:D:D:D:D:D:D
gerçekten komik...
Şaka bir yana Dursun Ali Erzincanlı ile neden olmasın yada Nihat Hatipoğlu hocamız ile..
Yazdırılabilir Görünüm
tuttu valla nasılda ıyı gelır sımdı
alttakı melek gıbı bı ınsan:D
Halit Eğturul ( Düzceli Mehmet )
onu arkadaslara sormak lazım:):)
alttaki cok cömert:cool:
valla ovunmek gıbı olmasın ama bıraz oyleyımdır
alttakı neseli bi insan
devlet ana-kemal tahir.Osmanlının uç beyliği yıllarını,ihanet,kargaşa,civanmertlik,martalozluk,firenk savaşçısı,türkopol vs.bir küçük beyliğin ilk yılları zorlukları,savaşları,aşkları...edebali,osmanbey,orhanbey,keremcan,mavro ve tabii keşiş benito...mükemmel bir dil,belgesel tadında bir roman.Tavsiye ederim.
BEN YA Bİ BİJUTERİ DÜKKANI AÇAR DEĞİŞİK RENK RENK ÇEŞİT ÇEŞİT TAKI TOKA SATARDIM YADA BİGÜMÜŞÇÜ:).....daha başka ne işletebilirim ki ben en iyisi kendi asıl okuduum işde kalayım yoksa ben bu dükkanları hep batırırım çünkü onları satmak yerine takar takıştırrım ben..:):):)
bir imparatorloğun çöküşü
tamam arkadaşım olur en süper alyanslarım olurdu zaten
eh durruma göre degısır
altakı yenı uyandı
yarım saat kadar oldu :)
alttaki çok zeki
hmmmmm
altakı yeni duygu ve düşünceler içinde
tuttu
alttaki çok mutlu
evet öleyım allah buna sebep olanlardan razı olsun
altakı hayata sıkı sıkı baglı
mutlu olduğum sürece ewet
alttaki rafet sewer
walla sewerım
altakı muzıkle çok ilgili
Valla hayalimdeki gibi; bir müzik evi açsam yeter bana.İçinde gitar,bateri,keman,testi bi dünya enstrüman satmak isterdim.
tuttu
alttaki bence bu oyun tuttu :D
İyiki ben 7 yıl önce bırakmışım. Ne kadar iğrenç gözüküyor. Siğara tiryakisi olan herkes izlesin derim. Görüntüler sadece 400 tek siğara için çekilmiş görüntü. Günde bir paket siğara içenlerin ciğerlerinde ne gibi değişim olmuştur birde onu düşünmek lazım. Sevgili Kasım Böler paylaşımın için teşekkürler...
ya arkadaşlar bende içiyorum lütfen içene saygı..bıze öcü gibi davranmayın dışlamayın..içmeye bılırsınız ama yasaklayarak ta bı yere varırmaz.ben bırakmak ıstemıyorum...kimene..bırakan bırakır içen içer..neden yaptırım uygulanıyor...ben içmek ıstıyorum arkadaş..burası özgur bı ülke ise bana ayrı bölüm yapmak zorunda bu ne biçim demokrasi bu ne biçim özgurluk..pretesto edıyorum..
tuttu walla
alttaki güler yüzlü
hmm ne desem kı
altakı karar versın benım guler yuzlu olup olmadıgıma
ewet öylesin
alttaki kibar :D
hmm az bucuk öleyımdır
altakı arkadası tarafından çok sevılıyor
tuttu her zaman
alttaki okuduğu bölümü çok sewer
pek degıl ama mecburen sevıyoz
altakının sınavları baslamak uzere