merabalar siteniz çok güzel dumlupınar üniversitesinde maliye okuyorum kazanan arkadasları beklerim
Yazdırılabilir Görünüm
merabalar siteniz çok güzel dumlupınar üniversitesinde maliye okuyorum kazanan arkadasları beklerim
herkese selamlar.. universite yerlestirmeler beklenirken sivasa yolu dusen arkadaslarımıza yardımcı olmak icin elimden geleni yapabilirim. saygılarımla..
cumhuriyet uni. cevre muh. 5. sınıf hasan akpak cep:05445830305
ametekinci arkadaşım dumlupınarda öğr görevlisi cemil doğan nizipte görev yapmıştır
herkese selam ben de atılım üniversitesi bilgisayar müh. okuyom. geleni beklerim. sadece bu üniversiteye değil ankaradaki başka üniversitelere gelenlere de elimden geldiğince yardımda bulunabilirim
ben konya selcuk makina bölümünde okuyorum yani daha yeni gidicemmmm saygı ve sevgiler
kuzen hosgeldın sıteye
arkadaşlar ben yer değişikliği yaparak niğde üniversitesinde okumaya başlayacam artık yüksek lisans yapacam inş
bu arada kepetto hoş geldin kardeşşşşş
tum nızıptekı unı okuyan arkadaşlarla tanışmak onlara yardımcı olmak için buaradayım...bende ogrencıyım neler yaşadıgınızı çok ıyı bılıyorumm.. msjlarınızı beklıyorumm...
bu aynı zamanda benım hotmail adresımmmdırrr çekınmeyın kesınlıkleee
abicigim bende ünv.liyim ama burada değil bende yazabilirmiyim ?
tabı yazabılırsın nerede ogrencısın pekı maksat tanışmak olsu... insanların bırbırını tanıması guzell şey.. çevre ınsana her zaman lazımm
abi ben ıspartada öğrenciyim nizipli_mehmetle aynı okulda
ok nızıplımısın aslenn.. pekııı...
selam arkadaşlar.. ıspartada ne okuyorsunuz sızzz.. benım hotmail adresımdde bu bana oradanda ulaşabıılırsınız buradakı arkadaşlarla gorüşmek ısterım
slm a arkadaşlar bu yıl itibarı ile ya da daha önce selçuk u kazanmış arkdaşlar varsa irtibat kurabiliriz esedullah27 @hotm.... ekleyen bu siteden oldugunu solerse sevinirim
seçuktaki arkadaşlra yardm etmek isteriz biz dahi antepliyiz...selametle:rolleyes:
ben baku devlet uluslar arası ılıskıler bolumunde okuyorum bakude bulunan arkadaslarla tanısmak ısterım.
Kazanan Arkadaslarımı yürekten kutlarım.
Tanıdıgınız arkadaslarınıza.. vs kişilere buraya yazmasını gerektigin hatırlatırsanız hem hemşerilerim için hemde tanışma babında çok iyi olur.
İlginize teşekür ederim...
Selam...Ben sakarya üniversitesi bilgisayar öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim..Bende buraya gelen tüm öğrencilere elimden gelen yardımı yapmaya hazırım...
SELAM ...BEN KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2.SINIF ÖĞRENCİSİYİM SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİ KAZANAN BÜTÜN HEMŞERİLERİME ELİMDEN GELEN HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM.....
selam
ben sivas cumhuriyet unı.. ilgılenen arkadaşlara yardımcı olunur.. bu aynı zamanda msn dırr...
SLM ASİ VE MAVİ BENDE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİ OKUYORUM 2. SINIF TARİH ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNÜ TANIŞMAK İSTERSEN MSN ADRESİM yakamoz_123_msn@hotmail.com YENİ EĞİTİM YILINDA BAŞARILAR DİLERİM
baku devlet universitesinde okuyorum buraya gelecek arkadaslara yardimci olmak isterim tum niziplilere selam
harran veteriner fakultesii bu sene yokum ama seneye gelecekler için yardımcı olurum şimid ceylanpınar tigemde memurum ceylanpınara gelen olursa beklerım.
Selamlar Ben Gaziantep üniversitesi Beden Egitimi Bolumu 2.siniftayim Gelene Yardim Ederim
Selam Bende Ulukişla Myo Nunda Bahçe Ziraati Bölümünde Okuyorum Adim Aliavci
selam arkadaşlar bende nigde üniversitesi ulukışla myo bahçe ziraatı bölümünde okuyorum orda buluna nnizipli arkadaşlarıma yardım da bulunmaktan mutluluk duyarım herkese iyi bayramla r.ALİ AVCI
arkadaşlar ben anadolu üniversitesi eczacılık fakültesinde okuyorum..eğer buraya gelip de sıkıntı yaşayan olursa bana ulaşsın elimizin yettiğince yardımcı olurum...e mailim : muhsinayar@hotmail.com
Bende Gaziantep Universitesi Beden Egitmi 2. Sinif ögrencisiyim Saygilar
Ben fatih ....Sakarya üniversitesi Bilgisayar öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim..Buraya gelen arkadaşlara her türlü yardımı yapmaya hazırım..Hoşçakalın
yüzüncü yıl üniv. matematik okuyorum
ben yüzüncüyıl üniv matematik 2. sınıf burada okuyan var sa tanışabiliriz.............2.blok 213
arkadaşlar merhaba ben murat selcuk üniversitesi konyada okuyorum okuyan varsa eger kirginim_kadere@hotmail.com adresine bekliyorum başarılar..
:)
uluslararası kıbrıs bılgısayar muh.3.sınıff:)
selam arkadaşlar çukurova tıptan ömer faruk kılıçparlar orayı kazananlara her türlü yardıma hazırım e mail adreslerim of_kilicparlar@hotmail.com ve gevencelifk@mynet.com görüşmek üzere sizi bekliyor olacağım
slm ben kafkas üni matematikteyim
halaf27@hotmail.com
Ben Hüseyin Ataoğlu Gaziantep üniversitesi Radyo Televizyon Yayimciliği Mezunuyum. Bu Bölümü Okumak Isteyen Arkadaşlara Yardimci Olabilirim.
(Arkadaşlar ben mezun oldum.) Atatürk üni.den sonra askeri okulu bitirdim ama şuan AÖF Kamu Yönetiminde okuyorum bu üçünden gelecek sorulara ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAYA çalışırım
slm arkadaslar ben de konya selcuk uvn ılgın m.y.o okuyorum gelecek olan arkadaslara yardımcı oluyorum özel atsınlar yeter ya da konya ya gezmeye gelecek arkadslara da yardımcı olurum ?
ankarada okuyan arkadaşlarla tanışmak isterim mesajlarınız bekliyorum