Hüseyin abi bide sen tabiki...Heh heh
Yazdırılabilir Görünüm
Tmm teyze sorun oluyosa uğramayız saten nizipli hanımlar olarak da buranın hiç tadıtadı yok ne biçim gencsiniz yha hanımlar bu lafım sizeee.... heheheheeeeeeeee
heheeee güldürme beni teyze senden ve ghosttan başka buraya yazan yok bide kızların bölümü birlik olamıosunuız herhalde :D
Merhaba Ben Nizipliyim Ancak Nizipte Yaşamiyorum Ve Zaten Burada üyeyim Siz Görmediniz Sanirim ...nizipli Bayanlar Var Bu Sitede ........
Gülten Cankesen
hadı kızlar canlanında kız dayanısmasını gorsun bayram efendı oyle laf atmak olmuyo huseyın bey
hanımlar tabiki buraya yazmak zorunda degilisiniz sadece buraya ugradıgınız da bir merhaba bile yazmanız yeterli bazı arkadaşlar bayanların varlıgını görsünler yeter...........:)
[quote=ghost_love;103040]hadı kızlar canlanında kız dayanısmasını gorsun bayram efendı oyle laf atmak olmuyo huseyın bey[/quote
bayrama göstericem zaten kimse ugramıyomuş bayan yokmuş kaç bayanını oldugunu daha sonra yazıcam inşallah buraya :D:D
yaz yaz arada öpüyorum hoşçakal...bide bana baryam demeyin sıktı artık yaaa...küpem var kulağımda miksam başka da gerek yok....oke dostumm...Anlamısko...kerkes kib..
hayrola hüseyin biyeremi gidiyosun teyzecim noldu şakalardan sıkıldın galiba sen şaka yaparken iyi öyle bozulup gitmekte neymiş bakem insan sevdigiyle ugraşır sende seviliyosun şımarma bak burası sensiz olmaz ona göre ha...:)
ya cıdden huseyın ne oluyo ne bu sınır bu kadar sınırlenecek ne oldu
ya adım var benim ismim ile çağırın beni...
nizipe rezil olduk sati...Baryam Baryammm
slm esera nasılsın iyi bayanlarda bu sitede gördugume sevindim bende konyadayım oglumun ismiyle katılmısım genelde beni bay biliyorlar
eh işteee adım güzelll
miksam vallaa acıkca söylücem yabancı yok aramızda hanımların formuna yaza yazaaa arvat kılıklı olucaz herhalde...Dönsekmi aceb..
ya huseyın tamam huseyın derız de anlamadıgım ınsanlar burda bıraz eglenmek ıstedı sende ofkelendın yanı ne var ya kıme rezıl oldun nerden cıkardın eger ıstemıyosan buraya yazma
hem benım hosuma gıttı bayram demek sende bana hayalet dedın sana bısey dedık mı
ya ghost adım var benim tabi lakablar fln sölenir ama süreklide böyle olursa ayıp olur...
aman tamam ya of bı daha adını bıle soylemeyız oldu mu sen bu kadar kızarsan
BİDE ŞU ADINI BULMAYA ÇALIŞIN BULURSANIZ HEDİYE VAR SİZE....
MAP.........A BUDA AİLE ARASINDA ÇOK SÖYLENİR.:)
eser abla neyle alakalı buı ısım ben cıkaramadım
Fazla kurcalamayın lütfen...siz baryam deyin o zmnn