Candy sagol canim
Yazdırılabilir Görünüm
Candy sagol canim
[quote=miksam1988;132076]
ben nazlı degilim ben miksam ım cikolatada istemiyom arkadaslara dagıtırsin
Vallah miksam demek istediyimi anladin bundan eminim.
Benden Mehmet ikinci olarak istedi onu son sirada yazdim öncelik bayanlara tanidim, o bile senin kadar NAZ yapmadi.:)
Eger bu yaptin bi sakaysa bence biraz fazla oluyo,seni bikere güllerde unutdum ve özür diledim kabul etmedin canin sagolsun. Cikolata meselesine gelince caniniz sagolsun sizlerden önemli deyil ama masallah sen yine kendini agirdan aldin.
Kapim bütün arkadaslarima acikdir, hepinizi beklerim, isteyen gelir istemeyenin cani sagolsun.
sağol candy güzel duruyor çikolatalar,ortaklığıda sevmem amaa neyse saide olursa ortaklık başka olur heralde:)
sagol canim ben cok yemem sana birakirim;):p
tmm candy aynından ısterım walla
size afiyet bal seker olsun ben almim
seni zorlayan yok miksam.onca önemli deyil.
yemiyorum yawwwwwwwww ..........
yeme miksam seni zorlayacak değiili ya gerçi zaten ortada çikolatada yok ya neyse ama sende yani bi kişiye sinirleniyosun herkese aynı tawırı uyguluyosun e kız sana açıklama yaptı işte niye daha bukadar naz yapıyosun ki weyada trip diym çünkü sen naz yapmıyosun....
:pMiksam Cığım Sen Yeme Bana ğönder Ben Yemesinide Yedirmesinide Bilirim.yemek Konusun Da Naz Yapmam.yeterki Canım Istesin.:p
SAĞOL MİKSAM:)KARATKL YUWASI MİKSAM İÇİN GÖNDERDİĞİM TÜM ÇİKOLATALR ONUN KABUL ETMEDİKLERİ SENİN OKLSUN OZMN:):):cool:
yaaaa SAİDE isteyen YER
kimsenin üstüne düşme kuzum :D
benmkisi ÖZEL olacak demiiiiii ;)
millet duydunuz DEMİ
efsane bacım beraberik ilk sırada :D
ben onu bunu anlamam ilk sırada fevzi ikinci sırada ben warım gerısı beni ilgilendirmez :p
Bende Çikolata severim:)
sen ancak böle yersın huzo :D :p
hepinize küstüm bakıyorum da ben yokken cikolatalar paylaşılmıs hepınıze afıyet olsun valla. saıde gelsınde yeter cıkolatanın ne önemı var sankı burda yok
bende severim arkdsalr
efsane almısken bıraz al yanı ben senden alırım bı ara
bende severim cikolatayi ama (hemde coookk ) burada ickili ya domuz katkili kaliteli cikolatalar, yani bu bulgaristan bir zevkimi daha aldi...
CEMAAT HELE DURUN NOLİYYYY
çikolata isteyenler tabi sonradan gelen arkadaşlar için bi düşünelim yüksel sana da ayırırız kardeş ama sonrakiler için çikolatalar 2£uro tamam mi millet :D:D:D:D
vayyy fevzi vayyy ben gelmeden ticaret etmeye basladin :D:D
evet canm nolsun işteeeee sen fazla getirecen yaaaa onları satacayıkkkk :D:D:D:D
ele olsun beni düsünen birtek NAZ
sen gel cikolata önemli deyil dedi
NAZZZZ beni bir sen düsünüyon:p
oyy oyy niye üzüldün gicik
eeeee millet cikolatalari kim yediriyor :D
benim yedirmediğim kesin =)
walla kim yedırırsen yedırsın ama yeterkı yıyelım çikolata