alemsin vallahi ramazan abi,gülme krizine girdim yine ama bu olayın sonu sana faizli olarak dönecege benziyo:)hepsi hazırlanıyor sana misilleme yapmak için bence :)
Yazdırılabilir Görünüm
alemsin vallahi ramazan abi,gülme krizine girdim yine ama bu olayın sonu sana faizli olarak dönecege benziyo:)hepsi hazırlanıyor sana misilleme yapmak için bence :)
Ramazan kardeş ellerin dert görmesin.selamlar
Yokk canım sende... Ramazan abi Metal hiç böyle bir duruma düşermi..? Kazak örecek O, ( Kazak olacak diyecektim :) )
Zavallı İbo ! Rezil oldu çocuk :)
Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koptum ramazan kardeş çok teşekkürler.Selamlar
zaten her evlenen mutlaka buraya bi düşüyor,
allah ramonun eline düşürmesin ,eksikte etmesin,
selamlar,
ilker
Aşağıdakii Iki Resim Arasındaki 5 Farkı Bulunuz :)))))
Abooooooooooovvv...!!! Fatih abimi yerden yere vurmuşsun. Arada dağlar kadar fark var abiiiiiiiiiiiiiiiiii
Teşekkür ederim orhanım tarhan kardeşimizin yine sırtı kaşiniyyyyyyyyyy
Hasturrrrrrrrrrr.Haydi Allah ras getire.Selamlar
Yavrum tarhan ipligin pazara çıkacak bende alıcam ona göre.Bu aslan parçaları şimdi raylı trenide atarlar
pastanede altına kaçırdıgınıda.hehehee
kızmın degilmi,Selamlar
Siz Ramazan abi ile baş edemezsiniz,boşuna uğraşmayın:)
Ahmet sende gelecenmi canım :)
Kirve ne işe yarıyor :)
Kirveliğin devrimi kaldı :)
Gelenek ve Göreneklerimizi kaldıran karşısında beni ve Türk Milletini bulur.
Kirvelik vardır ve Masraftan kaçan P...tşır
Kirvelik, İslam öncesi güzel geleneklerimdendir.Ancak İslam bu gelenegi dışlamamış ve İslamdan sonra da kültürümüzde devam etmiştir.Normalde Kirvelik öyle bir şey ki kirve kızları ve oğlanlarının birbiri ile evlenmesi yasaklanmıştır.Yani bacı-kardeş statüsü verilmiştir.Hatta bu uğurda bazı destanlar bile yazılmıştır.Biribirine sevdalanan kirve çocukları evlenmek için çareyi kaçmakta bulur.Çünkü gelenekler buna izin vermez.Ancak İslamdan sonraki dönemlerde bu kural kalkmıştır.Çünkü İslamda böle bir yasak yoktur.Dügün kirveleigine gelince:Buna sağdıçlık adı da verilir.Çocuğun Sünnet zamanında kirve seçilen kişi dügününde de Felsefenin dedigi gibi dügün masraflarının veya çeyizin bir bölümünü üstlenerek kirvesine destek olur.Gelin çıktıktan sonra damat evinden önce Kirve evine götürülür.Örfi olarak tüm misafirler dağıldıktan sonra gece yarısı gelin damatın evine götürülür.Yani saygı ve ahlak hakimdir.Bu esnada Kirve evinde sağdıçlık da yapılır.Şimdi Orhan Ahmet'in Enes'ine kirve olmayı kabul ederse bu sorun çözlür... :))))