seni unutmak mümkünmü nizip güzeli her an aklımdasın
Yazdırılabilir Görünüm
ooooooofffffffffff yaaa aşkımmm çikolatam benim
......
çikolata çikolata dedik birtane yiyemedik...
bari bu yaz yiyelim ,yazın gelmesini sizleri görmek için +beraber çikolata yemek için çok istiyorum.de gelin haaa:)
mesaj ulaşsın birineeee:)
Efsanecimmmmmmmmmm ulasdi mesaj ulasdiiiiiiiiiii:D:D
Sizlerin cani sagolsun
burda öyle gzl arkadasliklar kurdum ki hepinizden allah razi olsun
ins hepimiz görüsürüz yazin, ne gzl olur
cikolatalar hazir merak etme bi cuval dolusu getirecem sadece sana;);)
ayy çok sağol.çok mutlu oldum .çabuk gel dayanamıyorum:)böyle resimle olmaz ben senle beraber yemek istiyorum :)
bana sözü var ayrı pakette getirecek demi saide ?
saide çikolata için çok tşk ederim görünce dayanamıyorum ama çokda kilo yapıyo yaa:):p ama olsun ben genede yerim nasıl olsa kilolu değilim ama böyle giderse bu çikolota öld,ürecek beni:):)
sagol canim bende sana yazin gelecek;)
tabi miksam unutmam seni ya saka yaptim :):)
![]()
sizde amma trip yapıyosunuz ha bide bana çok nazlı olduğumuz sölemişdin mehmöet abi sen benden daha çok naz yapıon ne hemen kızıosunuz kıza kız sırayla sayıyo işte napsın:) all all bende sana gönderiom çikolota bak banada hemen trip yapmna istemiom ben die zaten buşekilde gönderiom gerçekde wermem merak etme:):):D:p:D
bunu ne yapcam kız geldıgımde gerçegını alırsan olur fıstıklı olsun :p
mehmet sen sevmezsin zaten senin hakkını ben alırım:)
candy cok düsüncelisin öbürlerinde bu düsünce yoktur walla saol
ilk basta heveslenmiştim istemiştim istemiyorum saide gül dede unuttun cikolatada da unuttun :( illa söylememiz mi lazımdı istemiyorum ok.
yaw ben ilk istiyom saidecimmm neden ama kızlar öncelikle hele EFSANE BACI ilk sırada oldu mu şimdik :D:D:D
EFSANE sana tsk ederim canim spr görünüyo resimde ins beraber yeriz yazin;)
Fevziiii aslinda benden ilk Efsane istedi sonra mehmet ve Naz sonra SEN ondan sonra Candy , basak istemedi ama ben ona yinede getirim:Dve en son miksam istedi,ama iste ben önce kizlari yazdim yani kimsenin sirasini karistirmim ama bu siralamada oldu :D
yaa sizin caniniz sagolsun hele bi yaz gelsin ben MEMLEKETIME kavusum sizin istediginiz cikolata olsun yaaa ayip ediyosunuz arkadaslar istediginiz kadar getirim:p:p
canin sagolsun efsanecimmmm seni mi kiracam.
bunca altin kalbli arkadas bulmusum caniniz sagolsun
millet paylaşıyo gene bize kalmamış neyse Allah boyuk
yaaa mehmet kardesim seni unutmadim yaaa:(
bak ikinci sirada sen varsin tama :D
sende ha amma pis boğazlısın geldiğinde pastayıda sölemişdin zaten:):):p:D
tmm o zaman anlastık fısıtıklı olsun ve buyuk olsun