he vallah simdi fevzi ve mehmet bunu gördümü biz yandik ellerinden kurtulus olmaz
neyse ya ben su sikayet edecem kisiyi hemen arayim bi:D:D yaza kadar bekleyemicem hemen söylim o bunlari gördümü söyle bi gzl laf sayar :D:p:D
Yazdırılabilir Görünüm
he vallah simdi fevzi ve mehmet bunu gördümü biz yandik ellerinden kurtulus olmaz
neyse ya ben su sikayet edecem kisiyi hemen arayim bi:D:D yaza kadar bekleyemicem hemen söylim o bunlari gördümü söyle bi gzl laf sayar :D:p:D
aman yazık kız şimdi bide ondan laf yemesinler boşwer önce kendimiz halledelim snr o da karışır işe:):) sonuçda karışacak amaa kurtuluşları yok helede mehmet abimin fewzi zaten en başdan bitti:):):):)
evet haklisin simid demeyelim, mehmet sonra aglar falan beli olmaz:D:D
ya amaaaaaa benim duyduguma göre fevzi yazin birinden iyi bi dayak yicekmis.
bu bir baya dertlenmis fevzi bunu üzüyormus, korkutuyormus, vallah neler yapmiyormus ki:D:D:D
sende duydun mu kizzzzzzzzzzzz:):)
yaa duydum duydumm daha sen demesen bende diycekdim kız bu birisi bence bunu ii ağlatacak:)fewzi senmsiin korkutan senmisin üzen diyecek ona ama ıo biriside yani haketdio ha fewzinin yapdıklarını aslında:):):)neyse ben çok konusdum galiba....
ya ya öyle birimis bende duydum daaaaaaa iste bu fevzi rahat durmuyormus kizz hep bu birini korkutuyormus, iste bunu bi iyi dövecemkis :D:D
simdiden acidim vallah fevziye yani eli sert biri, bi vurdumu bi yerini kirar:D:D:D
neyse bakalim simdiden korkutmayalim fevzi seni
zaten mehmet sana bisey demiyom sen bilirsin:p
ama kiz yeter bugünlük dedikodu simdi bunlari okudumu bunlar neder sen bak;)
SİZ KONUŞUN HAKKIMDAAAAA :D:D:D
;)
Fevzi Günahın Kalmamış Kardeşim ..:)
ne diysiniz siz fevzi hakkında hııııı kim kimi dövüy anlamadım gitti..kızlar ancak dedikodu yaaparlar baskada bişey yapmazlar sizin dilinize yakalanan kurtulamıyor ...
miko haklısın kardeşim ancak bıdı bıdı çeneee yafff :D:D:D
aaaa ayip ediniz yavvvv biz dedikodu etmedik ki:):p
acik acik konusuyoz yani fevzi arkandan konusmuyoz ya:D:D
yani gercekleri dedik ben öyle bisey duydum yani biri seni bi iyi dövecekmis, iste bunu candy de biliyomus öyle konusuduk :D
ne oldu korkdun mu yoksaaaa:p
saide her duyduğuna inanma kızzz :)
fevziye de yazıkk ama ...:) dövmesinler yaa nasıl kıyarlar falan derrrmişimm hakediyorsa vursunlarr kim vuracaksa:)
yok kiz her duyduguma inanmiyom daaaaaaaaaaaaaa
iste bunu dövecek kisiyi iyi bilirim:D:D
hak ediyomus canim hemde nasillllllllll:p
ne çene yaw ne çene Allah esirgesin
o döwecek kişiyi bende çok bilirim hem newar biz saideyle bikere çok çenesiz deilizz mehmet abii ne çenese ya sizde ha maşşallah ağzımız war dilimiz yok denen cinslerdeniz efsane bu durumda bi kız olarak seninde biziim yanımızda olman lazımmm aşk olsun sanada....
fevzi bu kızlar ne diyiy yav .sen dayak yiyecek ne yaptın be kardaş.ben onu bunu bilmem ama seni dövcek anasından doğmamış.sen dayak yiyecek vasıfta delsin.işte kız milleti diyesin vayki bir konu açılsın.heemen kazanda kaynatırlar ha.
ha arkadaşlar benim fıkra konusuna kimse bişey yazmadı efsane hariç efsaneye teşekürü bir borç bilir selemlarımı iletirim.arkadaşlar biraz konuyu aktifleştirelim yav.fıkralarla buluşalım kahkahalara boğulalım.herkese iyi akşamlar.bu arada belki beni tanımıyor olabilirsiniz .ben de şirin nizibin barındırdığı bir insanım.
allah sahibinize yardım etsin :D........................................
Esselamın Aleykum arkadaşlar yeni üyeniz aranızda has nizipli
ihsan
efsane BACIM halimden sende anlıyonn haaaaaa ne diy bunlar yafffff :P
yok yaaaa efsane bizim tarafdan fevzii hic ümitlenme
görürükkkk..........
vayyyyyyyyyyyyyyyy s.a bütün kardeşlerime,abilerime,ablalarıma.....
görürükkkkk tabi
benim bacim bizi birakip senden yana mi cikacak saniyon uyuzzz:D:D:D
GICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
eeeeeee sana cekmisizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bana müsaade allaha emanet olun
heeeeeeeeeey ben geldim beennn bi hoşgeldin yokmu yaaaaaa....
Candycimmmm bu konu eskimis yavvvv:D:D
kiz gelde söyle biraz dedikodu edelimmmmm:p
siz kızlar yok muuuu
dedikodu yapacak hanekler bulursunuz şimdik :D
yaw bu arada saide bizim memo fenerliydiiii napiydir aceppp ;)
amannn anammmmmm kizlara laf atana bak sen hele
he ya memo kardesim fenerli sitede de yok bugün :D
sen bir arada cok üzülmesin yaaa yazik olur yani böyle seyler
tamam canım yaaaa ararımm :D
demek laf atana bak heleeeee
ben sölerim sana saide hanım
tek başıma bile baş edemim siz kızlarala :D
keleeee bunlarlaa başa çıkılmazzz:D
he anam he sen basa cikarsin :D
:D
hüseyin sen fenerlimisin
YOoooooOOOO Cİmbomluyuuuummmm....:D
G.Oftaş macına 20 kişilik rezervasyoın yaptırdık kısmetse gidicez çıldırmayaa:Dbizim şirketin patronu galatasaray klübüne üye yaa halledio hemen gittik ricada bulunduk tmm dedi...:d