-
Nizip com sayesinde gerçekleşen bu etkinliğe katılan tüm öğrenci arkadaşlarıma;
müdürümüz, Doç.Dr.Medeni MASKAN beye
yük.okulsekreteri Sait ÖZASLAN
müdür yard. Dr.Hakan ÇETİNKAYA
öğr.görevlisi Yavuz AKÇİ
öğr.görevlisi Veliddin ÇİFTÇİ
öğr.görevlisi Özkan GÖKÇEK
öğr.görevlisi Mustafa ÖZEL
öğr.görevlisi Serdar TÜRKER
öğr.işleri memuru Ahmet ÇEVİKBAŞ
öğr.işleri memuru Ahmet ERDOĞAN
güv.görevlisi. Mehmet KUTLU
Okul personeli Nedim ÇEVİK
Altınbaş Lisesi md.yard. Senarist İsa AVCI
Çocukları koruma der.Bşk. Eğitimci-yazar Seyitahmet UZUN
Ziraatçı Kasım BÖLER
Avukat Zekeriya TEPEDELEN
muhasebeci Ömer KISA
yalçın çapan lisesi memuru Recep AĞDEMİR Beylere
site müdavimlerinden METAL, MUSAEKEN, SEYİTTAHMET, KKASIM, KILIÇBALIĞI, AVCI1973, ALAKUŞ, BARIŞCI ve ismini sayamadığım tüm site üyesi dostlarımıza teşekkür ederiz.
Ama ben buradan şunu belirtmeden geçemeyeceğim.. Bu projenin her aşamasında bizlerden desteğini esirgemeyen Park Bahçeler müdürümüz Sayın Barış AKDOĞAN ve İbrahim ALAKUŞ beylere özellikle şükranlarımızı sunarız. Sağolsunlar kendileri; araç,fidan,malzeme ve uzmankadrolarıylaprojeye destek vererekNİZİP BELEDİYESİ olarak hayırlı olan her türlü etkinliğinizde bizde varız dediler. Hepinize sonsuz teşekkürler.
Sonbahara hazırlanalım, bahane yok dostlar Admininde dediği gibi
hedef 1.000.000 fidan
-
Nizip com sayesinde gerçekleşen bu etkinliğe katılan tüm öğrenci arkadaşlarıma;
müdürümüz, Doç.Dr.Medeni MASKAN beye
yük.okulsekreteri Sait ÖZASLAN
müdür yard. Dr.Hakan ÇETİNKAYA
öğr.görevlisi Yavuz AKÇİ
öğr.görevlisi Veliddin ÇİFTÇİ
öğr.görevlisi Özkan GÖKÇEK
öğr.görevlisi Mustafa ÖZEL
öğr.görevlisi Serdar TÜRKER
öğr.işleri memuru Ahmet ÇEVİKBAŞ
öğr.işleri memuru Ahmet ERDOĞAN
güv.görevlisi. Mehmet KUTLU
Okul personeli Nedim ÇEVİK
Altınbaş Lisesi md.yard. Senarist İsa AVCI
Çocukları koruma der.Bşk. Eğitimci-yazar Seyitahmet UZUN
Ziraatçı Kasım BÖLER
Avukat Zekeriya TEPEDELEN
muhasebeci Ömer KISA
yalçın çapan lisesi memuru Recep AĞDEMİR Beylere
site müdavimlerinden METAL, MUSAEKEN, SEYİTTAHMET, KKASIM, KILIÇBALIĞI, AVCI1973, ALAKUŞ, BARIŞCI ve ismini sayamadığım tüm site üyesi dostlarımıza teşekkür ederiz.
Ama ben buradan şunu belirtmeden geçemeyeceğim.. Bu projenin her aşamasında bizlerden desteğini esirgemeyen Park Bahçeler müdürümüz Sayın Barış AKDOĞAN ve İbrahim ALAKUŞ beylere özellikle şükranlarımızı sunarız. Sağolsunlar kendileri; araç,fidan,malzeme ve uzmankadrolarıylaprojeye destek vererekNİZİP BELEDİYESİ olarak hayırlı olan her türlü etkinliğinizde bizde varız dediler. Hepinize sonsuz teşekkürler.
Sonbahara hazırlanalım, bahane yok dostlar Admininde dediği gibi
hedef 1.000.000 fidan
-
FATİH ABİCİĞİM, projelere sizin gibi büyüklerin olumlu yaklaşımları ve site üzerinden verilen moral ve motivasyon olmasa inanın bizler de birşey yapamayız. İlk günden beri özel ve site genelindeki mesajlarınızla vermiş olduğunuz destek bize ayrı bir heyecan vermiştir.
Bu aradaMETAL bir tane ekmiş senin için:))
Bense niyetini sana tutup söz verdiğim gibi sevabına beş tane ektim..hayırlı olsun abi
SONBAHARDA TÜM OKULLAR,TÜM SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ, RESMİ DAİRELER VE TÜM NİZİP HALKIYLA;
YENİDEN YEŞİL NİZİP İÇİN HEDEF 1.000.000 FİDAN
-
BAŞTA SEVGİLİ DEVRİŞ DÖRT BUDAK OLMAK ÜZERE EMEGİ GEÇENHERKEŞE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.
-
Sevgili dostum hastanede büyük bir projeye ulaşmak üzereyiz,ihalesi yapıldı 20 güne kadar hizmete açacağız bende başta siz değerli kardeşim olmak üzere sevgili adminimiz,metal orhan ve belediyeden barışve ibrahim beyler ile emegi sevgisi ile katıla tüm kardeşlerimiz ile bütün ümmeti muhammede bu işin sevabını bağışladık,rabim kibirsiz,riyasız bizden kabul buyursun.
