Ossun ossun.. ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Rusun tadına bakmış gibi konuşuyorsunuz, Karadenizli kadınları dinleyin isterseniz.
Ulan siz kim avrat almak kim.
Üç beş rus mus
konuşun konuşun yengeleri bir gün görürüm.
hepsini tek tek rapor edicem.
Hayatınızı kararttıracam. :)
Hele Mahmut zaten hastanada çalışıy
emekli olamıycak orda kalıcak. ,
:)
BU KÖYÜN YARISI 2 EVLİLİK YAPMIŞ
Şanlıurfa Merkez'e bağlı Bakırtaş köyün nüfusu bin 200 evli çiftelerin sayısı 240. Köyün evli erkelerin %50'si 2-3 evlilik yapmış. Bakırtaş köyünde 2 ve 3 evlilik yapan vatandaşlara mikrofon uzattık. 3 Evlilik yapan 33 yaşındaki Mehmet Demir, ilk iki evliliğinde aradığı huzuru bulamadığını söyledi. Demir, ‘'Ben birinci evliliği yaptım anlaşamadık, ikinciyi de yaptım olmadı. 3 evliliğimi yaptım şuan 4'üncü evliliği düşünüyorum
‘4 ÜNCÜ EVLİLİĞİMİ YAPACAĞIM'
Köyümüzün çoğu iki evlilik yapmış bugün yarın bir akrabamda ikinci evliği yapacak. Beni örnek aldı ikinci evliği yaptı. Babam 2 evlik yapmış amcamda iki evlilik yaptı ortağım da 2'inci evliği yaptı sadece köyde ben 3'üncü evliliği yaptım niyetim 4'üncü evliği yapmak.'' Dedi. Kendisi üç kez evlenen Demir, herkesin 2'inci evliliği yapmasını önerdi.
İkinci evliliğini 40 yaşında yapan Salih Aslan ise kiminin çok evlilikte huzur bulduğunu kiminin ise bulamadığını dile getirdi. Aslan, ikinci evliliği tavsiye etmediğini söyledi.
http://www.haber7.com/neler-oluyor-h...cok-oldugu-koy
Marsta 500 gün geçirecek karı koca bir çift astronot olacak
Ben Mahmut Küçükü önereyim diyorum
Siz ne dersiniz arkadaşlar
http://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknol...-gonderecekler
Paragon Uzay Geliştirme Şirketi Üst Yöneticisi Taber MacCallum, 2018 yılında Mars'a evli bir çift göndermeyi planladıklarını açıkladı.
WASHINGTON
''The Inspiration Mars Vakfı'' tarafından Washington Ulusal Basın Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan MacCallum, çiftin Mars'a inmeyeceğini, gezegenin çevresinde dolaştıktan sonra Dünya'ya döneceğini söyledi.
Gezinin yaklaşık 16 ay süreceğini belirten MacCallum, çiftin yolculuğa, özel bir roket ve kapsülle çıkacağını ifade etti.
MacCallum, yolculuk boyunca çiftin sınırlı olanaklara sahip olacağına, idrarlarını içme suyuna dönüştürecek bir sistem kullanacaklarına işaret etti.
Uzaya neden bir çift göndermek istedikleriyle ilgili soruya MacCallum, ''Bu, tamamen sembolik bir karar. Uzayda insanlığı bir erkek ve bir kadının temsil etmesini istiyoruz. Böylesi güç ve riskli bir yolculukta ancak evli bir çift, birbirlerine destek olabilir'' yanıtını verdi.
Marsta 500 gün geçirecek karı koca bir çift astronot olacak
Ben Mahmut Küçükü önereyim diyorum
Siz ne dersiniz arkadaşlar
http://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknol...-gonderecekler
Paragon Uzay Geliştirme Şirketi Üst Yöneticisi Taber MacCallum, 2018 yılında Mars'a evli bir çift göndermeyi planladıklarını açıkladı.
WASHINGTON
''The Inspiration Mars Vakfı'' tarafından Washington Ulusal Basın Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan MacCallum, çiftin Mars'a inmeyeceğini, gezegenin çevresinde dolaştıktan sonra Dünya'ya döneceğini söyledi.
Gezinin yaklaşık 16 ay süreceğini belirten MacCallum, çiftin yolculuğa, özel bir roket ve kapsülle çıkacağını ifade etti.
MacCallum, yolculuk boyunca çiftin sınırlı olanaklara sahip olacağına, idrarlarını içme suyuna dönüştürecek bir sistem kullanacaklarına işaret etti.
Uzaya neden bir çift göndermek istedikleriyle ilgili soruya MacCallum, ''Bu, tamamen sembolik bir karar. Uzayda insanlığı bir erkek ve bir kadının temsil etmesini istiyoruz. Böylesi güç ve riskli bir yolculukta ancak evli bir çift, birbirlerine destek olabilir'' yanıtını verdi.