başkasını düşünmüyor olabilirler..bu zamanla olacak bi şey...yolunda ve faydalı bi uygulama oldugunu ınsanlara anlatabılırsek...zamanla yaygınlaşacak tır...
siteyede atılırsa görüntülü olarak haber iyi olur..sezer de gitti kim atacak ....haber yayınlansında bakalım bi hal çaresine ..admin abi yardımcı olur sanırımm o konuda...
konunun yazılı ve görüntülü haberleri siteye atılırsa nizip dışında yaşayan bizler için güzel olur.
umarım adminimiz bu konuda bir çalışma yapacaktır.
evet siteyede atılsın:)
Başarılı olabilmesi için Nizip geneline duyurulması lazım yoksa bu kadar emek boşa gidecek.
bugun inşallah çekim yapılacak..akşama izleriz nrt haberlerde ...ögrenırım bugun yayınlanacak mı diye...
ne zaman yayınlanacağını öğrenebildinmi boroboro
sanırım bugün çekim yapılacak..aksama ögrenirim....
konu ile ilğili son durumlar ne boroboro?
çekim yapılmışmı, askıya ekmek bırakılıyomuymuş hiç ?
dogan bugun bakamadım arkadaşım...yarın gündüz ilgilenecegim ..3 5 gündür baya bi yogundum...