Ee üyelerin özellikleri bu kadar mı?
Yazdırılabilir Görünüm
Ee üyelerin özellikleri bu kadar mı?
www.Nizip.com üyeleri : DÜNYANIN EN TATLI İNSANLARI.......
VE HUZEYFE SENDE BU SİTENİN OLMASSA OLMAZISIN......
GİTME Bİ DAHA......
huzı hanı senın bana sozun wardı nerde kaldı sozun?.
E artık devam edrsiniz bu forma degil mi?
Huzeyfenin daha sağlıklı düşünebilmesi için bence onu bir an önce baş göz etmek lazım. Baksanıza çocuğun piskolojisi bozulacak takmış kafasına rakamları 300 mesajdan kastı artık zamanı geçti demeye getiriyor bence. Site yönetimi ve üyelerinin acilen bu konuya el atması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla....![]()
yok abı ya merak edıyoruz bıze ne yazacak dıye yoksa boyle ufak defek seylerle ne psıkolojı bozulmalı kı
Nizipli mehmet : En iyi ortak....Bak seni kendi bölümüme ortak edebilirim...Bu kıyağımıda unutma emi.....
Kont abim sen biraz daha bekle bence...Hele seni bi tanıyalım dimi amaaaaaaaaa....
huzo sen oyle dıyorsan oyle olsun sen bana kıyak gectıysen bunun altında kalmam işallah.
Ya huzooooooo, benide bir inatçı yazdın o yazış bidaha sesin çıkmadı halaa düşüncelerin aynımı ???
metal abı senı sewdıgınden ınatcı dıyordur yoksa senın neren ınatcı kı abı?
HUZEYFE ABİ ŞU ENLERİ BAŞTAN Bİ YAZIVER YAAAA.
ESKİDEN EN ŞİRİN BENDİM SONRADAN ZUHALE KAYDIN...HELE Bİ GENE DİYİVERDE BİZDE TAM OLARAK ÖGRENEK.....
Asi mavi, en sirin ben degildim, karistirmisin, o demetti, benim kimligim baskaydi(en güzelmisim ben).
huzeyfe sen daha yaşıyormusun.....
huzeyfe hocam sen şimdi bana da yorum yaparsın artık
zuhal tamam canım en güzel oldugun kesin zaten.....
olsun şimdi kim daha şirin hauzeyfe abi ben mi demet mi??*.
bugün bu soruya cvb bekliyom....
yok canım güzelsin tabikide eh (benim kadar olmasada) güzelsin....
ZUHALLLLLLLLLLLLLL....
KIZIM MSN DE KONUŞURKEN SEN DEMİYOMUYDUN.....
NEYSE NEYSE HADİ SENİN DEDİGİN GİBİ OLSUN....
Tamam tamam asi mavi, sen güzelsin, bende tatli emi?
Bu ne kele bizim sitenin kızlarınada bi haller oldu.
Tamam tamam hepiniz güzelsiniz Alllah sahiplerinize bağışlasın :-)))
Vay be şaka maka kavgaya girmişler.Valla ben hiç aralamam.
..........................:).
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Kont abim sen biraz daha bekle bence...Hele seni bi tanıyalım dimi amaaaaaaaaa....
Tamam Huzo beklicem ama kafadan sallama yeter.....:).
bence huzeyfe hocam zuhalı en feminist kız olarak değiştirse hiçde fena olmaz demi arkadaşlar (bu arada arkadaşlar zuhal kardesimize takılmamın nedeni forumda sadece bi onu tanıdığımdandır sakın başka anlamlar çıkarıp beni ve arkadaşını yani kardeşinizi yani zuhalı üzmeseniz çok sevinirim) ...Huzeyfe hocam ben senin cvb nı bekliyom
Ben feminist diiiiiliiiiimmmm, bele diye diye beni feminist etcen sonunda ha. Hem biz asi maviden sakalasik demi kiz? Ben hic bisey olmim, yeterki foruma düsüncelerimi yazim o yeter bana. Osman pek tanismis sayilmayiz yani dimi? Bir ara tanistik, ordada kaldi yani.
bakalım huzı en lerı degıstırdıgınde gorecegız kım neymıs?.
HERHALDE ZUHAL BİZ KENDİ ARMAZDA ŞAKALŞIK BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOLAR....
NEYSE HUZEYFE ABİ BUGÜN BU İŞİ Bİ HALLEDİVER HERKES NE OLDUGUNU BİLSİN...Ş.
alıntı:
"quote" Nizipli_mehmet demişki:
bakalım huzı en lerı degıstırdıgınde gorecegız kım neymıs?.
Yav sende taktın sunlara ama bir gun yazar elbet pek acele etme sen..............:).
ya baksan kont kızlar bırbırıne dusecek sıte karısacak
Yav sende haklısın bizim sitenin kızlarına bir hal oldu.Pek de hayrı alamet degil.Oyle degil mi mehmet?Zuhal le ası ye birsey mi oldu acaba?
neymıs ya bu sırınlık
Yok arkadaşlar yaaaa....Bu aralar kafam biraz karışık hani.... Sitenin en yakışıklısını seçeceğimde bi türlü karar veremiyom.... Hadi bakem erkek üyeler buraya fotolarınızı atında beni de çok düşünmekten kurtarın...Yoksa Aksoy abimi seçerim haaaaaa...Haberiniz olaa....
............
heh heh....Kemal abim çok zekisin valla....Gönderirsem metal elementi benimle alay eder....