MERHBA MİLLET.15 TATİLDE OKULA GİDİP BULUŞSAK NASIL OLUR?BİR TARİH BELİRLERİZ.SAYISAL O GÜN ORADA OLUR.NE DERSİNİZ?.
Yazdırılabilir Görünüm
MERHBA MİLLET.15 TATİLDE OKULA GİDİP BULUŞSAK NASIL OLUR?BİR TARİH BELİRLERİZ.SAYISAL O GÜN ORADA OLUR.NE DERSİNİZ?.
çevreci yazması kolay niye bana haber vermisin!!??.
ayıp değil mi? aha Nizip.com olmasa ben nasıl haberdar olacaktım.... .
allahtan Nizip.com var.......
slm arkadaşlar ben de ışığın en eskilerindenim bu aybüke kim ya
Bak bak bana iftira atmayın Özyurtların bölümünde çıkp Eml gelin hehe:).
krbcksen ne zaman yola çıkacan senı nızıpte beklıyoruz gozumuz yollarda kaldı dahamı bıtmedı bu dersler tam bır ders manyagı olmussun sen oklda boyle degıldın ıst degıştırmış senı tuh tuh bırak ing finalinide memlekete gel......
eyvallah çakırım... yarım saat sonra otogardayım sırf sen dedin diye ha... .
yoksa o barak ovasınıntaze tokluetini yiyeceğimden değil ....
final içinse sağlık olsun girdik bakalım iyi oldu galiba... .
Edited by - cengizkrbck on 12/30/2006 5:23:18 PM
Gökhan gördüklerime ve de yazdıklarına inanmıyorum yaa...valla metal abim haklı galiba dimi metal abii:))).
selam millet ne haber ben yusuf alkandagi yaw bole bisey varmis haberimiz yok neyse oldu artik grs hep beraber kiz ayse bu isler hep senin basinin altindan cikiyor neyse sanada tesekkur ederim herkese haber vermissin boyle bisey oldugunu artikin buradakonusuruz delmi arkadaslar...:D neyse simdilik herkese selam bayraminiz mubarek olsun ozyurt un ilk mezunlarina selam gonderiyorum
ve aleykumu selam yusufum senınde bayramın mubarek olsun bu etkınlıge bıraz daha erken katılmanı beklerdık neyse artık romanyadan selamlasırız insan memleketınden ayrılınca kıymetını bılıyor degılmı soyledık sana onceden bunları ama sen neler neler demıstın hatırlıyormusunn....?
ne demistim suleyman valla hatirlamadim dayi ne demissem soylede hatirlayalim tamam bekliyorum ha
yusufcugum senın soyledıklerını burada soylenmez msn konusursak hatırlatırım sana
MAŞALLAH GENE BAYA KALABALIKLAŞTI KONUMUZ...
YUSUF HOŞGELDİN SENİN GELMENLE DAHA GÜZEL OLACAK BU KONU ŞÜPHESİZ...BU ARADA SEN NERDESİN NERDE OKUYOSUN???.
SALDIRAY NE ZAMANDIR YOKTUN SİTEDE SENDE HOŞGELDİN....
BU ARADA YUSUF TEŞEKKÜRE GEREK YOK BEN SİZLER İÇİN YAŞIYORUM:-)))).
HA Bİ DE AKLIMA GELMİŞKEN YARIYIL TATİLİNDE GÖRÜŞÜRSEK ÇOK GÜZEL OLUR..MESALA HEP BERABER BİZİM OKULDA GÖRÜŞEBİLİRİZ....
.
Hoşbulduk asi mavi okuldan pek vakit kalmıyordu yaa...o yüzden giremiyordum program çok kötüydü...bu arada sen e.m.l ye geldim ama bi hoşgeldin diyen bile olmadı demişsin:((.
[u]ya selam arkadaşlar naberr napıyosunuzz walla bakın kurban bayramı geldi geçti çoğunuzla görüşemedik ama 15 tatilde buluşalımm mutlaka okulda buluşup yaparız bişeyler ben ayarlarım 10 kişi falan ayşe sen de ayarlarsın kızları da hasret gideririrzz yaw tüm sınıfı çook özledimm eko nun sela mı war o da yanımda hatırladınız mı fifihepinizi öptm allaha emanet olun bye</u .
vay vay vay yusufum gelmiş... .
avrupalı olmadan önce bir türlü görmek nasip olmadı ama ... YAŞASIN NİZİP.COM ve BİLL GATES ammi....
