...
Yazdýrýlabilir Görünüm
...
süleyman kardeþ konuyu baþta dagýtan sensin.....neyse konu baya dagýlmýþ zaten bu arada hoþgeldin süleyman....
valla sýramda artýk anatomiden kaldým yazacak galiba:-) Allah göstermesin þakasý bile kötü.....
<p align="center" benim sýramda yanýmda bir þerefsiz vardý
ona inat
ÜLKÜCÜ,
BABA_SULTAN_DESÝNLER
YA SEV YA TERKET.
YAZMAZDIM AMA ONA ÝNAT HEP YAZARDIM ODA HERÞEYÝ HAK EDEN BÝRÝSÝ ÖLDÜRSELER YÝNEDE ÜZÜLMEZDÝM O KADAR YANÝ.
Baba_sultan yazdýgýn seyler onun bunun inadýna yazýlmamasý gerekir cünkü o degerler inadýna degil yürekden yükselmesi gereken sesler olmalý...
Biz ülkümüzü kimsenin inadýna karþýlýk olarak benimsemedik ,dogrulugunu, yüceligini, anlamýný bildigimiz için benimsedik...
Benim sýramdada yazardý ama mazi oldu ya ALÝBEY2727 sen iyi hatýrlarsýn yazanlarý karalardýk sýralarý amaYüksel hoca ne anlýyosunuz bu sýralarý karalamktan diyodu doðru demiþ onlarý karalýyacaðýmýza biraz da derslerebaksaydýk ne olur du sanki
yuksel hoca okulda en nefret ettýgým hocaydý.
Ya arkadaþlar formun konusu dýþýna cýkmasak, yani böyle nefret duydularýmýz ilan etmek bize yakýþmaz diye düþünüyorum.
Bu aradarada ’’Yasemin’’ seni tanýyormuyum?
alibey,resim hangi tarihe ve okula ait.
rica etsem söylermisiniz.
Ya Fulyacým bu resmi admin eklemiþdi az önce kýsa bi arama yaptým ama bulamadým ama sen resimler bölümünde detaylý bi arama yaparsan bulabilirsin orda var, kusura bakma yardýmcý olamadým...
benim sýramda bir gün mutlaka yazýyordu ama ben yazmamýþtým....
alýntý:
"quote" mustafabilici demiþki:
benim sýramda bir gün mutlaka yazýyordu ama ben yazmamýþtým....
ne manayla yazmýþ acaba ?
konuyu daðýtmak gibi olmasýn dj akman gibi gereksiz kelimeler varrrrr.
alýntý:
"quote" Osman_Adýyaman demiþki:
konuyu daðýtmak gibi olmasýn dj akman gibi gereksiz kelimeler varrrrr.
ne gibi gereksiz kelimeler acaba, açýklama yaparsan seviniriz...