sakallı bu foto işini halledin, afişler basılsın, tanıtım ve duyuru işini biz hallederiz inşallah, gerek NRT gerekse diğer yerel basın kuruluşları bu oluşuma destek verecektir inşallah.
Yazdırılabilir Görünüm
sakallı bu foto işini halledin, afişler basılsın, tanıtım ve duyuru işini biz hallederiz inşallah, gerek NRT gerekse diğer yerel basın kuruluşları bu oluşuma destek verecektir inşallah.
Sezer kardes tamam carsamba günü bısmıllah dıyoruz ınsallah
fotoları vıkartcak renklı prıntle boro ve somun frınlarınada bırakılcak
dısarda olan bızler akrabalarımızı arayıp para bıraktırtcagız
nızıpte yasayan sızler bızzat gıdıp para bırakcaksınız uygulamaya baslayan fırınlarda
carsamba aksamına resımlerı atıcagız
carsambadan ıtıbarende sen tanıtımlara baslarsın nrt aracılıgıyla ınsallah
başım gözüm üstine kardeş.
Aslında ben üzerime alınmadım ama bu konuya gereken önemi vermediğimiz de en azından yorum yaparak katkıda bulunmadığımız için ortaya çıkmış durumda yani sitem etmekte haklısınız... :( fakat inanın ki gönlümüz sizinle beraber, baktık ki imrenilecek bir fikir birliği içerisinde şevkle çalışıyorsunuz...
Bu konu amacına ulaşır mantığı ile doğrusu sizi yanlız bırakmış gibi olduk,
Ancak kesinlikle bu konuyu önemsememek yada boşvermişlik yapmadığımızı bilmenizi isteriz, bu konuda sizlerle aynı fikirde ve aynı ölçüde hassas olmakla beraber konuyu tekrar gündeme getirip ateşlemeniz takdire şayandır. Allah razı olsun.
Bu uygulama ile bir nebze olsun ihtiyacı karşılanan hemşerilerimizin duası ve sizlerin bu düşüncesinden dolayı Allah (C.C) rahmeti üzerinize olsun
ABI ozaman KOLAYI VAR size ceza keselim
uygulamaya her katilan firina en azindan 2 $er ekmek parasi birakmaniz
nasil ceza?
ceza değil ödül veriyorsun da farkında değilsin :)
bizim cezalarimiz böyle olsun sezer kardes:)
sakallı 2 şer ekmek az olur...uygulamaya katılan fırınlara en az 5 şer ekmek...bu uygulamadna faydalanacak bi çok ınsanlarımız var..amaç onlara yardımcı olmak..temel besin maddesı ekmegin sofralarına ulaşması...baska bı amacımız yok bu konuda..istedıgımız tek şey sadece destek..bize değil..sofrasına evıne ekmek göturemeyen ınsanlara yardım..
ödülü büyütelim diyorsun desene boro
hadi bakalim kasim abi ne diycek bu i$e?
Başım gözüm üstüne bundan güzel ceza olmaz... :)
cezanız böyleyse ödülünüzü de alırım Allahın izni ile...
ALLAH razi olsun abi.
carsamba günü uygulamaya katilan firinlara bakarsin sitede in$allah
bende dayimi aradim özlem pastaensi sahibi hasan kalkan
o da birakcak firinlara ekmek parasi
gerci hayir edeni aciklamak pek hos olmasada
hayir alani bilmemek daha ho$
arkadaslar yarin saat 9 gibi canli yayinda bulusalim son rutu$lari verelim
hadiyin iyi geceler size
bir takım ailevi sorunlar deneni ile dün nete giremedim ama sağolsunlar arkadaşlar konu üzerinde baya yol katedmişler..
umarım bu işin altından büyük bir başarı ile kalkılacak ve kısa zamanda uygulanan hedefe varılacaktır.
emeği geçen bütün arkadaşların yüreğine saglık..
inşallah olur ne diyelim
nOldu yaff bu uygulama ilan faaln yapıştırıldı mı?
Uygulamaya başlandı mı?