TAMAM SONBAHARIM HABER VERİRİM...GÖRÜŞÜRÜZ....
VALLA HELİN KOLAY DEGİL HERŞEYİN ZORKUGU VAR...CEFASINI ÇEKİYOZ İŞTE SEFASINI GÖRÜCEZ Mİ BİLMİYORUM.....
Yazdırılabilir Görünüm
TAMAM SONBAHARIM HABER VERİRİM...GÖRÜŞÜRÜZ....
VALLA HELİN KOLAY DEGİL HERŞEYİN ZORKUGU VAR...CEFASINI ÇEKİYOZ İŞTE SEFASINI GÖRÜCEZ Mİ BİLMİYORUM.....
ya fatma bizde sabrediyoruz dil ogrenmeye calisiyorum ogrenirsem rahatlayacagim sizlerde de simdiden subat tatilinin programini yapiyorsunuz valla iyi o zaman sizlerle yazin gorusuuz insallah sizleri ozledim ama yazin keyfini hepberaber cikaririz demiayse unutma her sabrin sonu selamettir cefasini cekersen sefasinida surersin yanliz herkes birbirine dua etmeyi unutmasin tamam ben butun arkadaslara ediyorum sizlerde edin hadi kendinize iyi bakin
Selam arkadaşlar ne haber ya yusufumm geçen nette görüşmeye geldikk ne oldu öyle anlamıyom sen zaten aradın benii 1 saat sonra tekrar görüşürüz inş. Arkadaşlar size de kolay gelsin walla hepinizi çok özledimm bee allaha emanet.
işallah bu kadar cefasını cektıkten sonra sefasınıda surmek nasıp olur bana ve tum ogrencı arkadaslara
yaw atilla senle bir turlu konusamadik o gun kusura bakma 1 saat sonra gelirim dedim gelemedim nette sorun vardi o aksam onun icin gelemedim sen eve net alda artik aksamlari 11 sonradan sonra gorusuruz okey
yaw arkadaslar sizin msn adresiniz yok mu yaw varsa bana verinde msn de gorusuruz okey verin ha
yusuf kardeş allah yardımcın olsun....
cefasını çektikten sonra sefasını süreriz inş....
yusuf benimde fatmanında hilalinde msn adresi atillada var ondan alırsın...görüşürüz inşallallah....
.
AYŞE VALLA HELAL OLSUN BEN HER NETE GELDİĞİMDE HABER VERİYORUM SANA GÖRÜŞELİM DİYE AMA SEN GELMİŞSİN BUGÜN SÖYLEMEDİN BANA ÖLE OLSUUUUN:(.
CANIMIN İÇİ VALLA Bİ İŞİM VARDI HEMEN GİRDİM ÇIKTIM...BİTANEM YARIN YADA O BİR GÜN GİRERİM SANA DA HABER VERİRİM....
BİDE GERÇEKTEN KNTRM YOK....
sizde benim msn adresimi bizimkilerden alirsiniz taamam atilla dan alirsiniz grs
yusuf msn bvır sorunvardı ınt gıremıyorduonun için yazamıyordum daha sonra konuşuruz işl.
tamam yusuf kardeş alırız inşallah gerçi atilla bugünlerde pek görünmüyor ama.....
neyse görüşürüz inşallah dua et....
yusuf tamam kardeş görüşürüz....
ya ayşe walla bizde sınavlar yüzünden fazla nete gidip gelemiyom o yüzden yoksa her internete girdiğimde uğramaya çalışıyom bacısı kendine iyi bakk tüm özyurtluları öpyrm.
.
VALLA ATİLLA KARDEŞ BİZİMDE FİNALLER BAŞLADI BAYA YORUCUYDU....HAFTAYA PAZAR BİTİYO DAHA.....
PAZARTESİ DE NİZİPTEYİM İNŞALLAH Bİ KAZA BELA OLMASSA.....
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU ARADA....
yaw millet ne haber sinavlar basladimi aman ha sizden iyi haberler bekliyorum ha iyi haberlerle bizi sevindirinla olum atillla nete neden gelmiyorsun gelde konusalim hafta sonlari hafta ici de gece saat 11 den sonra konusa biliriz canin SIKILIRSA beni caldir gelirim dai ha arkadaslar hat aldim artik buradan mesaj atariz birbirimize ok 0040743695216 herkese sinavlarinda basarilar
AYŞECİM SEN ORDA SINAVLARLA UĞRAŞIRKEN BEN BURDA NİZİBİMİ GEZİYORUM NE GÜZEL.YAZIK SANA YA.AYŞEM SENİ ÇOK ÖZLEDİM KUSURA BAKMA ARAYAMIYORUM TELSİM HAT ALINCA RAHAT RAHAT KONUŞURUZ.TÜRKSELDEN TELSİME BİRAZ FAZLA KONTOR GİDİYO:)BİLDİĞİN GİBİKONTORÜM DE YOK GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ BİTANEM
sonbaharım va aslında ilk baharım bende seni çok özledim......
ayın 30 unda bende Nizipteyim inşallah......
benimde kntrm yok....mehmet kardeş ögrencilerin knrü olmaz çünkü genelde paralarıda olmaz o yüzden.....
fatmam bide sana hediye alamayacam kusura bakma valla param yok....SEFİLLERİ OYNUYORUM.....
canım benim hele bi gelim nizibin altını üstüne getiracez senle beraber inş......
valla fatmam kusura bakma hediye yok.....sen bana ne aldın????.
