Toplantıya katılan herkese teşekürler.Müslüm Akpek'e ayrıca teşekür ediyorum.İstanbuldan iftar için gelip bizi onurlandırdığı için.
Yazdırılabilir Görünüm
Toplantıya katılan herkese teşekürler.Müslüm Akpek'e ayrıca teşekür ediyorum.İstanbuldan iftar için gelip bizi onurlandırdığı için.
Az önce İstanbul'a eve geldim, hemen Nizip'e tekrar gidiş planları yapmaya başladım.
Mehmet sizler için geldim hepiniz harikasınız.
Müslüm abi atraksiyonuna hayranım...Gıpta etmemek elde değil. Allah (cc) seni nazarlardan korusun!..:)
Güzel bir iftar,güzel bir organizasyon olmuş.İmece usulu olması daha da harika olmuş.Allah oruçlarınızı kabul etsin dostluğunuzu daim etsin.hepinize afiyet olsun.
Mercimek Çorbası: C.Ali Budak
Dolma: H.M.Akif Akpek
İslim kebabı : Kasım Böler
Çiğ Köfte:Tuncay Çelik
Yoğurt: Şükrü
Tulumba Tatlısı : Subutay
Cola: Mehmet Karakaş
BÖREK : İbrahim KanaL
Mıyan şerbeti: Nizipli_memet
Salata: mustafa
Karpuz: Müslüm Akpek
Ekmek: Murat Hayri Bakırcı
BÜTÜN ARKADAŞLARIN ELİNE SAĞLIK KESESİNE BERET.
Yemeklerin tadına derseniz hepsi bir birinden güzeldi.
Nizip ev yemeği olunca fizana bile giderim.
Bu hafta nerde iftar yemeği var, Kars,Ordu neresi olursa zaten yakında otobüs şoförleriyle akraba olacağız.
Allah kuru iftiradan saklasın.
Aslında orada göbekle birlikte 3 karpuz vardı.:D
millet keyif etmiş birlik beraberlik ne kadar güzel biz gurbette tek başmıza kalıyoruz ne ramazanın tadını alıyoruz ne bayramın
Sabah sabah işe geldim açtım bilgisayarı resimlere bakıyorumda yine döktürmüşsünüz ha.Valla biraz yakın yer olsa idi bende gelirdim, gerçi bahane değil müslüm abi gitmiş ama o bu sene leyleği havada görmüş.Yapanın ellerine sağlık yiyene afiyet olsun.Bir dahaki sefere inşaallah bende ordayım buda böyle biline.
Bir sürü resim çekildi diğerleri nerede.
orhan abi nerelerdesin bir sözmü vermiştin ne yoksa hayalmi görmüştürm orada....:D:D:D:D
Her konuyu dinle açıklamayalım lütfen :)
sitede böylesi mutlu anların yaşandığını görmek bizleri gurulandırıyor. rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın..
ben dedım dogan evlenınce süper ultra light bi ede olur diye...:)
çok güzel bir iftardı hazırlayanlardan Allah razı olsun tekrar bir arada olmak kadar güzel birşey yoktu önemli olan da buydu bence.bir de fatih abimin dünya harikası bir fotosu var ben onu göremedim nerde acaba:)