Fatih abim ne dedi..Çimene oturduğumuzda k.çımız çimlere yapışmasın. ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Fatih abim ne dedi..Çimene oturduğumuzda k.çımız çimlere yapışmasın. ;)
Hadi hadi yeter artık şu kuzuyu yiyelim... Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşıyor arkasından bir kuzu daha gelir belki:)
Ben size yedireceğim az kaldı.
O kuzuya söyleyin kurtuldum sanmasın.
Kardeşlerim bu pazar 24-25 istanbuldayım bir dügüne gelecegim fırsatım olursa görüzşürüz inşallah ondan sonra serbestim istediginiz zaman buluşalım
mis gibi kebap kokuları gelmeye başladı.;) oooohhhhhhhhhhh..:o
Hido len sen , 657 diye lokantada mı işe başladın ne yaptın ?
benim mesajı anlaşılan kimse okumamış
Tikkat tikkat!.. Tarih belli oldu !!!!!.......
Haziran 7-8
Herkeş ona göre ayağını denk alsın..
veya ayağını yorganına göre uzatsın..
Veya yazın işte..Hazırlığınızı yapın ;)
Kuzen misafirleri de getir onlar da yesin kuzu
Babacım Makın amacaya uygun bir tarihin yok mu?
Vardır vardır, olmamı...Herkese uygun bir tarih olsun.
Getiririm getirmesine de adamlar kuzu yemez :D, Hintliler ! Buraya açıklık getirmem lazımdı ki Hido ona kalmaz diye üzülmesin .
Ancak sıkıntı adamlar 8'inde Pazar günü öğlen İstanbul'a inecekler benim onları Havaalanından almam lazım.Eğer bu 7-8 tarihinden başka bir tarih denk getiremezsek benim onları karşılayacak birisini bulmam lazım gerekecek.
[09:33] makin: bu kısa mesajlaşmanın ayarlarında bir şeyler olmuş [09:33] makin: meraba Hido kardeş [09:47] xxhidayet: ilginç gerçekten..:/ [12:02] admin: sayfayı 300 saniyeye yenilemeye ayarladım [12:02] admin: sohbetide 10 sn de bir yenilemeye [12:02] admin: yalnız c.tesiden beri yoğun saldırı alıyoruz. [12:03] admin: Aksaklıklar ondan oluyor [12:03] admin: yanbaşdan öpüyorum :D [14:38] makin: eyvallah , hocam , saldırıya karşılık verelim [15:22] xxhidayet: ben de öptüm babamı kelinden :D [16:49] xxhidayet: memur kaçar :) [17:32] admin: usul get [09:29] müslüm akpek: günaydın [09:38] makin: GÜNAYDIN ARKADAŞLAR VE KUZEN [11:04] admin: günaydın, selamlar , dualar [10:26] admin: s.a hayırlı günler [10:54] makin: GÜNAYDIN [11:20] felsefefe: http://www.dailymotion.com/video/x1p73on_mustafa-keser-mesesiz-daglarda-meleyen-kuzu_music [08:26] M.KÜÇÜK: SELAM MİLLET [08:44] xxhidayet: as memur emekçisi kardeşim :) [10:10] makin: slm [10:11] makin: HERKES İYİ Mİ, HERKES AÇ MI ? KUZU GÜNÜ GELENE KADAR KİMSE BİR ŞEY YEMESİN HAA [10:12] makin: BAK ŞİMDİDEN KARNINIZI DOYURURSANIZ, KUZUYU YİYEMEZSİNİZ, SONRA KUZU MINDAR OLUR HAA [10:41] admin: tahtamı gemirek mübarek [11:12] makin: taman ramazan geliy mübarek accık alıştırma yap sende ;) bak sana hido ile maho nasıl alıştırma yapıp 10 kg verdiler [11:15] admin: ben mahonun tarikatına geçecem [11:15] admin: onlar yarım gün tutuyor [11:35] makin: İSTEDİĞİN YERE GEÇ, AMMA BİZİM YOLUMUZ BELLİ , BİZLER KUZUCUYUZ ;) :rolleyes: :D [13:53] xxhidayet: valla attığım kiloların acısını çıkartmazsam ne olayım :p [13:57] makin: çıkarıcısın len , helecan yapmaaaa [08:30] M.KÜÇÜK: SELAMUN ALEYKÜM KUZU DÜŞMANLARI :) [09:28] xxhidayet: AS MÜLÜMAN :) [10:30] felsefefe: ben hep okuyorum [10:31] xxhidayet: oku..:) [10:56] admin: s.a [12:03] makin: slm millet [12:11] xxhidayet: as :) [16:23] M.KÜÇÜK: A.S