Fıstık hali çok uygun olmaz mı?
Yazdırılabilir Görünüm
evet abi,mavi şahinin dediği gibi oluyo.değişik bir lezzet yanii,bence çokta güzel oluyo.
cuma günü tava olur ümidiyle admine takıldım..ama kuru soğan domates vardı napalım..önümüzdeki cuma da nizip'teyim.ben zaten gidecek yer arıyorum..
gelen.2 :)
evet abiler gelenler yazsın,bekliyorum
Müslüm abi şu tavla turnuvasına perşembeden mi çıksak.Cuma günü tava, cumartesi Nejdet YAŞAR beyi dinler pazar günüde senin söğürmeli lahmacunları iç ederdik.Ne dersin.:)
O zamana kadar da Subutayda gelmiş olur...
Canım abim benim bak artık yaşlanıyorsun,ben perşembeden yola çıkalım cuma günü nizipte oluruz ve tavaya yetişiriz,cumartesi günüde Nejdet beyi dinleriz pazar günüde tavla turnuvası ve lahmacun muhabbeti olur dedim emme sen yaşlandığın için başka yerden anladın.:)
gelen 4'mü oldu,
bakın cumaya az kaldı gelmeyenin yüreğine büyür sonra...
başka gelen yokmu abilerim.yoksa yarın ben hazırlığımı ona göre yapıyorum.
ok tmm.ben 10 kişilik hazırlık yapıyorum,cumadan sonra beklerim.
benim dükkanı bilmeyen varmı,varsa eğer:eski postaneden direk devam ediyosunuz,özoğlu pastanesinin yanından aşağı inince direkt karşıda tekçe tavukçuluk.belediyenin yeni yaptırdığı mescid ve tuvaletin tam karşısı.
Şu tavuklu tavanın resmini mutlaka siteye atın da bir bakalım millet neyi götürmüş.:)
Bizde fırndan bir ekmek alıp ekrana sürüp yeriz.
Namazdan öncemi sonramı.
sonra diyorlar
YİYİN EFENDİLER YİYİN,
AFİYET ŞEKER BAL OLSUN...
İSTER CUMADAN ÖNCE,İSTER SONRA..
BİZ GURBETTEKİLERİ PERİŞAN EDİYORSUNUZ YA :mad:
HELAL OLSUN SİZLERE :):):)
Hasanım kesene bereket, ellerine sağlık. Sen bu fukaraları sevindirdin, Allah'da seni sevindirsin :D
Afiyet olsun, resim yok mu.
afiyet olsun abi,allah cümlemizi sevindirsin...
Teee desene Hasanın evi başına yıkılmış.Işığı gören çıkmış:)