.
yaw ayse ben artik yaza kadar gelemem herhalde yazin haziranda gelecegim insallah gorusuruz yazin... le cengiz nedin olum aynen dayi yasasin Nizip.com burada hasret gideriyoruz iste burada cengiz canim SIKILDIGI zaman atlar gelirim yanina ha nasil olsa otobusle 8-9 saat yakin yani bakarsin gelmisim bana belli olmaz bilirisn zaten bulgaristan la buraber avrupa birligine girdikten sonra bulgaristan kapisinda pasaporta bakmiyorlar anlayacagin gelirim yaniayse burasi uzak degil zaten istanbulun yani ucakla 45 dakika yakin yani... atilla nedisin olum artik buradan yazisiriz degilmi gerci gorusuyoruz ama yinede olsun buradan da gorusuruz artik
![]()
Tamam uleyn yeter!.. .
SUS uleynnn! .
Ağlatacayn leyn beni velet!.
.
yusuf valla yaza kadar gelmeyecen haaaa üzüldüm valla neyse bizde kısmet yazın görüşürüz.....
atilla ben kızlara haber veririm yarıyıl tatilinde okulda görüşsek baya iyi olur hasret gideririz.....
AYŞE ÇOK ISRAR ETTİN SANA CEVAP YAZIYORUM ŞİMDİ CANIM KARDEŞİM:).BEN GÖRMEYELİ BAYA DOLMUŞ BURASI.HOŞ GELDİNİZ YUSUF VE SÜLEYMAN
FATMAAAAAAAAAAAAA!!!!!.
İSTERSEN AÇTIRMA AĞZIMI:---)))))))))).
ZUHALLLLLLLL!!!!!!.
BEN SANA BÖYLE Mİ YAZ DEDİM:--))).
.
HOŞ GÖRDÜK.
.
Çakır ne adamsın leyn niye selam verip msn den çıkarsın... acı oturda iki hanek edek.... .
aynı lafı benım soylemem gerek sana ben çewrımdışı yazdım ama sen cevap verseydın bana gelırdı o zman oturur iki hanek ederdık sansını kaybettın baska zaman işallah
burdanda yazısırız olmazmı ha orası ha burası..... ne fark ederr dostum --)))
yav var ya zuhal vicdansız neyse öyle olsun....
yusuf kardeş bizde yazın görüşürüz....
şimdi ingilizce öğreniyon demek...sonra ne olacak....
BİDE FATMAM BEN BELKİ ALABİLİRSEM BİLETİ 28 İNE ALACAM..HABERİN OLSUN...HİLALLEDE KONUŞTUM..BENİM KNTRM YOK....
ayse buraada hem ingilizce hemde romence ogreniyorum bu sene boyle gececek artik ama buradan pek memnun degilim bakarsin geri donerim cok mutsuzum buralarda bekledigim gibi cikmadi buralar be ayse bizlere gore ortam yok buralar bizleri bozar anlayacagin yaw sen anladin iste bozukkkkkkkkkkkkkkk buralar hatta bozuk ne kelime daha fazlasi yaw iste bosver sonra grs kendine iyi bak okey
BOŞVER BE YUSUF KARDEŞ NE YAPICAKSIN İŞTE MECBURİYET...HEPİMİZ Bİ YERLERDE SÜRÜNÜYOZ...ERZURUMDA HİÇ GÜZEL DEGİL NİZİB NRDE ERZURUM NERDE BUZ GİBİ Bİ ŞEHİR iİNSANLARA YABANCISIN KİMSEYE GÜVENEMİYOSUN....ANLIYACAGIN BENDE MUTSUZUM....İNŞAALLAH HERŞEY İSTEDİGİN GİBİ OLUR...KENDİNE DİKKAT ET....
hey looo loo keske bende okuyabilseydimde bende sürünseydim negüzel siz okuyosunuz hayatinizi kurtardiniz daha ne istiyonuz biraz zorlugu cekin sonra rahata kavusursunuz zorlugu cekmeyen rahati göremez anlemiskir
AYŞE BULDUN DA BUNİN GEÇEN SENE BÖYLE DEMİYODUN.YUSUF NE GÜZEL DOKTOR OLACAN İŞTE DAHA NE İSTİYOSUN BİRAZ SABRET HERŞEY GEÇER.AYŞE BELKİ BEN DAHA ERKEN GELİRİM SINAVLARIM ERKEN BİTİYO BİLET ALMADAN ÖNCE HABER VER GÖRÜŞELİM.