Kardeş polise falana filana gerek yok herkes konunun formatını ve ana temasını bilir ve yazdıkları ile düşündkleri arasında bir bağlantı kurabilirse yeter
Yazdırılabilir Görünüm
Kardeş polise falana filana gerek yok herkes konunun formatını ve ana temasını bilir ve yazdıkları ile düşündkleri arasında bir bağlantı kurabilirse yeter
Elmada bir armutta ayvada bir narda seviyede bir ciddiyetde
hiçbiri bir deildir. burda ağzında bir seviye die gezersen bu siteye giren adam sayısı kalmaz........
Baydı valla jachal...
Kardeş seviyesi olmayan yerde sevgi olmaz sevginin olmadığı yrde saygı olmaz saygının olmadığı yerde güvn kalmaz güvenin olmadığı yerde dostta kalmaz.Ben kimseye konuşmasın espiri yapmasın gülmesin oynamasın şakalaşmasın emiyorum bunu için açılmış geyik bölümler var orda ne isterse yazsın ama aşk üstüne bir şey dedritmem kimseye ve burda oyun olmaaz
ALLAH ALLAH:D
Ne oldu kardeş biraz daha açık olalım lütfen düşüncelerini özgürce söyle
Konu,AŞK'tı.Daha fazla dağılmasın...
AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK BU KONUNUN ADI AŞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
bişey demiyorum sana:)
Zaten tek miksam haklı kardeş sie iyilikte yaramıyor yav
KİMSEYİ UYARMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. SANA BUNU YAP DİYENDE YOK. NİZİP İN TANITIMI İÇİN YAPIYORUM DİYOSUN TARTIŞTIĞIN İNSANLARIN ÇOĞU NİZİPLİ DEĞİL BUNU ÇOK İYİ BİLİYORSUN. ÇELİŞKİ FALAN DİYE KİMSEYE BİŞEY DEME KARŞINDAKİNİ ******** VEYA YALANCI OLARK GÖRMÜŞ OLURSUN.
SANA BİRER ÖĞÜT ABİ OLARAK... CANIM BENİM SEN TEMİZ İNSANSIN HEPSİ İYİ NİYETİNDE AMA BİRAZ SAKİN OL.
karlos abı emın ol buradakılerın bence hepsı nızıplı bu forumda olanlar ıcın dıyorum yanılıyorumda olabılrım celıskılıyım
miksam14 Nizip teyim güsel bir yerde çalışıyorum
tamam arkadaslar burada ne ıs yaptıgımızı ve nerede yasadıgımızı yazmayalım konu amacından sapmasın
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...
umıt etmek keske her sey umıt edıldıgı gıbı olsa
o bıraz zor mıksam
sende haklısın aslında benım prensıbımde bu neden se bu defa boyle yazdım
Daha öncede çok yaptım ama bu defa yapmıycam böyle tartışmalarla sitenin formatına ihanet etmek istemiyorum şu andan itibaren herkes bana istediğini yazabilir size burdan bunun garantisini veriyorumki ne yazarsanız yazın benim hakkımda karşılık vermiycem hatta huzurunuzu bozmamamk için sizin açtığınız konulara bile girmiycem herkesten özür dilerim çünkü suçlu yine ben oldum
Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Bir aptalin sizi öpmesine izin verin ama bir öpücügün sizi aptal etmesine asla.
ya miksam senin şairliğinde var mış............
Hasretin öldürdü beni! Simdi geceler çaresiz. Simdi yagmur damlasi gelip konar dudaklarima sessiz. Söylemis miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.
mıksam dokturuyon walla elıne saglık
ıyı bakalım daha neler gelecek
Sana sarap verecegim, iç ama sarhos olma. Sana bir gül verecegim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi verecegim, sev ama incitme!
Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik. Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ellere.
Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan... Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat... Muuckk!!!
Kardeş gözlerimiz yaşardı bu kadar aşk acısımı çekiyon sen yav