AKREBE. [08:25] M.KÜÇÜK: SELAM MİLLET [08:36] fsoyarik: a.s [09:18] makin: herkese günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydddddddddddddddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn [09:19] makin: tüm kuzuculara, kuzu severlere, kuzu yiyicilere, ve deee kuzusuna iddia giripde kazananlara ve kaybedenlere [09:19] makin: haydin yaw acıktık, yiyek artık şu kuzuyu [09:20] makin: bak yakında yeni seçim olacak, belki yeni kuzu kazanırık değil mi yaa, şu eskiyi halledek de belki sıra yenisine gelir değil mi yaa [09:21] felsefefe: AÇIIIIIIIIIIM [10:12] xxhidayet: Ölüyom açlıktaaaaaaaaaaaaaaaaann [10:20] xxhidayet: Tikkat tikkat!.. Tarih belli oldu !!!!!....... Haziran 7-8 Herkeş ona göre ayağını denk alsın.. veya ayağını yorganına göre uzatsın.. Veya yazın işte..Hazırlığınızı yapın [10:39] makin: 7-8 HAZİRAN OLURSA BANA UYMUYOR, YURTDIŞINDAN GELECEK OLAN MİSAFİR VAR [10:40] makin: RANDEVULARINI ÇOK ÖNCEDEN YAPMIŞTIK DEĞİŞTİRME ŞANSIMIZ OLMAZ [10:40] makin: BİZİM KUZU GETTİ , AÇ KALDIK [11:09] xxhidayet: makin abi peki sen ne zamn musdait olursun peki [11:09] xxhidayet: konuya yazarsan sevinirim herkes görsün fikrini [11:19] M.KÜÇÜK: BİZE HER YER NİZİP ABİCİM... ALLAHIN İZNİYLE HER TARİH UYAR BANA...AMA HERKESİN GELECEĞİ BİR TARİH OLSUN. :) [11:52] admin: di hadi bakalım [11:55] M.KÜÇÜK: Senide görek bakalım o gün gelince... [13:42] admin: yaw şimdi mahmut gilin Ramazanına denk gelmesin ogün [13:42] admin: Mahmut siz hangi gün tutacaksınız :D [14:45] felsefefe: nasssssssssı ramazan niizpteymiş ancak admin yada orhan tutar [14:47] felsefefe: mahmut ramazanı tutamaz ki :) istanbulda bazan oktay usta ramazan oraya gelirse tutabilir [14:48] felsefefe: anca bursaya gelirse ...:)
arkadaşlar nasip olursa ctesi veya pazar buluşuruz tarihi istanbulda kararlaştıralım inşallah
maalsef bu hafta sonu çalıştığım etüd merkezinde yıl sonu sınavı var ben de gözetmenim...:(
pazar günü kahvaltı yapalım
en büyük diktatör bizim admin , her yazdığımızı silip çizip atıyor bize söz hakkı vermiyor...
EVET Arkadaşlar
yarın sabah pazar sabahı
25.05.2014
tarihinde
Güngören Oktay Ustada
Kahvaltı Sabah saat 10:00 (ON) yapıyoruz.
Gelenler
nohut dürümü
kavurma
ciğer
katmer
su
ile karşılanacaktır.
Kıymetli Nizibin büyük bürokratlarında
Fatih Abinin
İstanbula gelişi ile
Kuzu Hadisesinin
daha iyi konuşulacağı
bu toplantımız
Öğleye kadar
Oktay Ustada
Öğleden Sonra
Kadıköy
Dürümcü Emmide
devam edecektir.
Burada da
Soğan Kebabı
ve diğer ayrıtılar
ile konuyu etraflıca konuşacağız.
Herkesi
bekliyoruz.
Not : Gelmeyenlerin kuzu toplantısı için yediğimiz yemeklerin resimleri buradan bakacağından sonra pişman olmayacağını ümid ediyoruz.
Ewet bunu kaçırdınız bari, esas kuzuyu kaçırmayın ..
Felsaefe.oktay.m.akın,rüstem cankesen ve dürümcü ammiye ayrı ayrı çok teşekkür ederim bizi çok güzel ağırladılar minettar kaldım
Eyvallah Fatih abi, güzel oldu görüşmemiz.
Vallahi Oktay ustanın kavurma ve ciğeri aklımdan çıkmıyor.
Abooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww..resimlere bağ ya!
Ya benim bilgisayarda sorun var yada sitede ben aylardır doğru dürüst giremiyorum çünkü site beni atıyor yeniden şifre istiyor ayrıca sayfalar anormal yavaş açılıyor bu yüzden gelişmeleri takip edemiyorum.Ban telden haber verin.