Cumali ne kadar olgun olduğunu gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum.
Aynı şekilde Müslüm abide ne kadar ılımlı ve anlayışlı olduğunu gösterdi.
Yazdırılabilir Görünüm
Cumali ne kadar olgun olduğunu gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum.
Aynı şekilde Müslüm abide ne kadar ılımlı ve anlayışlı olduğunu gösterdi.
Hacı beni ne zaman yaladı yahu.
bu geceyi bize hazırlayanların emeğine ve gelen herkesin ayağına sağlık diyorum... gerçekten çok muhteşem bir gece idi her yönü ile inşallah bu şekilde güzel gecelerimiz devam eder...
Bende zaten hiç anlamadım beni yaladımı şimdi yani.
salyalardanda mı anlamadın :D
Hacı bir dahaki buluşmada sakın yanıma sokulma.
Güzel bir zaman dilimi.. Orada olmak vardı.. orada sizlerle meşk armek vardı ama ne edersiniz..iş güç denilen zalım benim yakama yapışmış vur ha vur yapıyor.. 2,5 yıl oldu özledim..Şairin dediği gibi;
"GURBET ÖLÜMDEN BETER, HASRET ÖLÜMDEN ACI,
NE ZAMAN TÜKENECEK BU YOLLAR ARABACI..."
Siz dostlardan istirhamım.. eğer olur ya ansızın vefat edersem, beni bu "Zehirli Gurbet" illerine gömülmeme müsade etmeyin..
Götürün beni..Fıratın serin sularına doğru uzanmış köyümüm mezarlığına gömün.. Bırakmayın beni olur mu?....
Cenabı Allah size sağlık afiyet versin.
Evet güzel bir toplantı olmuş fotolarda fazla bir kalabalık gözükmüyor sanırım o da adminimizin cenazesinden dolayı ,umarım faydalı olmuştur,ama özellikle yerdeki lahmacunu görünce bursada ne zamandır şöyle ağız tadıyla bir lahmacun yemediğim aklıma geldi ,yanında çömçe ile ayran ,afiyet olsun,şuan osmanlı parkının olduğu yerde eskiden toprak stadlar vardı nizip lisesinde okurken boş derslerde gidip saatlerce top oynardık tek değişmeyen zamanın kendisi galiba
Şaka bir tarafa metalle ikimiz hacıyı çok sevdigimizden takılıyoruz
Gercekten HACI yani NİZİP 72 Dünyanın en tatlı en güzeli pırlanta gibi kalbi olan benim can kardeşim Nizipten Baraktan böyle bir güzellik çıktıgı için Allahıma şükrediyorum,hacıma gönül dolusu selam
Maminin niki ile yazdım hacıma gönül dolusu selam bence nizip comun en güzel toplantısından biri oldu.
Şaka bir yana müslüm ammi ile ilgilenen hacıma ço çok teşekkürler.selamlar
![]()
METAL KARDEŞİMİZ GECEYE KATILMASI AYRI BİR GÜZELLİKTİ ONUN GECEMİZE KATMIŞ OLDUĞU PLATONİK HAVA HİSSEDİLİYORDU...
![]()
değerli abim fatih abi her şey için teşekkürler
çünkü o toplantıya yön veren ve üyelerimizin birbirine karşı sevgi ve saygısı biraz da olsa sizin toplantıda olmanızla oldu
. geceyi düzenleyen değerli büyüklerimize allah razı olsun dileklerimle
gecenin tabikide en eğlenceli insanı orhan abi bizleri oldukça çok şakalarla güldürdü. mevlam yüzünden gülücükleri eksik etmesin
gecenin fotoromanı ve sıkıntıları telefonda çözmeye çalışan ibrahim (metal)abimiz
gökhan dokuyucu ve derviş abimizin sohbetteki hoşnutlukları
müslüm akpek ve cumali abimizin çok olumlu davranmaları cumali abinin yılın barışı ödülünü alması gerekir
irmik helvasını bizlere büyük zahmetle yapan mehmet karakaş abimize teşekkür
mehmet soyarık adaşımın toplantı boyunca beraber konuşmamız ve baki dostluğumuzun inşallah sonsuza dek sürmesi temenisiyle toplantımızın nede hoş insanı güzel güzel davranışları ve örnek insan HACI abimizde oldukça bir başkaydı
nice toplantılara bütün gelen herkese teşekkürler
gönül ne çay ister ne çayhane
gönül sohbet ister çay bahane
neee ibrahim abim dans mı eti olamaz ya o anı kaydeden varmı
ya niye şaka gerçek olsadı keşkee
Yaw hakkaten Şükrü'nün dediği gibi irmik helvası harikaydı,sonradan öğrendim galiba KARAKAŞ hazırlamış,Eline sağlık valla süperdi,halen tadı damağımda kaldı.
güzel bir geceydi emeği geçen herkesten Allah razı olsun..
