Yazdırılabilir Görünüm
Ramazan Abi bomba olmuş bu son yaptigin :)
memet harikasın :))))))
Senin yanında lafımı olur abi:)
memet abi valla güzel ve yerinde olmuş :p
Memet abi Yüce rabbil alemin bizleri korur inşallah o mübarek yolda ölmek bile ne güzel...Ama yinede biraz temkinli sürülmesi iyi olur arabanın
Yok be abi elektrik değilde adsl parası çarptı :(
aman müslüm abi gözünü sevim frene basıp basma naneyi yerik..:)
Korkma Mustafa.Müslüm abi ölüyü diriltiyor:)
yaw diriltse bile hanamız haraba kalır..:)
mehmet abi güzel olmuş karkatür ellerine sağlık...
bu arada ben yanlış görmedim değilmi huzi uğramış buralara:)
Tam yerinden yakalamışsınız, direksiyon bende şimdi sizi menzil yerine İstanbula Beyoğluna götüreyimde görün.
Biz Beyoğlunu da menzile benzetiriz Müslüm Abi
Sana bir şey olmasın yeter.
:))
Ama çiçek pasajını, nevizadeyi mutlaka görün.
artık oralarıda sen gezdirirsin bizlere olmazmı miafirin oluruz...
Gezdirmemmi başımın üstünde yeriniz var.
Ben bu huziyi bulacağım yoksa adımız çıkacak.
müslüm sen huzi bulacan yok canım işinle uğraş bence biz kaç senedir bulamadık:)
Vay baban rahmet senin başkan biz bunca senedir bulamadık ama ben huziyi severim o da beni sever ama uzun süredir görüşemiyoruz kendisi ile...:)
bir saniyelik gülme adina dinle bu kadar dalga gecilmesini ben sizlere yakistiramadim arkadaslar.hani bi karikatürist vardi danimarkali KAFiR bana onu hatirlattiniz.! YARATMA ALLAHA MAHSUSTUR siz Allahi bile kula cevirmissiniz:...diriltme ALLAHA MAHSUSTUR siz kulu bile ALLAHA CEVIRMISSINIZ
2.MENZILE GIDENLERI INEK ÖKÜZ ETMISSINIZ.tek mehmet arkadasimiz degil bu karikatürü buraya atan,bu karikatürün aynisini atan diger arkadasalarada bu sözüm...ve bunu en son yapmasi gereken sizlersiniz burda gülenlerin cogu menzil hakkinda bir konu var orda nasil da atesliler
Bu yazdıklarına sadece gülünür sakallı kardeş.Kimsenin dinle dalga geçtiği falan yoktur.Sütaş köşesi Sitede konuşulan ve yazılanların mizahla resmedildiği yerdir.
tamam o zaman kardes.ben böyle sitede kalmiyorum artik ozaman.danimarkalida sirf gülünsün diye cizmisti o karikatürü.herkesin yaptigi gibi disardan izlemek daha mantikli.zaten yaptigina bi deger verilmiyor
Kardeş bu sitede 10 bin üye var bu zamana kadar kimse böyle bir tepki vermedi.Neden yanlış anlıyorsun bizi.
Gençler sakin olun her iki tarfında halı yönleri var tabiki ancak sakallı kardceşimiz dogru söylüyor.
Akaid usuli geregince Böyle laflara islam hoş bakmamış Allahın izni ile denirse bir şey olmaz Zira İsa (a.s) peygamberimiz ve evliyanın en büyügü Hz Ebu bekir efendimiz allahın izni ile böyle bir mucize ve keramete nail oldular gaye muhabbet ver hoş sada ancak Elfazı Küfür dedigimiz hususu içerdiginden Yani küfre götürmesi muhtemel sözler aradında sayılmış çok özür dileyerek söylüyorum tehlikeli laf arasında dememekte fayda var.SELAMLAR
Sıradaki gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....Hahahahahahahahahaha.....
sakalli,sen melek gibi adamdın yaw..nasıl oldu birden böle...tekrar melege dön..yakışmıyo bak.. :)))))
eger dogru yaptigina inaniyorsan abi ok buyur he bu arada seni ben cok iyi taniyorum nasil oldugunu biliyorum art niyet olmadiginida biliyorum.ama unutmaki buraya tek seni taniyanlar bakmiyor abi.biri diyelimki girse ve google menzil yassa yada ölüyü diriltme yassa bura ciksa adam okusa ne düsünür?
Sütaşın sitesine girilmiyor.Problemin ne olduğunu bilen varmı?