ASKERDE İKEN çok izlemek istemiştim ama izleyememiştim...
Yazdırılabilir Görünüm
ASKERDE İKEN çok izlemek istemiştim ama izleyememiştim...
internet üzerinden izleyemiyorum sıkıntı mı var NRT de.
sayın yetkılı arkadaslar nrt nın web sayfası acılmıyooo..bı sorun mu varr.1 haftadır gıremıyomm adresmı değişti yoksaaa.???? cevap beklıyomm..www.nrtmedya.com acılmıyo sayfaa
arkadaşlar nrt radyoyu siteden dinlemenizi isterim müthiş şarkılar çalıyorlar ve siteden rahatça istek yapabiliyorsunuz saolsunlar anında yayınlıyorlar
açılıyor senin baglantılarda mı bir sorun var acaba bazen bende nizip coma çok zor giriyorum
sezer abi warken her gün dinlerdim ama şimdi hiç dinlemıyom
benim icin kaliteli olup olmadigini cok da önemli degil ama ben almanyada yasiyorum memleket hasreti cekiyorum memleketimden haberdar olmak istiyorum yaklasik bir yil önce internetten canli izleyebiliyorduk ne oldugunu bilmiyorum ama simdi izleyemiyoruz buradan nrt yetkililerine sesleniyorum lütfen bu soruna bir care bulun tesekürler
arkadaslar yaklasik bir yil önce nrt yi internet üzerinden izleyebiliyorduk ama ne oldu sonra gitti simdi sadece radyo var. niziptekiler icin belki bu konu önemli olmayabilir ama biz gurbettekiler icin cok önemli lütfen bu konuyla birileri ilgilensin.
Küçük emrahtan haram ı 2009 lu uzm janradmalara armagan olsu n