Van'da yapılan Nevruz törenleri geliyor gözümün önüne, bütün Van oradaydı. Bu acılı günde eleştirmek istemiyorum ama yinede içimde bir kızgınlık var.
Yazdırılabilir Görünüm
Van'da yapılan Nevruz törenleri geliyor gözümün önüne, bütün Van oradaydı. Bu acılı günde eleştirmek istemiyorum ama yinede içimde bir kızgınlık var.
Nizip Devlet Hastanesi Göz Hasalıkları Uzmanı Operatör Dr. Mehmet Gürkan Tatar," Gözlerde herhangi bir sebepten dolayı ortaya çıkanher türlü kaymanın, şaşılık olarak adlandırıldığını belirterek, bunun görmesorunu açısından bazen sebep, bazen de sonuç olduğunu vurguladı.
"Aslında kayma mevcut değilken,sanki varmış gibi algılanmasıdır" diye konuşan Operatör Dr. Tatar, Burun kökügelişiminin daha tamamlanmadığı için görülen bir durum olduğunu ve sıkgörüldüğünü kaydetti. ,
Göz Hasalıkları Uzmanı Operatör Dr. Mehmet Gürkan Tatar,konuşmalarını şöyle sürdürdü. "Ş aşılık bazen hayatibir sorunun habercisi de olabilmektedir: Bunlardan en sık görüleniRetinoblastom denilen bir çeşit göziçi kanseridir. Bir diğer durum ise beyintümörü sebebiyle göz kaslarının düzgün çalışamaması sebebiyle kayma ortayaçıkmasıdır.
Görüldüğü gibi şaşılık, sadecekozmetik ve görsel bir sorun değil, bazen çok daha önemli ve hayatı riske atanhastalıkların uyarıcısı olmaktadır.
Şaşılık, doğuştan da olsa sonradan da ortaya çıksa halkarasında bilinen görüşün aksine zaman geçmesiyle kendiliğinden iyileşen birhastalık değildir. Şüpheli bir durumda bile en kısa zamanda bir göz doktorunabaşvurulmalı ve ön muayenesi yaptırılmalıdır çünkü kısa süren bir muayene bazensadece hastanın gözünü değil, hayatını da kurtaracaktır.
![]()
Selimiye İmam Hatip Camii, Yardım Toplama KomisyonuBaşkanlığı'nın, depremden zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzerebaşlattığı "Her Evden Bir Battaniye" kampanyası büyük ilgi görüyor.
Selimiye İmam Hatip Cami Yardım Toplama Komisyonu Başkanlığı adına bir açıklamayapan Leylek Camii İmamı Yaşar Yılmaz, Afet bölgesinden büyük miktardabattaniye ihtiyacı olduğu bilgilerinin gelmesi üzerine bu kampanyanın başlatıldığınıbelirtti.
Nizip İlçe Halkının büyük bir duyarlılık gösterdiğini vehalkımızın yardım çalışmalarına gönülden katıldığını vurgulayan Yaşar Yılmaz, Battaniyebağışlarının devam ettiğini söyleyerek,. "Battaniye bağışında bulunan bütün hayırseverlereteşekkür ediyorum" dedi.
![]()
Uzun yıllardır ilçede hizmet veren Yılmazlar Massey FergusonBayii, yeni traktörlerinin tanıtımını yaptı.Şehrin dört bir yanında halkatanıtmak amacıyla düzenlenen şehir turu nedeniyle bir konuşma yapan firmayetkilisi Mehmet Öğüt, firmanın kendi ürettiği son model traktörleri tanıtmakve halkın dikkatini çekmek amacıyla şehir turu düzenlediklerini söyledi.
Son model traktörlerin tanıtımına 26 Ekim Çarşamba günüOğuzeli ilçesi Doğan Pınar yolu üzeri Sefiller Petrol karşısında 12.00 ile 17.00saatleri arasında tarlada uygulamalı olarak devam edeceklerini belirten MehmetÖğüt, herkesin davetli olduğunu ifade etti.
