Yok valla bunun yerine saman ve kuru ot yelledik... :D
Yazdırılabilir Görünüm
Yok valla bunun yerine saman ve kuru ot yelledik... :D
Aman abi sana rakip olmiyayim ben sonra aheste aheste cıkar.
Helal olsun size gündemide üyeleride iyi etüd etmişsiniz. Her gün bakmadan gülmeden edemiyorum. Ellerinize vede emeğinize sağlık. Bizim ekip bir çiğ köfte yaptı sizin onlara yapmadığınız kalmadı :D Cumalinin parmağından tutunda Gökhana Metale Subutaya hatta ve hatta Orhan kardeşimize kadar onlara karikatür espirileri ile iyi göndermeler yapıyorsunuz. Bir akşam köfte partimize gelin katılında onlarda sende kurtulun :D:D:D:D . Yeni karikatürlü espirilerinizi bekliyorum....
Gökhancığım inşallah geleceğim. Allahtan bir mani gelmezse ordayım. Çoktandır göremiyorum sizi azıcık da görestim yani.
Ramazan abi tekebbür hudaya yakışır ama naçizane bildiğin gibi bizde küçük büyügün yanına gider. Hayırsızlar heç gelmiyor ki.
Kusura bakma çoşkun abim dediğin gibi hayırsız çıktık biz:(
ama ben haftanın 5 günü halfetideyim hafta sonuda seni göremiyorum zaten hiç bir toplantıya da gelmiyorsun:)
inşallah orhan abi ve metal elementinin çiğ köfte sırasında seni görürüm:)
hani sen hep derdin ya gökhaannn geniş olmak gerek:) aklıma her geldiğinde tebessüm ediyorum...
Selametle...
Tarhan abim kim söyledi size metalin ikide bir arayıp yengeye rapor verdiğini:D
-ibram orda kız varmı
-bilmem vardır belki
-çabık gel buraya gözü körolasıca
-şey ya çiğ köfte...
-gelip seni o çiğ köfteye kafanı sokarım gel dedim merrett
--hınnn gelim tamam tamam:(
gibi bir telefon görüşmesi vardı ama duymadım tüm bunları, yüz halinden anladım:D
Görmeyeli Burası Çoşmuş Yine :)
Osman..ben seni takip ediyorum...her ayın 14'de mutlaka siteye giriyorsun..Bunun bi hikmeti var mı? :))))
Abi vardır bi hikmeti :)
hikmetini bi söyleyiver osmanım:)
Üfff çok sert olmuş bu :). Birileri birilerine cardfinans demek istiyor...
Siz uyuyun