[ame] GAZİANTEP NİZİP OTOBAN ÇIKIŞINDAKİ IŞIKLARDA HER YIL 10 LARCA ÖLÜMLÜ KAZA MEYDANA GELİYOR.
Yazar: kemaldeniz27
Etiketler:NİZİP OTABAN ÇIKIŞI KAZALARI
Gönderildi:19 Nisan 2009
İzlenme oranı:0.0
Oylar:0
[/ame]
Yazdırılabilir Görünüm
Yemek yeme ve içme üzerine hizmet veren işletmelerin iletişim bilgileri ve Kullanıcı Görüşleri Acıktım Döner Ve Kebap Salonu Nizip Gaziantep Kebap & Döner ...
yemeg.com/aciktim-doner-ve-kebap-salonu-nizip-gaziantep.ht...
Kaynak...
ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ.ahsugin 01 ARALIK 2011 Zeugma, MÖ 300 civarında Büyük ...
www.youtube.com/watch?v=l7bMYRlpHgo
Kaynak...
Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezindeki park bahçelerde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Devami...
Emniyet Müdürlüğünüz MOBESE Binası konferans salonunda Prof. Dr. Feridun YENİSEY tarafından Emniyet Müdürlüğümüz personeline yönelik "Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" konulu konferans verilmiştir.
Konferansa; Gaziantep eski milletvekilimiz, Vali Sayın Hasan ÖZEDİMİR, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman OĞUZ, Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ile sıralı amirler ve personelimiz katılmıştır.
Kaynak...
Emniyet Müdürlüğünüz MOBESE Binası konferans salonunda Bahçeşehir Üniversitesi Ceza Hukuku ve Ceza Usul Hukuku Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Feridun YENİSEY tarafından Emniyet Müdürlüğümüz personeline yönelik "Aile İçi Şiddetin Önlenmesi" konulu konferans düzenlenmiş, verilen konferansta aile içi şiddet, kadına şiddet ve kolluk kuvvetlerinin genel yetkileri konularında bilgiler verilmiştir.
Konferansa; Gaziantep eski milletvekilimiz, Vali Sayın Hasan ÖZEDİMİR, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Süleyman OĞUZ, Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ile sıralı amirler ve personelimiz katılmıştır.
Kaynak...
Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde madde bağımlılarına ********** madde satan sokak satıcılarına yönelik olarak Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 9 aydır devam ettirilmekte olan planlı çalışmalar neticesinde; 77 şahıs ekiplerimizce suçüstü yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmış, bunlardan sokak satıcısı konumunda bulunan 24 şahıs cezaevine teslim edilmiştir.
Aynı soruşturma kapsamında suçla bağlantılı olduğu tespit edilen şahıslara yönelik 06.12.2011 günü saat: 05.30 itibari ile Gaziantep, Kilis ve Hakkâri illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon ile sokak satıcısı olduğu belirlenen 26 şüpheli şahıs daha yakalanmıştır.
Şüphelilerin ikametlerinde, üzerlerinde yapılan aramalarda;
-4 kilo 750 gram EROİN maddesi,
-14 kilo 250 gram ***** maddesi,
-270 paket satışa hazır vaziyette ***** maddesi,
-701 adet ECTASY hap,
-10 adet CAPTAGON hap,
-4 adet ruhsatsız tabanca,
-1 adet ruhsatsız pompalı tüfek,
-********** madde satışından elde edildiği değerlendirilen 45.000 TL para ele geçirilmiştir.
Yakalanan şüpheliler 08.12.2011 günü "********** ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından adli makamlara sevk edilmişlerdir.
Kaynak...
Siddet deyince orda dur..
Bizim ustumuze siddeti seven uygulayan kimse yokturr........
Beni en çok üzen kadına şiddet, kardeşim kafana uymuyorsa boşa gitsin memlekette kadın mı yok.
Abicigim bu dunyada kadina el kaldiran adamdan daha zavalli kimse yoktur.
Aslinda bizim turkiyenin herkesiminde kadina siddet var.
Turk erkegi kadini hangi gozle goruyorsa vurun mazluma misali...
Kadın istismarı diz boyu sadece dayakla kalmıyor, sitede bile kadınlara karşı bir tavır vardı bak şimdi bir tane bile kadın üyemiz yazmıyor.
tebrikler müslüm abi çok güzel yazmışsın eline koluna yüreğine sağlık..
Nazlııııı nerelerdesin, ara sıra yazın şu siteye yahu.
burdayım abiiiiiiiiiiii.yazıyorum bak.