Geceniz mubarek ve hayirlara vesile olsun.
Anladigim kadariyla muhabbetiniz bayagi iyimis, ziyade olsun. Herkes masallah birbirini ove ove goklere cikarmis, ne guzel!
Benim merak ettigim, bu bereketli, hararetli, fevkalede 'sevgi yumagina' donmus birliktelikten cikan sonuclar, kararlar ve istikbale yansiyacak adimlar bizimle paylasilacak mi?
Tabii sizleri 'ciddiye' aldigim icin soruyorum bunlari.
Muhabbetinizin bekasi temennisiyle tum katilimcilari tebrik ederim.
Sevgili arkadaşlar,
Ben sırf bu toplantıya katılmak için iznimi bir hafta erkene almıştım.Aslında erken gelmek benim işime yaramıyordu.Ama toplantı için bunu yapmak zorunda kaldım.admin ve Müslüm Akpek'in bir yakının talihsiz vefatı olağan giden toplantı proğramımızın seyrini degiştirdi.Kendilerine ben de başsağlığı diliyorum.Bir gün sonra bizim Bekir Şen'in de babaanesi olan yaşlı bir halamız vefat etti.Taziye yerinin yanısıra taziye için köydeki amcamın evine gelen misafirlerin yoğunluğu nedeniyle bu toplantıya katılamadım..Fotoğraflar ve yorumlara bakılırsa hoş bir gece olmuş..Bu muhabbetin devamını diliyorum.
Şimdi benim merak ettiğim konu HUZİ bu toplantıda varmıydı yokmuydu?
abi bi şüpheli vardı :)
Bence Huzi Cumali Budak'tan başkası değildi.
Yok değil. :)
Ama söz Ramazan Tarhan la Mahmut Küçük iftar versin Huzeyfe^yi getreceğim.
Osman abi iftar demişken.Biz nizipdekiler ne zaman yapacağız?Tarihi belirleyelim.
Söyletme beni:) Bu iftar işini kim başlattı:):)
Ramazan'da İstanbulda yaşayan nizip.com üyelerine iftar yemeği vereceğim.Umarım Güngören Nizipliler derneği yer verir ve yemek taşıma konusunda lojistik destek alırım. Gününü ve nerede yapılacağını arkadaşlar anlaşsın ben hazırım. Tatlı hariç tamamı Nizip özgün yemeklerinden oluşan bir menü hazırlayacağım. Kim gelirse gelsin başımız üzre.Biz baba ve annemizden her sabah uyanıp; - Allah bize misafir yolla.., dualarıyla büyüdük ! Allah hepimize ağız tadı ile Ramazan'ı eda etme imkanı versin, bekliyoruz...
Kesin menü'yü yakında açıklarım.Bulursak, maş çorbası yoksa tarhana çorbası mutlaka olur, etli dolma, ekşili köfte veya pirinç yuvalama, tavuklu pirinç veya firik pilavı, salata, tavşan kanı çay ve ayran şeklinde olabilir.Tavsiyelere açığız ve hanım antep yemeğinde ustadır.
Anlasilan, ya ciddi nitelikte herhangi bir karar alinmamis ya da bizimle paylasilmiyor!
Bazı teklifler var:) bence bu işi fazla kurcalama:)
Mahmut abi bu yemek konusuna bende destek vermek istiyorum, kabul edersen.
Müslüm Abi siz derneği ayarlayın
isterseniz.
tatlılar (koskadan güllaç olarak benden)
Güzel bir toplantı olmuş gibi görünüyor. Orada olamamak üzüntü verici. Ramazan Bayramı'nda görüşmek nasip olur inşallah...