sölen gibi bir mac olacak inşallah yeni bayrakları iyi sallamak lazım
Yazdırılabilir Görünüm
sölen gibi bir mac olacak inşallah yeni bayrakları iyi sallamak lazım
Karşı tarafta kapalı bir trübün vardı, o bakımdan sordum.
evet admin doğrudur karşı tarafta kapalı türbin var ben protokol tarafını söyledim....genelde taraftarlarımız bu tarafı tercih ediyor.....karşı tarafta ki kapalı türbinden seyredebilirler....bu pek o kadar önemli değil bizim cefakar taraftarımız için , zamanında yüksek duvarların üstünde oturarak bile seyretmiştir canı pahasına da olsa bu fedakar taraftar....
.
Mustafa ASLAN kardeşim senin duaların da bizim için yeterli,uzakta olman bir sorun değil yeter ki gönüller bir olsun sağol..........
admin kardes karsı kapalı tribun yagmur almıo oturmaya musait bi yer ama protokolde de erken geLirseniz yer bulabilirsiniz.. 50 tane bayrak yapıldı biliorum ki bazı arkadaslar bu bayrakları oturmak amacı ile kullanacaklarherkesi beklioruz bu maca cok guzel bi mac olacak umarım skor yonunden de bizim acımızdan guzel bi mac olur.. saygılar.
NİZİPSPOR YÖNETİMİNE VE FUTBOLCULARA YARINKİ MAÇDA BAŞARILAR DİLERİZ GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİZDE MAÇDA OLALIM AMA ŞARTLAR EL VERMİYOR İŞALLAH SON HAFTA ŞAMPİYONLUK MAÇINDA ORDA OLURUZ, GENEL KAPTAN SANA GÜVENİYORUZ. ------İSTANBUL GÜNGÖREN DERNEK BAŞKANI ALİ DEGİRMENCİ VE YÖNETİM KURULU SAYGILARIMIZLA........
NİZİPSPORUN 3.LİGDE OLDUGU ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA.NE GÜZEL GÜNLERDİ O GÜNLER.VE O NİZİPSPORUN BİR ZAMANLAR TEKNİK DİREKTÖRLÜGÜNÜ YAPMIŞ BİR İNSANIN EVLADI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYMUŞUMDUR.GURBETTE OLABİLİRİZ AMA GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAŞARILAR.İNŞALLAH HAKETTİGİNİZ YERLERE TEKRAR GELİRSİNİZ.
.
NİZİPSPORUN 3.LİGDE OLDUGU ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA.NE GÜZEL GÜNLERDİ O GÜNLER.VE O NİZİPSPORUN BİR ZAMANLAR TEKNİK DİREKTÖRLÜGÜNÜ YAPMIŞ BİR İNSANIN EVLADI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYMUŞUMDUR.GURBETTE OLABİLİRİZ AMA GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAŞARILAR.İNŞALLAH HAKETTİGİNİZ YERLERE TEKRAR GELİRSİNİZ.
.
.
http://www.Nizip.com/files/pictures/16/44/20060920221331_4237_1_sm.JPG[/img] 19.11.2006 saat 13.00 de oynanacak olan Nizipspor-Arabanspor süper amatör lig müsabakasına tüm taraftarımızı bekliyoruz..
Geçen hafta yarıda kalan maç neticesinde;Nizipsporlu 4 futbolcumuza 2 maç 1 futbolcumuza da 3 maç ceza verip,hükmen mağlubiyetimize karar veren ASKF yi buradan haksız tutumlarından dolayı kınıyoruz......
Ve bu maçın telafisi için arabanspora karşı mutlak galibiyet parolası ile çıkacağımız maça tüm taraftalarımızı bekliyoruz....
http://www.Nizip.com/files/pictures/16/44/20060920221331_4237_1_sm.JPG[/img] 26.11.2006 Pazar günü saat 13.00 oynanacak olan Nizipspor-İslahiyespor maçında taraftarlarımızı destek için bekliyoruz....
Nizipspor için çok önem arz eden bu maçta hedefimiz mutlak galibiyet olacaktır,şampiyonluk yolunda ilerlememiz ve hedefimiz için bu maçta galip gelmekten başka düşüncemiz yok,bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var bu bakımdan tüm taraftarlarımızın sahaya gelerek takımlarına destek vermelerini istiyoruz.........
NİZİPSPOR A GÖNÜL VERENLER HEPİNİZİ MAÇA BEKLİYORUZ................
acun27 Nizipspor’ un bu sene şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Takım üzerindeki şansızlığı bu maçta atacaktır İNŞAALLAH. Önceki maçlarda kaçan goller, yaşanan şansızlıklar bu maçla beraber ortadan kalkacaktır. Bende tüm seyircimizi maça davet ediyorum. İyi Geceler.
<table height="12" cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" summary="" border="1" <tbody <tr <td </td <td </td </tr <tr <td </td <td </td </tr <tr <td </td <td </td </tr </tbody </table BİZ TAKIMIMIZI DESTEKLİYELİM ONLARDA BİZE GALİBİYET GETİRSİNLER BİZLER İNANDIK SİZLERDE İNANIN HER MAÇ FİNAL HAVASINDA GEÇSİN.
dostum dogru sölüyosun ama ...ateşli bir taraftarımız yok..ilk önce..takımımız en azından 3,ligde olmalıki..gerisi gelsin....Herşey yeşil Nizip için...
civciv sana katılmıorum 3,lige cıkınca zaten herkes mutlaka geLir onemli olan bu zmanlarda bu takıma destek vermek zaten senin gibi bole dusunenler oldugu surece bi olusum olmaz!!!!!!!