Yaptığımız hizmet şu.Her poliklinik önüne birer kart okuyucu kuracağız,yine 15 inç’lik birerde ekran hasta sadece muayene olacağı polikliniğin önünde sıraya girip hastaneden aldığı kartı okuyucudan geçirecek anında
-hasta provizyonunu ve
-otomatik olarak sırasını alacak
başka kayda ve sıraya girmesine gerek olmadan muayene saatini bekleyecek.muayene sırasını (Sürekli son üç hastayı gösterten) televizyon ekranından takip edecek.
Rabbim sizleride bizleride mahcup etmesin.selamlar sevgili kardeşim yeni projeler bekliyoruz.
-
-
allah razı olsun işallah 2.000.000 da ulaşırsınız kardeşlerim yolunuz açık olsun
-
bu arada sevgili,admin hemen bir levha yaptıralım mı?
-
derviş abi allah senden razı olsun böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğin için sana ve ekibine tekrar tşk borç bilirim...Abi birde çok mutlusun bu resimlerde, hep böyle mutlu ol mutlu kal.şu resimde bir kaç öğrenci var fransadan mı geldi abi.....
-
tüm emeği geçenlerin eline sağlık.
AĞAÇ,ÇİÇEK
-
AĞAÇ,ÇİÇEK VE YEŞİLLİK UYGARLIKTIR.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
-
İyi olur abi yaptırırsan C.tesi asarız oraya
-
başım üstüne,emrinize amadeyim.
-
alıntı:
"quote" fulya demişki:
AĞAÇ,ÇİÇEK VE YEŞİLLİK UYGARLIKTIR.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN. inanın aynen size katılıyorum.
-
TEŞEKKÜR EDERİM.SAYIN AHMET AKSOY HOCAM.
BİR ULUSUN UYGARLIK DÜZEYİ, ÜZERİNDE YAŞADIĞI TOPRAKLARI AĞAÇLANDIRMASIYLA ÖLÇÜLÜR.
-
rıca ederim efendim.çok naziksiniz.saygılar
-
hayırlı bır fıdan ekımınden sonrada yagan yagmur cok güzel oldu işallah fıdanlarımız tutmuştur....bir ara kontrole gidelım derviş bey ?
-
" BUGÜN HALLEDEMEDİĞİMİZ BİR SORUNUN NEDENİ , DÜN ONU YAPMAK İÇİN ZAMAN AYIRMAMIŞ OLMAMIZDIR."
Diye başlamak istedim sözlerime ve bu sorunu çözmek için elele vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu hayırlı organizasyonda bizlere bu şevki aşılayan başta her zaman saygı ve hürmet duyduğum Mehmet AKPEK abime , Derviş DÖRTBUDAK abime İbrahim ALAKUŞ abime , Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sayın Barış AKDOĞAN Bey’e Müd.Yrd. Ertuğrul EKMEKÇİ Bey ve ekibine , Sayın Müdürüm Doç.Dr.Medeni MASKANBey ve hocalarımıza öğrenci kardeşlerime teşekkür ederim.
Umarım bu diktiğimiz fidanlar bizlere ülkemize ve milletimize sevgi, dostluk ve kardeşlik olarak geri döner fidanların ağaç olduğunu ve yüksekokulumuzun fakülte hatta üniversite olması yolunda da dikilen fidanlar olmasını dilerim.
Katılan ve destek olan tüm dostlaraTEŞEKKÜRLER.
.
-
benim için ağaç diken yok muydu yaa:)))emeği geçen herkese tşkler...keşke bizde olabilseydik...
-
sana ne kadar tşk etsek azdır abi maddi ve manevi vermiş olduğun destek için minnettarız abi .
-
Yüksek öğretimin gelişiminin bir bölgenin gelişimine olan etkisinin bilincinde olan değerli Nizipli kardeşlerimizin katılımıyla yürüttüğümüz ağaç dikim şölenimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca Nizip.com sitesi yönetici ve üyelerinin bu konudaki yürekten çalışmaları ve katılımlarının beni duygulandırdı, ilk defa Nizipte yüksekokula ilgi gösteren birilerinin olduğunu bizzat gördüm. bu yüzden Nizip.com yöneticilerine ve üyelerine de okulum adına çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca Nizip beledeyesi park ve bahçeler müdürü ve çalışanlarının da ağaç dikim kampanyasındaki gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
öğr. gör. yavuz akçi Nizip myo.
-
derviş bey bize bu imkanları ve halkımız bu güzellikleri sunduğunuz için size minnettarız umarım iyie tutmuştur fidanlar fidanlar bu halk size minnettar sizin gibi büyüklerimiz bize ön ayak olduğu sürece daha çok güzel şeyler yapacağız nizbimiz için saygılarımla
-
Deviş Bey Cok Fotograf Vardi Birkactane Daha Atda Baklim Ne Dersin Mümkünmü Acaba Katilimcilarda Faydalansin...
-
ya birader iiii yapmışsınızda bilgisayar web tasarım sayfasında fidan ekimi ne alaka
-
Geçen hafta cali ve mustafa bilici arkadaşlarımız ile diktiğimiz fidanlarımızı konrole gittik ve gördüğümüz tablo sevindiriciydi...5 ay önce diktiğimiz fidanlarımız yeşilliklerini koruyorlardı
-
-
O fidanları yeşil olarak görmek çok güzel özellikle binanın ön tarafında kayalık zemine ekilen fidanları merak ediyordum, Allah emek verenlerden razı olsun çok sevindim.
-