-
Teşekkürler kılıçbalığı
Her türlü desteği vereceğinizden eminiz, farklı platformlarda bunu yakınen gördük..
El ele, tekrar yeşil nizibe
İsterseniz sizide sponsor listemize ekleyelim. pazartesinden itibaren sponsor firmalarımızıda buradan açıklayacağız. hepsine şimdiden teşekkür ederiz.
-
tamam kardeş görüşelim.memnuniyetle.
-
alıntı:
"quote" dervisdörtbudak demişki:
Teşekkürler kılıçbalığı
Her türlü desteği vereceğinizden eminiz, farklı platformlarda bunu yakınen gördük..
El ele, tekrar yeşil nizibe
İsterseniz sizide sponsor listemize ekleyelim. pazartesinden itibaren sponsor firmalarımızıda buradan açıklayacağız. hepsine şimdiden teşekkür ederiz.
-
bence fıdanlar bugun dıkılecek denılıyordu ama ne oldu hava sartları el wermedı mı?
-
yok sanırım daha yer kararı verilmedi.
-
SAYIN DÖRTBUDAK,NE OLDU YAV?
HANİ BÖÖN TAŞBAŞA GİDİDİK TAMA?NETTİNİZ LA?BIR MANI MI ÇIKTI NEDİR?
SAYIN AKSOY BARİ SİZ TATMİN EDİCİ BİR AÇIKLAMA YAPIN.KAMUOYUN BEKLEMEDE.
-
SAYIN AKSOY BİR GRUP ARKADAŞLA BİR ARAYA GELMEYİ DÜŞÜNMÜŞTÜK.KAMUOYU İNFİAL HALİNDE.LÜTFEN AÇIKLAMA...
-
sayın hocam yer begenmedık ki bir türlü yaz gelmeden gidek su fidanlarımızı dıkek bence olmuyacak gıbı gözüküyor yetkılıler pıyasada yok baksana, SAYIN AKSOY BEY SESIMIZE KULAK lütfen...
-
alıntı:
"quote" musaeken demişki:
SAYIN DÖRTBUDAK,NE OLDU YAV?
HANİ BÖÖN TAŞBAŞA GİDİDİK TAMA?NETTİNİZ LA?BIR MANI MI ÇIKTI NEDİR?
SAYIN AKSOY BARİ SİZ TATMİN EDİCİ BİR AÇIKLAMA YAPIN.KAMUOYUN BEKLEMEDE.
Hocam iyisiniz değilimi? kafana briket falan düşmedi yanii. İnansize bişeymi oldu diye çok korktum.
Bak geçen günde top oynuyordunuz burada!!!!!
-
derviş abiciym,
benim kafama biriket düşerse bende hocam gibi konşabilirmiym.
-
insanın kafasına piriket düşerse,paramparça olur.sanırım musa eken abi de ,öyle olmuş
-
yav ağzınızı hayra açın.ne briketi,ne saksısı?..mevzuyu açan arkadaşlar sadece somut bir yer değişikliği var mı,yok mu?Bunu bilmek hakkımız sanırım.Ona göre programımızı ayarlayalım.malum her kesin işi,gücü var.o bakımdan.
demokrat arkadaş biraz demokratik davranmaya davet ediyorum.Haksız mıyım?
-
musa hocam ,siz hala yaşıyormusunuz.şükürler olsun.RABİME
-
Derviş kardeş insanın geriye bırakacağı hayırlı işlerde öncülük edişin tabi ki taktire şayan. Hayır yarışında başarılar.
-
GÖNÜL FERAHLIGIYLA ŞU FİDANLARIMIZI BIR EKSEK DERVIŞ BAŞKAN...
NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR COK UZADI BENCE...