![]()
Komeniyüs Projesi kapsamında Adile Altınbaş İlköğretim Okulutarafından ilçede ağırlanan bir grup yabancı Öğretmen ve öğrenci, Nizip Belediyesi'niziyaret ettiler.
![]()
Yunanistan ve İtalya'dan gelen Öğretmen ve Öğrenciler,Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur tarafından karşılandı.
Nizip İlçesi ve Nizip Belediyesi hakkında bilgi veren BaşkanYardımcısı Salih Uygur, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dilegetirdi.
Grup adına yapılan açıklamada ise, Nizip İlçesi'nin görmeyeve gezilmeye değer bir yer olduğu her yönüyle sıcak bir ilçe olduğu belirtildi.
![]()
israil ve diğer 30 ülkeden yardım istenmiş zaten. gelen paraları battaniye çadır vs.. alsınlar işte. toplanan o paralarla van'ı yeniden inşa ederler.. makedonya 100 bin avro göndermiş mesela. japonya 400 bin abd doları gönderiyor artı battaniye çadırları söylemiyorum bile..
camiye nazım olan mescide haram derler yanı oraya yardım oluyor sen yakınındakine yardım etttttttt
Oscar Wilde'ın söylediği gibi :" İnsanların %99'u sadece var olur, %1'i gerçekten yaşar."
Edinilen bilgiye göre saat 15.00 sıralarında Saha MahallesiCumhuriyet Meydanı önünde akli dengeleri yerinde olmayan Cuma Y. İle Ali K. arasındabilinmeyen ...
www.nrtmedya.com/.../nizipte-bicakli-kavga1-yarali-8718h.ht...
Kaynak...
Deli deliyi gorunce sopayi saklarmis bunlar bicaklari cikarmislar bence akli dengeleri yerinde...
Nevruz bayraminda pkk yi destekleyenler simdi gorsunler kotu gunde sadece devlet onlarin yaninda pkk degil.
Tabiki benimde icim ciz ediyor bu devletin polisini taslayan,askerine kursun sikan insana yardim etmek ne kadar dogru ama sonucta disaridan bakinca van da turkiyenin bir parcasi.Insallah herkes kotu ve iyi gun dostunun kim oldugunu anlamistir.Bu devletin polisine tas degil gul,Askerine kursun degil cicek uzatir.
Kazada ağır yaralanan sürücü Kemal Karalar (42), 112 acil servis ekipleri tarafından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri, kalp fonksiyonları duran Karalar'a kalp masajı yaparak yeniden hayata döndürdü. Buradan Gaziantep Şehitkamil ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Arkadaşlar kötü ve pis insanlara bakarak kardeşligimize zarar getirecek söz ve fiilerden kaçınmak lazım vanın içinde öyle güzel insanlar var öyle güzel insanlar varki tanısanız hayran kalırsınız
anarşinin esir aldığı kentlerden biri insanlar gerçek varlığını gösteremiyor
Şunu unutmayın yıllardan beri batılı ve yahudi ve hiristiyan misyonerleri İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK İSTİYORLAR oyuna gelmeyelim
DEDEM RAHMETLİNİN BİR SÖZÜNÜ BURAYA YAZMAYI UYĞUN GÖRDÜM ŞÖYLE DERDİ;
KÖTÜLÜGE KÖTÜLÜK HER KİŞİNİN KARIDIR
KÖTÜLÜGE İYLİK ER KİŞİNİN KARIDIR
Selamlar
Ben Van ile ilgili heberlere pek yorum yapmıyorum...Bu günler geçer her şey normale döner!!! Yani eskiye döner yılanın yavrusuda yılandır...Ama Allah için yinede yardım etmek lazım.
Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karalar ardından Gaziantep Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı sürücü kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede bulunan Karalar ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Şanlıurfa.com
Kaynak...