yav ne alakası var. Hiç sol hükümet görmedik sanki. İş olsun diye yazmışsın :)
Yazdırılabilir Görünüm
yav ne alakası var. Hiç sol hükümet görmedik sanki. İş olsun diye yazmışsın :)
diye devam eder gider...
Yazilanlari ustunkoru gecip oylesine degerlendirme yaptiginiz anlasiliyor. Tacizin kabuledilemez oldugu muttefikinaleyhdir. Bunu baska turlu gostermek insafa sigmaz. Tekrar ediyorum yazidiginiz ayetin tercumesi yanlistir ve dediginiz manalar zorlamayla bile cikmaz ve de hadisle izahi daha evvel belirttigim gibi 'ilk bakis serbest ikincisi yanlistir'.
Aksini isbatliyacaginizi dusunuyorsaniz buyrun tefisirini de rica ederim. Bakma meselesinde sonunadek arkasindayim. Guzel gorunce bakarim, istmeyen bakmasin. Asri saadette bu iliskiler gayet dogaldi ancak Emevi saltanatiyla hersey ya tahrif edildi ya kisitlandi ya da.... Samimi duygularda beis olmadigi kesindir. Kadinlarla bakisilir, konusulur el de sikisilir bunun aksini delillendiren 'nas' olmadigi gibi 15 asirlik Islam fukuhati da aksini soyleyememistir ancak 'teamul' baska!
Oncelikle tesekkurlerimin kabulunu rica ederim. Vallahi dudakisirtan bir entelektuellik, sasirmaya devam ediyorum. Bu bakislara diger konularin ozellikle konuklarin ihtiyaci oldugu siddetli kanaatimdir. Su tesbihe bakin hele, bir yanda "Bazarov' yani 'nihilist' bir karakter! e bu bana uymadi ama 'sorgulayici' olmasi da bisey tabii! ote yanda 'Raskalnikov' disdunyanin acimasizligini sucu payanda yaparak yenileme gayretinde, aslinda herkesin hakli isyanina yaslamaya calistigi 'suc meylidir' bu ki, bu karakter de bana uymaz! Ben 'sucun hickimseye suc isleme hakkini vermedigini' savunurum cunku. "Bu da' sozumde seni incitmek istemedim, kusura bakma, ozur dilerim sadece latifeyi kuvvetlendirmek icin kalip zamiri kullandim. Ama yine de yaptigin 'hos bir celiski' bana gore. Ben seni herhangi bi karaktere benzetemem ya kaliba sokamam cunku yine bana gore herkesin sahsiyeti mustesnadir.
sen almanyada değilmiydin ya...
ee ben seni görmedim...:) sen nizip e geldiğinde iizin aldınmı benden...
Mahmut sen solculara yine dinsiz dedin teesüf ederim asıl müslümanlar solculardır.
Bunların aileleri neden sahip çıkmamış, madem böyle bir durum var ailelerin daha dikkatli olması gerekiyor, allahtan ölen olmamış.
Allah bilir ölen ölür kalan da bize kalır demişlerdir.
Arkalarından konuşmuş gibi olmayalımda öyle gibi.
malum konuyu açan ben olmuştum
konu başkasına geçti
bu konu mehmet amcamızın ölümü adına açılmamış bir konuydu
ama ne yazık öyle yapılmış
başkası adına yapılan çalışmaları bir başkası adına yüklemek hiçte güzel bir şey değildir
Gerçekten dikkatimi çekmemişti bu konuyu Şükrü açmıştı neden konu sahibi değiştirildi anlamadım.
Konunun açılış tarihi 2008 in 11 nci ayı bu yanlışlığı yöneticiler düzeltsin Şükrünün açtığı konu neden başkasına mal edilmek isteniyor.
...........................................................
yav bi dur Allah için,
öküz alttında buzağı arama
Tamam tamam sustum Şükrüyü severim de ondan.
Mehmet senide severim bilirsin.
Kim sana bir şey dese hemen seni de seviyorum diyorsun lo.
Burada yıllardır bu tarz etkinlikler yapılır ve hemen hemen hepsinde içki içilir bu kadar zamandır neredeydiniz.
Adam doğru yolda.