huzeyfe sen geldin ve tekne kalkmış ha inanmam geldiğine geç bu ayakları sen başka şeyler söle:D
Yazdırılabilir Görünüm
huzeyfe sen geldin ve tekne kalkmış ha inanmam geldiğine geç bu ayakları sen başka şeyler söle:D
PİRATE gözlükte yakışmış tam karizma olmuşsun :) hakan beyde kendini göstermeye calışmış fakat olmamış be abi biraz daha cekiki olman lazım :) bu arada orhan abiyede teşekkür ederim böyle bi konu açtığı için en azından görmediğimiz yerleri bize gösterdi...
bence çok eğlenceli bir gezi olmuş baktığım resimlerden anlaşılıyo
keşke gelseydim pişman oldum bak
18 agustos'ta da işallah bızde gelip o muhtesem yerlerı gezerız
ya abilerim bari şu diğer gezileri 18 ağustos'tan sonra yapın yav:))rüstem abi ne zaman gelmeyi düşünüyon eskişehir'e sen gelene kadar ben Nizip'e gitcem Allah bilir:)))
inşallah bidahakine haberimiz olur ya vallaha ne yalan söyliyeyyim gıpta ile bakıyorum helal olsun
Çok eğlenmişe benziyorsunuz arkadaşlar bu tür etkinlikleri sık sık yapmanız dostluklarınız pekiştirir diye düşünüyorum
Gerçekten güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık.orhan bey yine güzel kareler yakalamış ama mehmet üsatadımın da çektiği kareleri de görmek isterim inşallah gönderir de bakarız.geziye şehir dışında olduğumdan gelemedim 18 ağustosa gelmeye çalışacağım...
görüntüler süper ama şu gözlüllülere ........ oldumm
cali orda su kayağımı yapıyon.:D
Bence O Gözlüklülerden Kasit Olacakti
.....:d..........
[saldıray27 alıntı)))
ya abilerim bari şu diğer gezileri 18 ağustos'tan sonra yapın yav:))rüstem abi ne zaman gelmeyi düşünüyon eskişehir'e sen gelene kadar ben Nizip'e gitcem Allah bilir:)
galıba haklısın işallah nizipte karsılasırız 15 agustosta sevgılı kardesım :)
Allahtan kör ebe oynamıyormuşsunuz :D
Yok suda minare varmı onu kontrol ediyor :)
gözlük konusunda resmen kriz yaratmışsınız yapmayın allah aşkına bunda kasıt arayacak ne var GÖZLÜK İŞTE
cemaate mrb
bakıyorumda bir çok konuda ufak tartışmalar var iyi bu site renkli bir siteye benziyor
sakin olun beyler sibell yengeniz :)
hakan sahin kendine çok güveniyorsun sanırım...
ama üzülerek söylym on dakikada 15 tane özelden msj yağmış bayan üyelere karşı hoşbir tavır değil hepsinin ismini öğrendim isim verip rencide etmek istemym
orası öyle bazıları hemen hoşgeldin mesajı atıyor:D ama fazla açmayalım konuyu millet rencide olmasın...:D
herşeyin zamanı var yeri geldikçe yüzlerine vurulacak
valla hakan konu nerdeeeeen nere geldi hele bak Allah sonunu hayrede...:D
eskidi ya sen yeni bir organizasyon yap tezelensiz.)
:D valla bu sıralar benim organizasyon yapmam zorda malum ayın 16'sına merasim var eğer siz yaparsınız gelme ihtimalim yüksek...:D tabi 16 sından sonra olmak şartıyla...
sen yap katılmazsam neyim..:D
hehe neyse bunu özel olarak devam ettiririz burda fazla dağıtmayalım...:D:D