ayrıca kıbrıstaki canımdan cok sevdigim kardeşlerime saygılar selamlarsıradaki sarkı size gelsin
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Sağol ama bu şarkı çok dertli be:)).
Evet arkadaşlar msn adreslerimizi de verelim ki size ulaşmak kolay olsun..
Devam.... Var mı başka üniversiteli arkadaş.....
mehmet kardeş yıldız özel değil. beşiktaş ve davutpaşa olmak üzere iki kampüsü var.. devlet üniversitesi...
alıntı:
"quote" Nizipli_mehmet demişki:
lord yıldız teknık unıversıtesı ozel mı devlet okulumu?
SELAM MİLLET SİZ O TAŞKESENİN DEDİKLERİNE BAKMAYİM TÜRKİYEDE Kİ ÖZEL OKULA GİT DAHA İYİ BUNLARİN HEPSİ AYNİ ÜNİ OLARAK AMA ÜNİ HAYATİM EGLENCELİ GEÇSİNN DİYORSANİZ BURADAN İYİ YER BULAMAZSİNİZ HER NEYSE BEN VAHAP ALAGÖZ MSN :aalagozz@hotmail.com şarkiyi begendim rica etsem fayat alagözden de bir çalarsaniz sevinirimmm.
apo şarkı için saol kardeş:) neyse bizim vahap alagöz yine saçmalamış.. benim msn ibuss_@hotmail.com
saol cengızkrbck tesekurler ama hep yıldız teknik unv.dıye gecıyor degılmı?.
.
slmmuludaga gelen haber versin elimizden geleni en iyi şekilde yaparızz nede olsa işin ucunda Nizip uşagı var bolum veterinerlik burdan bana ulaşmak istersenizhabes_canpolat@hotmail.com .
Uludağ Üniversitesi İlköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim...Bursa, Nizip’e 1285 km...18 saat uzaklıkta (tabi tercih ettiğiniz firmaya göre bu zaman kısalabiliyor) ..ancak Osmanlının ilk başkentinde okumak büyük ayrıcalık..uludağ ünv. tercih eden veya Bursa’da olan arkadaşlar olursa yardım edebilrim
..
yav bu Nizip uşağı nasıl bir uşak yav.... her delige giriy yav :).
.
Herkese slm yaa uludag üniv de hazırlıkta olan varsa buraya sınıfını yazsın.Benimki ELMTR20
syn alagoz neyapalın yanı sadece kendı sınırlamzı içinde mı kalalım dısarıdan bır seyler kapmak gerek farklı kulturlerden bunun için her delige gırmek şart
Konya Selçuk Üniversitesinde İBFF İşletmedeyim yeni kazanan öğrencilere yardım edebilirim..
.
girmek lazım kardaş doğru söylüyosun... Nizip uşağı girmesinde kim girsin gelin
www.yonja.com da Nizip sayfası açtık herkesi bekliyoruz....
vahap alagözz... o bir efsane tanıdığım güne taaaa:)