hemen şeyhinin açık hava dergahının yolunu tutar aralarındaki samimiyeti görünce anladımki abim bizim için deyilde şeyhini görmeye gelmiş meger himmet ya şeyh
Yazdırılabilir Görünüm
İşin sadece yeme içme kısmında oradaydım. Ve gördümki bu kısma gelinceye kadar çok özenli ve titiz bir organizasyon yapılmıştı, ve büyük emek sarfedilmişti. Emeği geçen ve bu güzel ortamı sunan arkadaşlara ve nizip.com ailesine teşekkür ederim.
Resimleri hemen o akşam attım, buluşmayla ilgili bir şey yazmamıştım.
Balcan kebabı buluşması için başımın etini yiyen Mahmut ve Ramazan'ın katılamaması beni gerçekten de üzdü, bunun intikamı alınacak, Fatihle birlikte bu arkadaşlarımız için planlarımız var.
Buluşmaya gelip bizi onurlandıran arkadaşlarımıza başta Davut hocamıza çok teşekkür ederim.
Felsefe Osman'ın işlerine rağmen geç vakit bile aramıza katılması beni sevindirdi.
Oktayın açık ekmek ve kadayıfla, Hayri ustanın pişirmesiyle, ve Hayri ustanın hanımının yaptığı mercimekli köfte ve turşu ile yaptıkları katkı sayesinde buluşmamız gerçekten çok güzel geçti.
Ayrıca Şahin Beyin tüm teçhizat yanında getirip burada yaptığı biyan şerbetide nefis olmuştu, bazı Nizipli olmayanlara zorla içirmeye çalışmalarıda çok komikti. Şahin beye de çok teşekkür ederim.
Hidayetin hidayete erdiği bir gündü, Davut hocam'a hayran kaldığına eminim.
Geliyorum deyipte gelmeyenlerden biride Vedat Akkaş'tı onada buradan sitemlerimi gönderiyorum ayrıca kaçırdığı yemekleride birdaha hiçbir yerde yiyemeyeceğinden eminim.
Böyle toplantılar güzel oluyor.Katılalanlara afiyet olsun.
Organizasyonu yapan başta;
Müslüm akpek ve Oktay kardeşime çok çok teşşekküe ederim bizleri çok güzel agırladılar
dostlarla tanışmak gerçekten çok güzeldi
Müslüm ammiye çok çok teşekkür ederim bizi arabasıyla İDO nun önünden alıp misafir kaldıgımız yere kadar götürüdüler minnettar kaldım
Oktay kardeşimede ayrıca çok teşekkür bizi misafir ettiler gece ve sabahlara kadar bizi gezdirdiler Kızkulesine gördük resimler çektirdik yanlız benim suçum yok ŞEYH efendiyi o tanıştırdı benimle ancak tanıştıgım abi çok kaliteli bir insan samimi ve dürüst birisi zaten oktay kardeşiminde tanıştırdıgı insan kaliteli olmazmı,
Akçakentli gümüşlerden köylümle tanışmak çok güzeldi
Davut hocam ve halil hocamla tanışmakta gerçekten çok güzeldi davut hocam sohbeti ve ilmi düşüncesi bakış açısı güzel bir insan
Hidayet kardeşimi herkesin tanımasını çok isterim sevilmeye doyulmayacak biri
Felsefe mahmut abimiz ve zeyneli görmekte gerçekten çok sevindirici oldu
Mehmet kardeşimiz her zamanki gübi sevecen ve güler yüzlü
Diger katılımcı arkadaşlarla güzel bir gün geçirdik
İnşallah Toplantıya gelip katılmayan RAMAZAN KARDEŞİM VE ADMİ İLE KASIM kardeşimin cezaları yazıldı adam başı birer koyun bahara Bursada tahsiatı yapacagız nasip olursa
Herkese çok teşekkürler böyle nice güzel günlere ve dostluklara.Selamlar
Müslüm abim! nazik davetin ve güleryüzlü misafirperverliğin için çok çok çok sağol.Gelmeyi çok arzu etmeme rağmen gelipte toplantının tadını kaçırmak istemedim.Herkese afiyet olsun.İnşaallah bahara artık bir uludağ gezesi yine yaparız, yanlız bu sefer kuzunun bir bacağından Tarhan tutacak bu yaptığı cezasız kalmamalı.
oncelikle hemserilerime afiyet olsunn....
