abi haber çekerken beni çağırın. ben de nizip.com üyesiyim ben açıklama yaparım :)
Yazdırılabilir Görünüm
abi haber çekerken beni çağırın. ben de nizip.com üyesiyim ben açıklama yaparım :)
Gerçi NRT personeli olarak benim açıklama yapmam ne kadar uygun olur onu da bilmiyorum
ben kimi konuşturacağımı biliyomm orhan çelik abim veya kasım böler abim ikisi çok professionel bende yanlarında dururum:)
hayir siyasi isimlerin konusmasi olmaz orhan celik olmaz
kasim abi bulucak konuscak kisiyi
dervis dörtbudak konuscak büyük ihtimal yada mustafa bilici
nizipte olman yada olmaman diye bir kaygı yok bende nizipte degilim ama yinede elimden geldigi kadar yardımcı oluyorum hatta dun aradım fırını fransadan arıyorum dedim askıda ekmek kampanyası icin tlşklerimi bildirdim ve işallah bunları tüm nizipteki fırıncı kardeşlerimizinde yardımını bekliyoruz ve nizip com. üyelerıninde yardımlarını essirgemesini temenli ediyorum hic degilse yakınlarımıza bildirmemiz bile bir yardımdır
Allah hepinizden razı olsun.
İnşallah Nizip halkı gerekli ilgiyi gösterecektir.
Hangi fırınlar olduğunu buraya yazalım. Artık ekmeği ordan alırız.
Çevremizide o fırınlara yönlendiririz.
hancilar ekmek fabrikasi
ve altin franca gökhan kardesim
basladi bile uygulama
yoksa sen baska yerdenmi aldin ekmekleri:)))
altın franca ıle konusacagız yarın resım ve yazı asmamız lazım ama..daha konusmadık...
kampanyanın ilk ikinci günü olmasına ragmen bence açıklanan rakamlar çok güzel..
dogan msn nen kapalı..acil gel.toplantı...:)
msn i açtım ama hakana yazdım cvp vermedi..
seninde msn yok bende.
Alkışlanacak bir girişim,Nizipte olmayı ve bu kampanyaya destek olmayı çok isterdim..
Hadi hayırlısı, ihtiyacı olanların bir hayır duası bile yeter.
tamam mustafa bey...aksam gelince beraber gidip görüşelim isterseniz..saat kaç uygunsa bana bildirin msn den..ben siize tlf numaramı atıyorum msn den..
evet arkadaslar
aksama altin francada mustafa bilici abimiz fotolari yapistircak
yarina nrt bu firinlarda cekim yapcak
dervis abinin orda ise nizip comdaki arkadaslar konusma yapcak
tv icin nizip comdaki arkadaslar dervis abinin orda bulunsin yarin 2 den sonra
akhenaton kardesimden bir ricam da
i$in mutfaginda olmasi sebebiyle
nrt de cekilecek kampanya yayinini buraya video olarak atmasi
örnegin disardakiler izleyemez
ama burda izlenir
t$kler
elbette atarız ne demek. haber yayınlandıktan sonra görüntüleri adminime ulaştırırım, gerekli dönüştürme işleminden sonra adminim siteye atar inşallah.
arkadaşlar altın unlu mamülleri ile görüştük mustafa bilici abi ile..yarın cumartesi cevap verecekler..senatör pide fırını ile anlaştık..onlar katılıyorlar askıda ekmek uygulamasına...tşk ediyoruz...
arkadaşlar güzel bir kampanya başlatılmış ve görüldügü gibi destekleniyor insallah bunu nizip'in tüm çevre fırınlarına ve mahale lerine aşılar bu kampanyayı bir yardımlaşma haline getiririz insallah iyi olur . bu olay bir çok ilde uygulanıyor gerekirse belediyemize baş vurularak belediyeden yardım istenip daha başarılı adımlar atıla bilinir mesala belediyeden anons edilir yada bu kampanya ya destek veren fırınlara ilan ve reklam vergilerin den belirlenen bir yüzde ile indirim yapıla bilinir umarım belediye bu seslere kulak verir
Orhan Çelik neredesin.
hayir belediye anonsu olmaz
siyasi olmasin diye asiri hassasiyet gösterdik biz bu olay icin
secimden sonra yapilabilir anos ve tanitim belediye olarak
Emeği GeçenLerden Allah Razı olsun. Gerisi biz DuyarLı VatandaşLara Kaldı..Haydi NizipLiler BİR EKMEKTE SİZ BIRAKIN ASKIYA...
simdi dervis abinin orayi ariycam
her bir cigköfteciden 5 ekmek parasi toplasinlarda yollasinlar hancilara
bak nasil oluyormu$ sulandirmak
yok konustum.dervis abinin yüzü yumu$ak toplayamaz ama bakma sen bu konu sosyal bak nasil da toplar
yarinaymis toplantilari yarin görüsülcek daha bir kac firina gidilcek yarin nizip com cekim yapcak pazarteside yayina verilcek
toplanan paraları uygulamaya katılan fırınlara bölüştürsünler. hepsi tek fırında birikmesin
inşallah öyle olacak dogan
Gelemiyorum ama İstanbuldan katılacağım akşam ekmek yardımını mutlaka yapalım.
Altın franca bugün cevap verecek senatör kabul etti
Senatörün yeri saraç yokuşu çıkışında
Tlf:517 32 24
İbrahim Boynukısa
senatör fırını na tşk ediyoruz..katılımlarındna dolayı...
ekmek alan bir ekmekde askıya bırakırsa daha iyi olur, alışkanlık olur. Böylece güvenilir fırıncılarda belli oluyor.
inşallah zamanla dediğiniz ğibi olacak adminim..
bu arada konu haberlere ne zaman çıkıyor bilğisi olan varmı acaba ?
çekim yapıldımı..kasım abiler ugrasıyordu ama en son bildigim kadarı ile..sakalıı senın haberın vardır..son durum ney..?
walla cok ıyı olur ya ne var yanı farzetkı hıc cebınde 1 mılyon yok bu kampanyayı baslatandan allah razı olsun
yarina belli olur artik boro
yarin nrt cekimler yapacakti
kasim abi öyle demisti