Avatarlarınıza fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz. Birbirinizi tanımanız açısında çok faydalı olacaktır.
http://www.nizip.com/profile.php?do=editavatar
Yazdırılabilir Görünüm
Avatarlarınıza fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz. Birbirinizi tanımanız açısında çok faydalı olacaktır.
http://www.nizip.com/profile.php?do=editavatar
slm ben nizip lisesi 92-93 .6 edebiyat c sinifi mezunuyum.97 den beri almanya .da yasiyorum.tüm arkadaslarima burdan sevgi ve sevgilerimi yolluyorum.
bende 2004-2005 mezunuyum
arkadaslar bende 88 mezunuyum ve istanbulda yasiyorum.dikkatimi ceken sey bu sitede hic bayan arkadas goremedim.6 fen siniflarindan birinden mezun oldum ama a veya b miydi hatirlamiyorum.yonca rumuzuyla yaziyorum simdilik.buraya mezun olarak yazan ve isim veren hic kimseyi taniyamadim dogrusu.88 mezunlarina
slm arkadaşlar ben 90 mezunu 6 EDEBİYAT B SONGÜL ÖZLEM YALDIZ (ÇINAR) hani nerde 90 lılar:confused::) UYUYORMUSUNUZ...
Nizibe ve Niziplilere selamlar. Ben Mustafa ÖZEN Nizip Lisesi 1986-87 mezunuyum Şuan Sivas'ta başçavuş olarak görev yapmaktayım geçen günlerde hocalarımızdan bahsedilmişti. Ömer Faruk ALTIPARMAK (Din dersi), Aysel AKSOY (fizikçi), Nizip Ortaokulundan Leyla SIR hocalarımın adreslerini, telefonlarını veya okullarını bilenlerin bana yazmalarını istiyorum. Hocalarım sizde bu siteye giriyorsanız beni arayın lütfen. Ayrıca Ortaokuldan ve Liseden beni tanıyan tüm okul arkadaşlarım görüşelim teşekkürler şimdiden. Tel: 0 505 2922242 Mail: mustafaozen1970@hotmail.com
amcaoğlu(Mehmet ÖZEN), ben mustafa özen sivastayım msn den görüşelim mustafaozen1970@hotmail.com
Derviş DÖRTBUDAK VE İsmet ALTUN, ben Mustafa ÖZEN Nizip Lİsesi 86-87 Mezunu görüşelim mustafaozen1970@hotmail.com
aleyküm selam Dervişciğim, evet Yahya'nın yerindeyim onunla görüşüyoruz mail adresini yazda msn den görüşelim selamlar.
Merhaba Hasan. Ben Yusuf Kenan Kılboz. Selamlar..
1989 mezunu arkadaşlardan haber bekliyorum. Önder'e, Murat Coşkun,İsmet Altun'a Hasan Sözeri'ye selamlar...
nizip lisesi 95 mezunuyum tum arkadaslara selamlar
1996 nizip lisesi mezunları lütfen biraraya gelelim
Merhabalar..Nizip hayatımın şeklilendiği bana çok şey katan Nizip.Öncelikle site emekçilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Beni 20 yıl öncesine götürdünüz.1984-1990 yılları arası Nizip Lisesi Pansiyonunda kaldım.Öğretmenlerimin ellerinden tek tek öperim .Bende şu an öğretmenim Kızıltepede .Beni hatırlayan arkadaşlarla iletişimkurmak isterim.
Hatip cgn@mynet.com.
Nizif lisesi mezunlarına selam olsun,ben A.GÖREN 1989 6 edebiyat b mezunuyum,mezun arkadaşlarımla bu sitede buluşmak isterim
naber faruk telefon bedava internet bedava budünyada işimiz iş Abdullah GÖREN
merhaba arkadaşlar bende 1989 mezunlarından mehmet göksu.görüşmek dileğiyle
mehmet bey sizi biliyorum sanırım doktorsunuz adana da ünide görüşmüştük .ben şu an kızıltepede yim
87-88 6 fen c mezunları neredeyiz ? ben mehmet özen kahta dan sevgilerle
ben mehmet göksu selamlar
ramazan abi ben 1989 mezunu adıyamanlı mehmet göksu. size ve bütün arkadaşlara selamlar
77-78 nizip lisesi mezunları 10 mayıs 2008 tarihinde sohbet toplantısı yapılacaktır.
yeri ayrıca bildirilecektir
tüm arkadaşlara duyurulur.
noyfel öztaş
77-78 mezunları isimleri
1 Noyfel ÖZTAŞ
2 Şemsettin ÇİÇEK
3 Abit YILMAZ
4 Ahmet Baştosun
5 Cuma KARA
6 Mehmet COŞKUN
7 Betül YILMAZ
8 Müslüm DEVE
9 Yasin ASLAN
10 Menderes ÖZASLAN
11 MEHMET KANPOLAT
12 Halil DEVECİ
13 Halil ÖZDEMİR
77-78 nizip lisesi mezunları 10 mayıs 2008 tarihinde sohbet toplantısı yapılacaktır.
yeri ayrıca bildirilecektir
tüm arkadaşlara duyurulur.
94-95 mezunuyumm turizmciyim. tüm Nizip liselilere selam olsun
1986 mezunlarına nerdesiniz tanışalı şu an antalyada kendime ait bir imallatım var 6 edebiyat a mezunuyum.
s.a.89/90mezunuyum.sıteyı kuranları tebrık edıyorum.
Arkadaşlar 1990 mezunları
Mehmet Kara
Hüseyin Ylmaz
tanıyanını var mı?
sitenın daha ıyı reklamı yapılmalı bence.boylece daha cok kısıye ulasılabılır
slam arkadaslar1975 1976 donemı de.bolumu 1.sınıtan terk o yıllardakı arkadaslara selam ben ist hastanesinde gorev yapmaktayım.
80 mezunları selam ben cuma gundogdu
slm arkadaslar 75/76 1.sınıf ogrencileri ben cuma gundogdu beni hatırlayan istanbulda oturan varsa iletisim icin lutfen not bırakın
mehmet ben harun yılmaz mehmet atmacayla görüşüyormusun sana ve onada selamlar
yusuf kenan kılıboz kardeşim ben harun yılmaz istanbuldayım hacı muratla sürekli birlikteyizselamları iletir görüşmeküzere harunyilmaz2734@hotmail.com adresinden sürekli görüşelim
merhaba hakan ben mustafa kara nerde bu bizim kiler ara bulda burda bulusalim sana e-mail adresimi vereyim mustiaga27@msn.com