ARKADAŞLAR KİM NEREYE GİTMİŞ NİZİBE GELİNCE KİMSEYİ GÖREMİYORUM BİRKAÇ KİŞİ HARİCİNDE NERELERDESİNİZ.
Yazdırılabilir Görünüm
ARKADAŞLAR KİM NEREYE GİTMİŞ NİZİBE GELİNCE KİMSEYİ GÖREMİYORUM BİRKAÇ KİŞİ HARİCİNDE NERELERDESİNİZ.
Arkadaşlar merhaba benEkrem PARMAKSIZşu an Ankarada Polis Memuru olarak görev yapmatayım.Bende 92-93 yılı Nizip Lisesi 6 Edebiyat A sınıfı mezunuyum. İnşallah burada yeniden birlikte eski günleri yad etme fırsatımız olur. Metin Marangoz beni tanımışsındır heralde sevgi ve sayglarımı sunuyorum.Hepinize selamlar
Ben Ali KARABACAK .Bende 1979 yılı Nizip lisesinden (6 edebiyat A sınıfı)mezun oldum , dönem arkadaşlarımla yeniden tanışmak ve görüşmek isterim. Telekomünikasyon sektöründe görev yapmaktayım.Selamlar.
(S.D.K.K.Y.Y) DEN SELAMLAR
ARKADAŞLAR ! ARANIZDA NİZİP EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN KİTAP KAMPANYASINI DUYMAYAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
İRTİBAT TELEFONU: 05057015327.
ARKADAŞLAR ! ARANIZDA NİZİP EĞİTİM VE DAYANIŞMA DERNEĞİNİN KİTAP KAMPANYASINI DUYMAYAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
İRTİBAT TELEFONU: 05057015327.
merhaba ekrem tanımaz olur muyum hiç, polis olmuşsun ama hala müzikle ilgileniyormusun. vay be, hatırlıyormusun bizim bahçedeki pikniği ne günlerdi ya. .
ben kilisteyim köy hizmetlerinde çalışıyorum, görüşmek üzere.
Merhaba... ben nevzat istanbuldan..... bütün herkese selamlarımı iletiyorum.. .
alıntı:
nevzatkorkmaz demişki:
Merhaba... ben nevzat istanbuldan..... bütün herkese selamlarımı iletiyorum..
Nevzat sen bizim Oğuz KORKMAZ'ın küçük kardeşi olmalısın.İstanbul'da nerdesin,ne iş yapıyorsun..
.
muharrem abi nerelerdesin .....
bir işaret gönder.....
merak etmeye başladım.....
istanbuldayım..
bekliyorum...
ben mehmet ali yasar suan ingiteredeyim Nizip halkini cok seviyorum tesekurler selamlar bye
Merhabalar Nizip Lisesi 92 mezunuyum. Lisenin hırçın delikanlısı bando şefi duvarlara . S.D.K.K.Y.Y yazılarını yazıp imzasını atan asi gençlerden..
Halen VAN Asyş. Kol.Ordu K.lığında Protokol Kısım Amiri Jandarma BaşçavuşOlarak görev yapıyorum. Tüm Nizipli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.
HERKESE SELAMBEN 92 MEZUNUYUM TANER SÖĞÜT SANADA AYRICA SELAM SINIF ARKADAŞIM
Bende 2003-2004 mezunuyum ..şu anda yakındoğu hukuk okuyorum birinci sınıf.ama gerçekten okulun ismini değiştirmeleri hiç iyi olmadı.hoşçakalın
.
.
foto.mynet.com/osmann/59192/.