YUH AYŞE GÖZÜN DOYSUN YA O KADAR HEDİYE ALDIM SANA AMA SENİN BİŞEYİNİ GÖRMEDİK.SEN SEFİLLERİ OYNUYON BEN PARA BASIYORUM SANKİ.VALLA KENDİME ALMIYORUM SANA ALIYORUM HEP.NEYSE GELİNCE GÖRÜRSÜN HEDİYENİ
AYŞE HELAL OLSUN BEN SABAHTAN BERİ NETTE SENİ BEKLİM İKİ ÇİFT LAF EDELİM DİYE SEN DE GEL BAŞKASIYLA KONUŞ.ÖLE OSSUUUN
yav fatmam başkası dedigin abim yani el insaf üstelik basit bişeyde konuşmuyoz......
neyse ayın 29 unda gelecem......
BELLİ BASİT OLMADIĞI BAKSANA 1 SAAT OLMUŞ:) AYŞEM VALLA SENİ KIZDIRMAK İÇİN SÖYLÜYORUM BİLİYOSUN BAŞARILI DA OLUYORUM YANİ DE Mİ.
kızdıran sen ol fatmam ne olacak sanki......
yarın son finalime giriyorum ve en zor sınavım yarın ki sınav dua edersiniz inş......
O zaman yarın Nizip yoluna bir kırmızı halı serelim): .
İnşallah sınavında başarılı olurun mavi....
GÖKHAN EGER SERMESSEN GİRMEM O ZAMAN NİZİBE:-)))).
DUA EDİNDE KAZASIZ BELASIZ GELEYİM.
YOLLAR KÖTÜYMÜŞ BİRAZ....
FATMAM SEN MERAK ETME İNŞ.
GELDİGİM ZAMAN TELAFİ EDERİZ İNŞ....
Sererimde şimdi sen havalara girersin :)) .
Yollardaki karlar senin yüreğindeki o sıcaklıktan erir mavi korkma:)).
millet sohbet koyu herhalde fatma ne yapiyorsun hic konusamiyoruz dersler iyi herhalde bakiyorum nizibe erken gelmissin senin erken gelmen sinavlari erkenden vermis olman demek zeki kizbizim erkekler ugramiyor buralarasiz bilirsiniz valla sonra bugunleri aramayin arkadaslar sizleri bir an once buraya bekliyoruz ok mi?
NAPİM YUSUF BEN DE AYŞENİN GELMESİNİ BEKLİYORUM.VALLA ERKEN VERMEDİM DERSLERİ.SINAVLAR KENDİLERİ ERKEN BİTTİ YOKSA BANA KALSA NERDEE.YUSUF KARDEŞİM SANA HELAL OLSUN YA BİZİM SINIFTA DEĞİŞMEYEN ENDER İNSANLARDANSIN(EE KİMİN KOMŞUSU).MSN ADRESİN BURDA VAR HERALDE SENİ EKLİM BEN GÖRÜŞÜRÜZ.HADİ DERSLERİNDE BAŞARILAR KARDEŞİM
ya selam arkadaşlar hepinizi öpyrm walla fatmaa bizlerde değişmedik maa bi görüşsek sen bunun farkına varırsın zaten:D yusuf naber kardeşim seni çok özledim msn de karşılaşamıyoz olm ben ewdeyim Nizipte bizim sabit hattı arasna ya arkadaşalr biz burda hep aynı kişilerle konuşuyozz lütfenn bu işi yayalım da herkez gelsinn neyse kendinize ii bakın .
BİLİYORUM ATİLLA KARDEŞİM DEĞİŞMEDİĞİNİZATEN YUSUFA DA ENDER İNSANLARDAN BİRİSİN DEDİM YANİ O ENDERLERİN İÇİNDE SEN DE VARSINİYİKİ VARSINIZ.AYŞE DE GELMEZ OLDU GÜYA PZTS GELCEKTİ.AYŞE Bİ GELSİN DE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.
ARKADAŞLAR BENDE ARTIK NİZİPTEYİM....ÜSTELİK FATMAMIN EVİNDEYİM ŞİMDİ....ACAYİP ÖZLEMİŞİM NİZİBİ.....
GÖKHAN VALLA SICAKLIKTAN KARLAR ERİMEDİ ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİDE YOLDA KALDIK 6 SAAT.....
NEYSE YUSUF VE ATİLLA KARDEŞLERİM SİZ İYİKİ VARSINIZ.....
ATİLLA SEN BİZİM OKULDA KİLERE SÖYLE ONLARDA GELSİNLER DAHA GÜZEL OLUR HEM.....
arkadaslar bizi utandiriyorsunuz sizler de cok iyi insallarsiniz bizdeki guzellik sizlerin guzelligi ayse demek Nizip guzel haa damarima bastin ayse bana Nizip deme :D
hoşgelmişsin asi mavi...
hosgeldın ası