Fenerbahçe
Yazdırılabilir Görünüm
Fenerbahçe
kardes sende cıncolumusun?
işte bu da kanıt abi senin açtığın konu
Alıntı:
Mustafa Kanal´isimli üyeden Alıntı
BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK.BEŞİKTAŞ OLDU BİLE
Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak sloğanımız yavaş yavaş geçerli oldu.Beşiktaşta fenerbahçeli oldu bu çok sevindirici bir haber bu nedenle sloganımız laf üstünde kalmadı.Şu anda aklıma gelen 7 oyuncu var ilk 11 e birşey kalmadı ha gayret..
FENERBAHÇEDEN BEŞİKTAŞA GEÇEN OYUNCULAR
RÜŞTÜ
MEHMET YOZGATLI
NOBRE
MUSTAFA DOĞAN
SERHAT AKIN
MURAT ŞAHİN
ALİ GÜNEŞ
işte bu da kanıt...bakalım şimdi ne dieyeceksiniz çok merak ediyorum...
saldıray27 kardeş sen bir harikasın. bir beşiktaşlı olarak seviyorum gs lileri :)
Alıntı:
Mustafa KANAL´
Bir Beşiktaşlı olabilirsiniz, belki Galatasaraylı da olabilirsiniz. Ama Fenerbahçeli asla olamazsınız. Çünkü Fenerbahçeli olunmaz, Fenerbahçeli doğulur!
abi sizin kadar çelişki içinde olan bir taraftar görmedim ben ya...hem dersiniz bir gün herkes fenerbahçeli olacak diye(sakın ben demedim deme çünkü açtığın konu var abi)hem de fenerbahçeli olunmaz doğulur diyorsun...sizi anlamak çok zor...
hemde çookk....
herkes süperde yalnız bir sorurn var
ERKEK ADAMA RENKLİ TAKIM TUTMAZ .
Arkadaşlar Bir Sorun Va
Erkek Adam Renkli Takim Tutmaz.
babasultan harikasın
bır fenerli olarak akşam ilk defa fenerden başka bır takım gol attıgında sevındım bjk taşa
SARI LACIVERT RENGIN, VAZGEÇILMEZ YEMINIM,SANA CANIM FEDA FENERBAHÇEM.YAĞMUR, ÇAMUR DEMEM, HER MAÇINA GELIRIM,YOLLARINA DÜŞERIM FENERBAHÇEM.KRALINIZ EZE EZE, IŞTE GETIRDIN DIZE,EN BÜYÜK FENERBAHÇE, NE GEREK VAR BAŞKA SÖZE.
Dar Agacinda Olsak Son Sözümüz Fenerbahçe Olacak.....