Nohut baş üstüne :)
KUmla vapurunu Sayın Kaymakamımızdan arz edeceğiz, bize kısa bir tur yaptırırsa neden olmasın.
Yazdırılabilir Görünüm
Nohut baş üstüne :)
KUmla vapurunu Sayın Kaymakamımızdan arz edeceğiz, bize kısa bir tur yaptırırsa neden olmasın.
slm,ist ekibinden cankesen ailesi olarak buyukten baslayayım mehmet cankesen(kasapoglu) oktay cankesen,rustem cankesen ,atilla cankesen,muslum cankesen,yalcın cankesen adanadan murat cankesen kısmet olursa bunların arasında yola cıkanlar bıle oldu bugun ıtıbarıyle galıba cankesen ailesi en kalabalık aile olacak 18 dekı yemekte 8 yasından buyuk cocuk getırmek serbestmı bu arada
acaba bir yerde toplanıp mı gidilecek yoksa direk mesire alanında buluşacağız
Nasıl arzu ederseniz. Gündüz 14:00 dan itibaren benim işyerim önünden servisler kalkacak. Direk Belkız mesire alanındaki Su deposunun altınada gidebilirsiniz.
Akpek Ticaret
Cumhuriyet cad. No: 3 (Ak-iş karşısı) (turkcell abone mrk.karşısı)
0342 5171254
abi saat 14:00 çok erken olmazmı hemde sıcak...
eğer akşama kalınmayacaksa bilemem
tamam admin abi o zaman senin tükanın önünde bekleriz.sonra ben tek başıma orada kalmıayayım :)
14:00 den itibaren gelenleri götüreceğiz. Saat başı veya araçlar doldukca götürürüz İnşaallah. Bu arada bir ekip dükkanda , diğer ekipde mesire alanında gelenleri karşılarız İnş..
ekipler falan olduğuna göre baya kalabalık olacağa benziyor.ayrıca siz değerli abilerimizden almam gereken bilgiler var.hayırlısıyla görüşürüz inşallah
ya hiç olmadı böyle biz yokuz ya izini biraz ertelemek zorda kaldım
deyerli arkadaşlar böyle güzel bir ortamda bulunamayacağım için çok üzgünüm çünkü ben nizip dışnda yaşayan on binlerce nizipli lerden biriyim yinede böyle bir etkinlik düzenlediyiniz için sizlere minetdarım şimdiden katılan rakadaşlara afiyet olsun der sayğılarsunarım
ilkaytrade kardaş yemek uğruna hasta olmayasın nede olsa yılda bir olacak .
işte turizim böyle birşey aranızda olmayı cok isterdim ama bizim de turizim gibi yaz mevsiminde izni cok zor olan bir işimiz var. işallah hayırlara vesile olur.
istanbuldayım ama gelebilirsem kesinlikle gelecegim....:)
inşallah kardeşlerim bizler hepinizi aramızda görmek isteriz bu bize şeref ve kıvanç verir
Üyeler gelmeye başladı :)
Çok az bir zaman kaldı zannedersem büyük buluşmaya
ewet yılmaz surada 5 gun gıbı kısa bır zaman kaldı
Admin Abi, Belkız değil Belkıs. Köyümün adını doğru telaffuz edin vallahi küserim... :(
Diğer taraftan bu toplanı aynı zamanda istişare toplantısı olmayacak mı? Orada nasıl karşı karşıya oturuo muhabbet edilecek? Hem biz orada, ağaçların arasında nasıl halay çekeceğiz? Haksız mıyım İlker Abi?
Buluruz birşeyler :)
Öyle ya da böyle, o gün davul zurna olacak Allah'ın izniyle. Ekip de hazır:
Subutay İlker Abi Orhan Abi (böbrek taşı mevzu) İbocan Gökhan C.Ali... devamını siz getirin.
ıyı olur ya hemde nasıl olur :D
abi o zaman sen gideceğin gün otogar da başlarız halaya...ben seni yolcu ederim sen devamını nizip'te getirirsin artık...
admin kardeşim bide bize çiğ köfte yap desem çokmu abartmış olurum.senin bu konudaki uzmanlığını yaşamış biri olarak...........
18 ağustosta siz halay çekedurun ben çekemem, yemeklerle ilgilenmem lazım :D
sutubay halay sekecekmiş, en son halayda da keklik gibi sekiyordu...:D
metal elementide yemeklerle ilgilenecekmiş, normalde tenekeler yemek yemez ama bu entresan bir metal türü...:D
yemeğin salçalısı tarhan abemin göbeklisi makuldur...:D
"Nizip'de O an" yarışmasının plaketlerinide vereceğiz İnşaallah.