Yazdırılabilir Görünüm
nerden buluyorsunuz böyle şeyleri?gülmekten karnıma kıramplar girdi...siz çok yaşayın emi...
Tarhan seninde neye hizmet ettiğin belli değil ha:)
Bedava dürüm olsaydı seninde orada olman gerekirdi..:)
hidocuğum ya adama haksızlık etmişim garibin günahını almışım.senin numarayı kaydetmemişim ezbere çevirip duruyordum o da yalnış çevirirmişim meğer:)adam bıktı benden ne hidoymuş bu dedi:)
yaaaaaaaaaaa
ulaştım ama biraz zor ulaştım.sonuçta ulaştım ya sen ona bak.seni kahkahaya boğmadımsa öyle konuş:)
yazalım sana da bir nöbet
su içip 2 saat sonra gelmesini istediğim amcaya sordum'ne kadar su içtin?'amca cevap verdi'2litre su içtim.3 bardak çay,4 cigara,1tas çorba.benim avrat hoşaf yapmış hemde en sevdiğimden kaysı hoşafı.1 tas ta ondan içtim'.afiyet olsun amca,kaç kez wc ye girdin?ne varda gircem kızım benim idralım falan yok dedi.gülmekten kırıldık burda.amca da ne idrar torbası varmış maaşallah dolmuyor da:)
Hey maşallah hey,daha ne varda gircem demiş:)
Valla.. amca için, ancak; "androit" diyebilirim..:pAlıntı:
su içip 2 saat sonra gelmesini istediğim amcaya sordum'ne kadar su içtin?'amca cevap verdi'2litre su içtim.3 bardak çay,4 cigara,1tas çorba.benim avrat hoşaf yapmış hemde en sevdiğimden kaysı hoşafı.1 tas ta ondan içtim'.afiyet olsun amca,kaç kez wc ye girdin?ne varda gircem kızım benim idralım falan yok dedi.gülmekten kırıldık burda.amca da ne idrar torbası varmış maaşallah dolmuyor da
bende ne amcalar var ah bir görseniz.
sen ayaklı kütüphane gibisin.her yerde,herşeyden habarın var:)
:)
senin adın abdulkadir mi? ben hidayet sanıyordum
hahahahahahaaaaaaaa.:)
Hah haaaaa çok güldüm.
Hah haaaa kuzen sen misin