cevap verdim ahaa ama ne cvp değilmi kardeşimmmm
Yazdırılabilir Görünüm
cevap verdim ahaa ama ne cvp değilmi kardeşimmmm
memoooooooooo TETİKÇİ2 filmi nasıl manyaksssss bişe kardeşimmm
fevzi bu sıtenın sahıbı nıızplıler kardeş sahıbı bız butun nızıplılerız eger bu sıtenın bır sahıbı olsaydı ve bunu en çok hak eden bence şimdiki adminimizdir cunku emegı çok flımıde ızledım kardeş harıka sende seytanın ötelını izle
slm arkadaslar nasilsiniz
eeeeee tabikide öleee memocummmm
bak dediğimi ne güselde anlamışsın benm kardeşim 1 tane yafffffffff
bugunlerde harıka flımler çıkıyor kardes ya genellikle korku izliyom fevzi ama süper oluyo ama dun bir komediydı gulmekten koptum küçük adam
sevill nerdesin kiz gelde bizde konusak:D:D
muhtesem ikili filme dalmıs :D
ama mıksam super oluyo gecen hafta bırgun gun boyunca flım izledim harıka flımlerdı 16 saat kalkmadan flım ızledım
valla miksam süperrrrrrrrrrr bi film yaffff
keskin nişancılar öleee bi öttürilerrr kiiiiiiiiii
bende gecen hafta küçük kardeşimle sabah saat 4,00 de kadar film izledik sonra da uyumusuz :Dama cok korktuk yaws :(
fevzi onun 1de çok guzeldı adam kendi çabalarıyla süper seyler yapıyor ya ama arkadaşının eşi çok yardımcı oluyor kendisine
miksam küçük çocuktan ne istedın allah yardımcısı olsun kardeşinin :D :p
he he walla hastaydı o uyumadı bizde beraber sabaha kadar film izledik ne yapalım bir basladık arkası geldi filmlerin :)
ama sabah saat 12,00 dı kalktık tabi sabah denirse :D
seni mi kıracam memo 1 i de izliyorum aha
geldimmmm ne oldu ya film falan baya bişey kaçırdım galiba
ıyı kardeş aslında seri olan filmlerin hepsını sıra sıra izleyeceksın tepenin gözleri korku kapanı lanetli kasaba bunlarda süper
adamın vücüduna solüsyon veriyolar adrenalın olmadan yaşayamıyooo süper bi film yaaa arkadaşlar
ama tetikçi 2 daha güselllll
yok sevıl izlediğimiz flimleri konusuyozda fevizyle korku sonra aksiyon sende izlermisin korku flimi?
yaffffffff sevilll kaçırdınnn
hos geldin sevill film konusuyolar ben pek bakamiyom ondan susdum:D:D
izledim fevzi ikiyide süper oluyor ama adamın vucutta süper hanı ha adam sırf kas yapmış
walla ya 16 saat falan snr film ne bunlar ya şaşırdım şimdi :)
aksiyon daha güselll...korku filmleri berbat oluyooo bi ara tılsım4ü izledim gece saat 03.00 berabt bi korkuyduuuuuu
benim kardeşim genellikle türk filmlerini seviyor kara murat a KALA MULAT diyor :D PUSAT a BAKIYOR puşat diyor süleyman cakır ın bir film i var ona da ÇAKIY diyor :D
ooo ben korku filmi ve bilim kurgu filmlerine bayılırım ya saide tek mi bıraktım ne seni :D
tetikçi 2 de belediye başkanına suikast yapılar rüzgar nem açı hesabı yapıyo adam 52 kalibrelik mermi ile adamı kafadan öldürüyooo
adam keskin nişancı yaaa memooo trigonometrik hesap yapıyooooo :D:D:D
ya tamam da burda yabancı kalanlar war ama ayıp olmuyor mu :D
YEŞİL YOL A BAKTIN MI FEVZİ :)
bende burdayım ama yaaa ewet ben baktım :D
adam her yerı izliyo kardeş durmları kontrol edıyr adam ama usta olmus
hemidene ne ustaaaaaaaaaaaaaaaaaa
üfffffffffffffff 1765 metrden adamı kafasından vurduuuuuuuuuuu
he yaw öyle oldu :Dyok yok
ya benim en son izledim filim Miami Vice oda isteyerek girmedim kuzenim girmek istiyodu ama yasi kücük oldu icin bende gittim :D
vallah cok kötü bi filim hep silah, kan, ölüler vallah cok korktum :p
fevzi ama o ajan sayesinde kurtuluyor ama son opersayon manyak oluyor ıkı kısıyle neredeyse bır orduyu olduruyorlar
saide sende mi ne bu şiddet bu celal yaw :D
çatışma başladı memooooo