IMKB : 59332,11Dolar : 1,7650 TLEuro : 2,3280 TL. Ana Sayfaya Dön. NİZİP ÇALIŞTAYI YAPILDI. NİZİP ÇALIŞTAYI YAPILDI. Tarih : 10 Şubat 2012 Cuma 20 07 ...
www.nrtmedya.com/video/nizip-calistayi-yapildi-2402v.html
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
IMKB : 59332,11Dolar : 1,7650 TLEuro : 2,3280 TL. Ana Sayfaya Dön. NİZİP ÇALIŞTAYI YAPILDI. NİZİP ÇALIŞTAYI YAPILDI. Tarih : 10 Şubat 2012 Cuma 20 07 ...
www.nrtmedya.com/video/nizip-calistayi-yapildi-2402v.html
Kaynak...
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenlerle düzenlenen seminerde bir araya geldi.
Devami...
NİZİP'TE YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE YÖNELİK SEMİNER - Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenlerle düzenlenen ...
www.haberler.com/nizip-te-yeni-atanan-ogretmenlere-yonelik...
Kaynak...
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm ekiplerin katıldığı ve 3 saat süren genel Asayiş uygulaması kapsamında Nizip Şehir merkezinde umuma açık yerlerde, şahıslar üzerinde, iş yerlerinde, araçlarda, ilçe giriş ve çıkışları olmak üzere 5 ayrı noktada ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Firmayı yeni aldıkları sırada Nizip Caddesi'ndeki eski tesislerinde günlük 84 ton makarna ve 360 ton irmik üretim kapasiteleri olduğunu ifade eden Özgüçlü, ''2006 yılında yaptığımız ihracat 1 milyon 600 bin dolar seviyelerindeydi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Nizip ilçesine bağlı Sekili beldesinde, kırsal alanda başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, fidan dikimleri devam ediyor. Nizip ilçesine bağlı Sekili beldesinde, kırsal alanda başlatılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, fidan dikimleri ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların güzel gitmesini fırsat bilerek ilçe merkezinde bulunan mevcut parklarda ve park olmaya müsait yerlerde çalışma yapıyor. Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, yaptığı açıklamada, ...
Haberciniz
Kaynak...
Nizip için tahminlerimiz Son Güncelleme:15.02.2012 17.02.2012 KKY Bekleniyor .Yağışlar Öğleden İtibaren Kara Dönerken Kar Akşam Yoğunlaşacak ...
www.havaforum.com/konu-gaziantep-nizip-hava-tahmini-yen...
Kaynak...
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni Adalet Sarayı'na hayırlı olsun ziyareti için Nizip.
www.nizipdenge.com/.../-bin--paket-kacak-sigara-yakalandi-4...
Kaynak...
Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, Vanlı depremzede aileler için kaynaşma yemeği düzenledi. Depremden sonra Van'dan ayrılarak Nizip'e yerleşen aile... Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, Vanlı depremzede aileler için kaynaşma yemeği düzenledi.
Haber50.com
Kaynak...
Depremden sonra Van'dan ayrılarak Nizip'e yerleşen ailelerin kendi aileleri olduğunu belirten Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alkandağı, "Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' Hadis-i Şerif'i bizler için önemli ...
haberimport.com
Kaynak...
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi. Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi. Nizip ilçesine yeni atanan 128 öğretmen ...
Haber FX
Kaynak...
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SERİN, NİZİP'TE ÖĞRETMENLERLE BİRARAYA GELDİ - Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile ...
www.haberler.com/milli-egitim-muduru-serin-nizip-te-ogretm...
Kaynak...
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi.
www.fezahaber.com/milli-egitim-muduru-serin-nizipte-ogretm...
Kaynak...
Gaziantep Haberleri (İHA) - Çukobirlik Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı Gaziantepin Nizip ilçesinde yapıldı.
www.tarsusonline.com/.../cukobirlik-guneydogu-anadolu-bolg...
Kaynak...