ehuehuehue çok güldüm gercekten yarın buse gelince hemen göstericem:))
Yazdırılabilir Görünüm
ehuehuehue çok güldüm gercekten yarın buse gelince hemen göstericem:))
çok güldüm gercekten:))))))))) bende yapabilsem keske bu sütaslardan yani:))
brao hakan gündeme dair güzel espiriler yakalamışsın :)
sütaşa bir bakayım dedim ama hayal kırıklıgına ugradım,buneya ramazan abi terkmi ettin buraları,yazışmaya dönmüş burası birde lütfen burada ramazan abi gibi ve 1-2 kişinin oldugu gibi, espiri anlayışınız ve kabileyitiniz yoksa bır bilene bırakalım lütfen bir güldügümüz yer burası var zaten lütfen !!!!!!!!
yazi$maya dönmüs demissin
iyi demi$sin
ama bu yazi$ma derken nicin kendin yaziyla yorum yapmi$sin !!!
anlatcaklarini karikatürleyip atmaliydin
bo$ bo$ konu$mu$sunuz
hem espri konusuna gelince galiba espri experisiniz !!!
sizin denetiminizden gecmeden yapilamiyor espriler galiba !!!
ordaki espriler ki$iye özeldir ve özel istek üzerine yapilmi$tir
ya bende simdi gördüm insanlar varya sırf elestirmek için elestiriyo ve muhalefet olmaktan mutluluk duyuyo ben ve benim gibi bazı arkadaslar cok egleniyoruz demekki herkesin espri anlayısı farklı esera hanım bu kadar agır elestirme hakkınız yok sakallının dediği gibi sizde karikatürle anlatsaydınız ozaman yazıya karsıysanız bu ne ya artık bıktım elestri duymaktan hosunuza gitmiyosa yorum yapmayın benimde elestri yaspmak istesem yapacak cok sey bulurum ama saygım geregi yapmıyorum begenmediğim bi şey yorumda yapmıyorum sizin eklediğiniz karikatürlere baktım şimdi baslarda bende onlara gülmüyorum herkes aynı seye gülecek diye bişey yok...
ehhhhh sakallı alacağın olsun.taşları gediğine iyi koymuşsun.
burası sütaş ise konu bütünlüğüne saygı göstererim..sadece karıkatür ile ifade edelim mesajlarımızı..eleştiri yapan arkadaşlar var..bari eleştrıyorsun karıkatür ıle yap örnek ol..:) bence karikatür dışı yorumlar yazılar mesajlar silinmeli..bu benimkide dahil..sadece karıkatü ile ilgili ismi gecen arkadaş bı yorum yapabilir...
tarhan abi harikasın vallahi :)
valla ramazan abi biz ne yaparsak yapalim senin gibi yakalayamiyoruz esprileri :)
bu arada arayi fazla acma ya :) nerelerdesin kayipsin
Sakallı ve tarhan abinin resmine sabahtan beri gülüyorum nerdeyse gözümde yas kalmadı kahvaltı yaparken bile gülüyodum biri o ara kameraya cekse beni kesin deli der kendi kendine gülüyo:)))))
.............................
gülmekten öldüm abi ellerinize sağlık
buraya her geldiğimde gülmekten ölüyorum yaaaaaaa
...................
Tarhan abı devamını ıstıyorum senden benımde olduklarımla bırlıkte tabıkı :d
mahmut bu işi ögrenmen farz oldu artık :)))
memet abi senin karikatürleri tekrar görmek güzel ;)
çok güzel olmuş tebrikler