ewet sevıl harıka bır flım onu bırde karanlıkta yalnız başıma izleyeceksın super oluyor ben yaptım ama sonra odadan bıraz zor çıktım :D
ewet fevzi
Yazdırılabilir Görünüm
ewet sevıl harıka bır flım onu bırde karanlıkta yalnız başıma izleyeceksın super oluyor ben yaptım ama sonra odadan bıraz zor çıktım :D
ewet fevzi
savasami Gidiyoruz Hayirdir :d
hangi film old ögrenebilir miyim???
ya dedim ya isteyerek girmedim 1 haft silemedim aklimdan o resimleri:D
tek mermiden helikopter düşürdü
arkadaşlar ben transa geçtim
durun yaw bır flımden bahsedelım herkes farklı bır sey dıyor herkesın bildiği bir flimi söyleyelim ilk aşk flimi izledinizmi?
walla ya kendinize gelin korkmaya başladım sizden :(
hahoooooooooo manyaks bir filmmiş dayı yaw
ortalık karıstı savas alanına döndü cocuklar ordan anne anne diye bagırırken fevzi bir düsmanı daha gözünün ortasındaki irisden vurdu bunu gören bir gazeteci hayretler icinde o anı bir kare icine aldı arkasından fevziye düsmanlardan mermi yagmaya basladı mehmet hemen yardımına kosup düsmanın bulundugu alana bir bazuka ile füzeyi yolladı ortalık toz duman oldu :D
arkadaşalr res
m atacam bakarsınız
tohoooooooooooooo
arkadaslar ben kaciyom grs AEO byeeeee
savas ortasında fevzi araya bir resim sıkıstırmaya kadar verir ve buna savas alanında nasıl yapacaksa
saide savas alanında revir e dogru yaralılara bakmaya kaçar güle güle kçib saide :) tabi askerlerede :)
saide beni tek bırakma yaaa
ewet fevzi harıka bır flımdı ya benım adamım oynuyordu o flimde okan yalabık
walla ne oldugunu anlayan varmı acaba burada?
sizle tek baş edemem siz kaptırdınız kendinizi ya gerçek dünyaya dönün gerçek dünyaaaaa
okan ın bur da ne işi var okanı bıraktık savasa devam fevzi harika bir resim attı adam pusuda düsman bekliyor
fevzi ama burada arkadaşı vuruluyor
ben anlamadım ama 3ünüz uçtunuz
yaff o karda iki keskin nişancı birbirini vurdu memoooooooo
eee nasılsınız bakem hayat nasıl gidiyor
miksam adamı dürbünden bakarken gözünden vurdu laaaaaaa
ben gidiyorum ii günler snr geldiğimde düzelmiş olursunuz inş ya by
gğle güle sevillll dayanamadın heraldeee:D
KAN ve GÜL gül ve diken sevgim ve sen
ewet dayanamadım
vallah sevill seni tek birakmak istemedim :D
ama evde is vardi gitmek zorunda kaldim bunlar baya kaptirmis kendilerini yawwww:D:D ne bu silahlar fevzi yawww:D
iyi aksamlar millet
herkese iyi aksamlar:)
iyi akşamlar saide
merhaba mehmet nasilsin.
bizden baska kimse yok galiba:D
ewet saide bende çıkıyom şimdi istek uzerıne çıkmam gerekmıs grsrz ;)
oldu grz AEO byeee