Hocam Tesbahiniz cok guzelmis gule gule kullanin...
OoOoOo Olùyù bile dirilten abi de ordaymisss....
Bu dayi coook fena bakiy....Bisey yazamim korhudan
Afiyet olsun kardesss :)
tüm hemşerilerimize afiyet olsun...
Afiyet Olsun.
Sizleri de aramızda görmek isterdik.
Bu tür buluşmaları Nizipli hemşerilerimizle kaynaşmak için yapıyoruz, Niziplinin Nizipliyi sevmediği imajını yıkmak için çaba gösteriyoruz, inşallah özellikle İstanbul'da bu konuyu aşacağız ama sizlerinde yardımı gerek, katılımlar arttıkça bu kaynaşma çabuklaşacak.
Gerçekten dostların muhabbetine doyum olmuyordu...
Açıkçası bıraksalar, orada sabahlayacak vaziyette ilmi ve fikri konular açılmıştı...
Tadı damağımızda kaldı.:):):)
Osman abim Seni Yaradana Kurbann masallah ....
osman abim seni yaradana kurbann masallah ....
:):):):):):):):)
Herkesi güldürdüm.
En sevdiğim şey.
Moral ve gülümsemek.
Muharerem ayını kutlayabiliriz.
1 Muharrem olur.
O da yılbaşımız
Öncelikle Müslüm senden özür diliyorum.Biliyorsun konuştuk ve ben de yola çıktım.
Yolda evden aradılar ve kızın ateşlendiğini ve doktorunu aradıklarını bildirdiler.
Doktor da getirin göreyim deyince,evdekilerle doktor da buluştuk.
Her neyse tahlil falan,malum grip virüsü bizim kızda mevcut,ancak test sonucu pozitif.
Okula göndermiyoruz,önlem için,hiç bir belirti yok,ilaç almıyor,ama biz tetikte bekliyoruz.Bu sebeple gelemedim,bağışlayın.
Gelelim BÜYÜK BALCAN BULUŞMASINA,süper olmuş,hepinize afiyet olsun.
Bu buluşmayı sağlayanlara,emeği geçenlere,Hayri ustaya,gelenlere,gelemeyenlere(yani bana:D) herkese teşekkürler ve selamlar.
Bir sonra ki buluşma da sizlerle olabilmek temennisi ile.......
sayın.cumalı.dayıdankorkmana.gerek.yok.dayın.bütün.yolları.görmüş.adam.sevgiler.
Bu konuda asla kıvırmam.
1 Muharremde toplanıyoruz.
Nizipli Oktay Ustanın orda
Oktayla pazarlığımı yapayım kesinleştireceğim.
H1 N1 e faydalı Keber turşusu
(Bu adminden )
H1 N1 e faydalı
Nizipli Oktay Usta Kavurması
H1 N1 e
Faydalı
Nizpli Oktay Usta Nizip Lahmacunu
H1 N1 e
Faydalı
Burma kadayıf.
Ayran su
ekmek
çatal
kaşık
vs de tabiki yanında.
Tamam Osmana verdiğimiz gaz sonuca ulaştı,arkadaşlar yılbaşı gecesini yani 1 Muharrem de Güngören de Oktay'ın orada buluşuyoruz, eksiksiz herkes davetlidir.
OSMAN AYRI BİR BAŞLIK AÇ:
Allaaaah yaşadık!...:):)
Osman hadi aç artık şu yılbaşı konusunu, nerde buluşacağız.