YOK YAAA HAYALETSİN İŞTE GHOST NE DEMEK?:D
Yazdırılabilir Görünüm
YOK YAAA HAYALETSİN İŞTE GHOST NE DEMEK?:D
ya sana ne demekse o demek ıng baya ılerlemıs aferın sana
Maşallah hüseyin abim bu bölümden başka yerde yazmıyo...Ne yapsak acaba ?
kovacam en sonunda burdan huzo, ama kapıdan kovsan bacadan girer öyle bu bayram :D:D
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..rabbim bütün günahlarımızı affetsin inşallah......
Bayanlar hoşgörünüze dayanıyorum..
:) :)
huzi abi eser teyzemden ghosta takılıoz yanlış anlaşılmasın...
halla halla benden baska takılacak kımse kalmadı sankı
tmm tmm hayalet sen görürsün artık küstüm hepinize...
tamam tamam sen kusme ne yazarsan yaz bakalım nasıl olsa adımızı hayalete cıkardın
bişe olmaz bize de baryam diolar...:D
birbirinize lakap takmayın hüseyin bu aralar sen çok yaramazlık yapmaya başladın biraz akıllı ol canım.....:)
eser abla ben sucsuzum once huseyın baslattı
biliyorum onu hösüne söyledim zaten bayanlara karşı daha saygılı olsun die:))
Kizlar Nerdesiniz Bu Aralar çok Yogunsunuz Heralde Ugradiniz Yok Vallahi
nedense huzeyfede uğramıyor hayırdır inşallah :)
vallahi Elini Etegini çekti Huzi Evlilik Telaşesinemi Düştü Acaba?
Yoksa Dedesimi Izin Vermiyo Acaba Metal Kardeş Ne Dersin? :))
olabilir valla huzeyfe dedesinden çok korkar,
Konu adı :NİZİPLİ HANIMLAR NERDESİNİZ...? Ama ne hikmetse Metal elementi nerdeyse bayanlardan daha fazla mesaj atmış bu konuya...Hayrola sonu inşallah...
huzi laf yetiştircen diye kelime hataları yapıyosun acele etme sakin sakin yaz şu konuları
hayrola sonu inşallah degil
sonu hayrola inşallah denir. :)
eser abla ben burdayım bıraz bayram telası ıste pek gıremedım sıteye
bu arada hepiniz geçmiş bayramı kutlu olsun allahım nice bayramlarahep beraber kavuştursun inşallah
saolun ablacım sızınde
bu konunun baslıgını degiştirseniz nasıl olur mesela nizipli hanımlaarınyeri.com die
olabilir neden olmasın güzel fikir
abisinin paşası bu paşasııı o benımm canımın içiii beni görünce çocuğa bi kudurma bi neşe gelio yaaa halay sekioz beraber
allah bagıslasın eser abla oglun cok tatlı
hanımlar karabatak gibisiniz vallahi bir batıp bir çıkıyosunuz ugrayıp sordugunuz yok vallahi ne dedikodular var bimiyorum yahuuuuuuuuuuu......:D
Eeeeee dimi yaniii.....Valla yaaaaaaaaaa...Ay ağzımdan aldın ayol daha ben diycektim....
vallahi miksam huzinin dışında kimse ugramamış yahu hanımlaaaaaaaaaaarrrrrrr......
eser abla ara ara gırıyorum ya bakıyorum kımse yok bende cıkıyorum yanı battıgımız yok yanı
HUZİDEN MİKSAM BURDAN BAŞKA BİR YERE YAZMIOLAR kie :D
eser abla ne dedıkodusu varya merak ettım benım haberım yok yanı