Valla müslüm abi, organizasyonuna hayranım. Sen bu işi biliyorsun. Tane tane hepsini yazmışsın. Şimdi Osman abi olsaydı hele sabah olsun bakarız yaw derdi :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bizim araba Nissan NAVARA..biz 5 kişiyiz..ama 1 kişi daha alabiliriz...ya da bizim cılız adamları Müslüm Akpek'in STAREX'sine koyarız..sanırım bu araba eşek ile beygir arasında bi şey..8-9 kişi alıyor galiba..yerine Oktay gibi,parlar gibi karaboğa gibi tombulları alırız..en geç 6:30 da hareket etmeliyiz.Mehmet Çiçek ve Turşu Memet sabah 6:00 da güngören de olacaklar..Oktay kavurma için tüm hazırlıkları yaptı..Saat 8:30 gibi Gemlik'te İlker bizi bekliyecek..Gemlik sahilinde bize kahvaltı ayarlamış..Yarım saat orada neffis bi kahvaltı için aç kalmaya değer bence...Rüstem ve felsefe ile de görüşüldü..Onlarda pazar sabahı yola çıkacaklar..Rüstem,hakem,felsefe ve kasapoğlu pazar günü Uludağdaki kampta bizi bulacaklar...Bursa'daki tüm organizasyon Fosiyarik'in komutasındadır..Onbaşı Menes,emir eri ise ilkerdir..baksanıza bizi karşılamak için emir erini taaa gemlige göndermişler...bu ne büyük ilgi dimi.. :)))
Allah yar ve yardımcınız olsun ve hayırlı yolculuklar değerli üyelerimize.
Güle güle gidin..!!..
Üühüüüühühhhüü!!:(:(:(
Güle güle gidin..!!..
Üühüüüühühhhüü!!:(:(:(
Kardeşlerimi bekliyoruz inşallah özellikle felsefe c.tesinden gel
ilkere çok teşekkür ederim.selamlar
Müslüm Akpek'in arabası bozlulmuş:)Yolda kalmışlar:)
Bedduam tuttu... Bursa'da şakır şakır yağmur yağıyormuş.... Hehehehe !...:):)
Kebapları yemişler... Boğazınıza dursun emi !!?...:(:(:(
Mustafa Kanal beyin bahsettiği Baba Kuruş,sonraki yazılarda pas geçilmiş.
Ben kısaca anlatayım...
Baba Kuruş doğum:1921 ölümü:1945
Saf kan arap atı,1932 yılında 24 fransız frangı ödenerek damızlık olarak alınmış.
Baba Sa'd ile birlikte,sayısız tay kazandırmışlar ikiside.En son bildiğim kadarı ile,hali hazırda koşan atlar içerisinde Haberbatur,Baba kuruşun soyundan gelmektedir.
Türkiye'de ilk ve tek olan anıt at mezarında yatmaktadırlar.
türbe değil,anıt mezar.
yapma mahmut yaaa
Türbe, devlet adamlarının veya din alimlerinin mezarlarının bulunduğu oda şeklindeki binaya verilen addır. İçerisinde (çoğunlukla) ünlü kişilerin gömülü bulunduğu anıtsal tarihi mezarlar için de türbe kelimesi kullanılır. Türbeler çoğunlukla eski çağlarda yaşamış önemli insanların yattığı yerdir.
Anıtmezar, makam, şöhret veya zenginlik sahibi kişilerin yaptırdığı ya da onlar için sevenlerinin yaptırdığı büyük gösterişli mezarlardır.
iyi ya ,bu atların şanı var şöhreti var,sevenleri var.kim bilir kaç kişiyi zengin ettiler,kaç kişiyide fakir???
zenginlik sahibi kişilerde sevdikleri bu atlar için bu mezarı yaptırmışlar.
At türbesi fikri hoşuma gitti, bende motosikletim ölünce ona bir anıt mezar yaptıracağım.
Allah'a daha yakın olmak için Uludağın tepesine gömülmek gerekmiyor abim benim...Eğer illa yakın olacam diyorsan namazdaki secde hali kulun Allaha en yakın olduğu andır...Neyse Uludağda yazın canın sıkılır kışında sosyeteler var ama daha uygun bir yer olursa yaz kış gelen giden eksik olmaz...
Türkiyede laik falan kalmadı benim türbeme kimse gelmez siz en iyisi beni taşbaşa gömün.
Sen varya bu sitenin en kıyak adamısın...