Konu dağılıyor, boşverin AKP ye CHP ye hepsi aynı yolun yolcusu, biz Uludağu Bursayı hala unutamadık.
Yazdırılabilir Görünüm
Konu dağılıyor, boşverin AKP ye CHP ye hepsi aynı yolun yolcusu, biz Uludağu Bursayı hala unutamadık.
Busenazda bizden, yakında sitede darbe yapacağım, bütün AKP lileri zindana atacağım, ne kadar solcu varsa hepsine iş vereceğim, tarikat ve cemaatleri toplayıp hepsini Uludağa götürüp kara gömeceğim, ama önce balcan kebabı yedireceğim, başta Vanlıya.
Müslüm abi!..Müslüm!..Müslüm abi!
Müslüm abi!..Müslüm!..Müslüm abi!..........:):):):)
Allah razı olsun abi.benim şu tayin işinede bi el atarsın artık.siparişimi de unutma lütfen.malum biliyorsun.))
Biz CHP nin kayığına binmedik.
Binmeyede niyetimiz yok.
Mahmut Ammi bindi o da zaten istekli
Başka haa birde Mehmet Çiçek bindi.
O da bilerek binmemiştir.
Durmadan arıza yapması yolda kalması da zaten
bu araçta CHP parmağı olduğuun en büyük göstergesi.
İşte nasıl bir araçla Bursa yolda sekiz tamirci 9 usta 15 parçacı gezmişse
Allah korusun Devletimizi yönetmeye kalsa
Sonuçları ne kadar vahim olur ne ben söyleyeyim ne de siz yazın.
O araç fakirin fukaranın ne çektiğini anlayasınız diye yolda kaldı.
Konuyu siyasete çekmeyelim lütfen.Biz bu vatanı seven ona hizmet eden herkesi çok seviyoruz... parti isminin hiç önemi yok... biz Müslüm abiye takılmak için yapıyoruz... yoksa bütün partiler ülkeye hizmet için var, biri hariç onuda zaten siz biliyorsunuz...
fatih abi bidaha ki geziye bende geleceğim çok kıskandım valla hi :D
Seve seve yükselim her zaman kapımız sana açık bilirsin.Lütfen pariyi sokmayalım CHP de bu ülkeye hizmet etti DSP de MHP de AKP de Allah hepsinden razı olsun.
Ne zaman gelmek isterseniz emrinize amadeyiz.Selamlar
helal olsun sana be Müslüm;
milleti perişan etmişsin...Bursa gezisinin renkli geçmesi yetmemiş,forumda da renkli yazışmalarla aynen devam ediyor.
bursa gezisimi akp chp klasyonumu:)
Yok Biz Menesin kimden olduğunu henüz öğrenemedik
Belli değil o yüzden.