eeeeeeeeee
nie susuonuzz yaaaa
Yazdırılabilir Görünüm
eeeeeeeeee
nie susuonuzz yaaaa
vallah benim ve candynin adi cikmis bikere cenesi düsük diye hicde öyle deyil ama baksana dedikoduyu fevzi baslatdi :D
:D Fevzimiiiii o başlattı kaçtı amaaa....Yıktı üzerinize hep saten yılan gibi sokup kaçıooo olan millete oluoo:D
yok yok sende
vur dedik öldürdün sende ha :D
vallah nereye kacdi bu fevzi
Dayımoğlunun acil işi çıkmıstır...yoksa kolay kolay cıkmazz buradan...
yok yok bence o simdi candy gelir diye korkdu kacdi:D:D
Alla Allaaa nie korkuoooo candy den?:D dayımoğlu yazık yazıııkk...
heeee kaçtım:mad:
millet ucmus gene
he öyle olmuş gene adım çıkmış:) aman saidecim netcen işte adımızı çıkarmışlar maş bizden çok dedikodu yapıyorlar:) işte nedersn erkek milleti:)bitürlü susturamıyoruz neyse mehmet abi yaw çok büyük geçmiş olsun sana yaw üzüldüm diycembu yalanda beni öldürür olmaz:) neyse mehmet abi iiki nizipde deilsin gerçi nizipde olsan bile yenildiğiniz için sen 2 hafta gelmezdin bize ya neyse:p:):)
abuuu yesinler kaçmışmış:)merak etme zararsızım:)bişi yapmam .. he saide yaw ben buaralar pek giremiom oyüzden dedikodulara ara ara giriom ama merak etme ben hep arkandayım gördüğüm sürece cewaplarım cnm gelde yapalım dedikodumuzu hazır kimsede yokken az çekiştirek snr girer onalr okurla nede olsa:):):):):cool:
sen merak etme cany ben gıdecegım yere her zaman giderim:D
nerde kadın orda dedikodu vıy vıy vıy nerden buluyorlar bu kadar konusacak seyi baksana candye yazmısda yazmıs :D :D
miksam candy de zaten bi çene var sen görsen helede bide ewde aman Allah esirgesin :D :p
allah düşmana vermesin demi memo :D:D:D
allah fenerlilerin basına bböyle bi bela versin ozaman :)
aboooo ya siz ne istiyorsunuz kizdan adini cikardiniz vallah
bikere kizin agzi var dili yok masallah
rahat birakin benim arkadasimi
bak kizin üstüne böyle gidiyorsunuz sonra cevap veriyor hemen cenesi düsük oluyo
aaaaaa olmaz ama böyle
Mehmet sen önce kendi cenene bak bi :D duyduma göre gecen gün birini aglatmissin :p ele duydum kardasim
fevzi sana hic bisey demim zaten senle basa cikamam ,seni cekene allah yardim etsin zaten ;):D:D
miksam sanda da diyecek laf yok yani hemen kizi bela etmissin:) kiz bisey dememis ki sadece cevap vermis
zaten baksan bu sayfada kizdan cok erkek var
neden kizlarin adi cikmis anlamadim yaa :)
ya süper muhabetler geciyor burda galiba
saide atalarımız boşuna dememişler artık kesin inanıyorum "Arkadaşına söyle kim olduğunu söylim." diye :p
dogru azı var ama dilide allah esırgesın pabuc kadar dıycem ama pabuc kucuk kalır kader utansın :D
gecen bırını aglattım ama o kendi kaşındı :p
ee masallah mehmet sende abisi oldun icin sana cekmis demek ki bu candy :D
ama aglatdin kisi hic bisey yapmamis ben biliyom bikere yalan söyleme kardesim
sen kizin yarasina tuz dökmüssün bikere
abowww allah esırgesın bence o sana çekmıs cunku ıkınızde cinconlusunuz bence kesin ele :p :D
walla yalan sölemım o kasındı az once gene ugrastım bıraz da geri vazgeçim :p
ama kızda heç rahat durmıy kı :D
evet haklisin candy bana cakmis agzi var dili yok masallah.
siz kizin adini cikardiniz ya
ya hicde kasinmamis bence bana anlatdi hep sen zaten ugrasiyon mehmet
he he ikinizde elesınız zatan agzınız var dılnız yok demi eyiki yok olsa nedersik herhalde konuşmayı unuturduk kulagıımaz pamuk tıkardık :D :p
ama oda bende ugrasıy neyse ben gıdım aha bıraz tlfla konusım :D
vişşşşşşşşşş kele burda neler oliyyyyyy
neler olmiyyyyyyyy kiiiiiiiiiiiiiii
saide nın cenesınden cekıyk valla fevzii :D
ya siz bana bulaşıyosunuz snr cwp weriyorum snrda ben çenesi düüşük oluyorum aman allahım ya sizin çeneniz benimkinden düşük be benden çok siz yazmışsnız walla ne ben bikere çok konuşmammmm:):) saide saol arkadşıms end eolmasan daha çok ddikodumu yaparlardı bunlar arkamdan
gerçi daha ne kalmış ki
hepinizinde alacağı olsun emi mehmet abi fewzi we miksam hepinizin:(
ya benim çenem sizin ki kadar düşük bile deil baksanıza arkamdan neler konuşmuşsunuz aboo sizdeki çene düşmanımda yok be aman olmasında zaten sizin kadar arkamdan konuşan düşmanım yok diycem ama zaten benim pek düşmanımda yok:):):)
merak etme candy bunları yuzunede sölerım geldıgım zaman sen marak etme :D
bu ne candy vır vır vırrrr
sen bir konuşuyon PİR konuşuyonnnn canım :D
he yaw allah esırgesın neyse bugun sakın buralar
bence de kardeşimmmmmmmmm :D
ama az önce iki çenesi düşk msnde di birini kaçırdım da biri kaçmadı daha :D :p
amannnnnnnnnnnnnnnnn yav bu ne ya evde kalmis kiz gibi ceneniz var haaaaaaaaaaaaaa
dir dir dir dir
allah sahibinize yardim etsin
o diğeri kaçmazzzz memo kaçmazzzzzz
ama bazan çok kolay kacıyor acayip sinir oldugunda :D
saide bak sen nasıl çene oldugunu biliyon aynısı sende de var demi yok aynısı değil bence daha fazlası :p
bence de kacmaz cükü önemli isi varmis
yavvvv allah askina nezaman cene etdim ben yaaaaaaaaa
sitede adiniz cikti ya
baksana ne çene varki iki msjı ard arda yazıyon :D
allah SAHIBIME yardim etsin o zaman ne diyim
ona sabir versin :D:D
heeee saide allah sabine yardım etsin :D:D:D
memo doğru diyyyyyyyyyyyyy