AÖFAKÜLTESİ
Yazdırılabilir Görünüm
AÖFAKÜLTESİ
Nmyo .................
Saldıray kardeşime yardımlarından dolayı minnettarım. İnşallah Eskişehirde bir araya geliriz...
ne demek abii ne yaptım ki...tabi ki gezeriz abiii neler yapacaz neler:))
ya maşallah yani bu yazanlar Nizipli mi hadi bitirin de dönün nizibe. bende 9 eylül üniv. mezunuyum
Slm Kütahya Dumlupınar üniversitesi. sakın burayı yazmayın insanlık yok benden söylemesi:( malesef pişmanım.Saygılarımla
2007-2008
egitim sezonuna giriş
Ben 100.Yıl ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ ndeyim.Yeni gelecek hemşerilerime elimden geleni yapmaya hazırım...
E-posta: ******@hotmail.com
slm a. arkadaşlar ben yeni üye ben de Selçuk Bilgisayar Mühendisliği Bölümü' nde okuyorum 3. sınıf yazmak isteyenlere tavsiye ederim
isteyen olursa mailimi de verebilirim
;)
bende ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ matematik 2. sınıf kazanan olursa yardımcı olabilirim msn hannibal_king_2006@hotmail.com
yılmaz kardeş gibi ben de yeni tercih yaptım artık bekliyoruz.kazandığım yeri yazarım
şimdi baktım kahramanmaraş kimya bölümünü kazanmışım.maraştaki abilerimizden yardım bekliyorum
NMYO ilk öğretim okulu:) inanmıyosanız gidin görün .
Ben De Adiyaman üniversitesi Sinif öğretmenliğini Kazandim.
Arkadaşlar yeni öğrenim hayatınızda başarılar dilerim..
Elazığ'ı kazananlara her türlü yardıma açığım...
İbrahim Halil BUDAK
Nizip Fem dersanesi Yabancı dil 1. si
Bursa Uludağ Ünüversitesi
İngilizce ÖğretmenLiği...
Sevgili Yeğenime Başarılar diliyorum...
Anadolu Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksek okulu
otomotiv bölümü
hedeflerinde başarılı olan arakadaşları tebrik ederim...eskişehir e gelecek olan yok mu?:)
selma arkadaşlar bende NİZİP MESLEK YÜKSEK OKULUNDA okuyorum
buradaki bütün arkadaşlara başarılar dilerim
okul öğrencisi ve kayıt yaptıran öğrencilere yardımcı olabilirim
abdullah_kurt_5@hotmail.com
bu bölümü açan arkadaşın ellerine sağlık güzel olmuş.ben trakya uni radyoloji bölümüne gidiyorum bu yıl.
Bende
Süleyman Demirel Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliğini Kazandım
Isparta olan arkadaşlar varsa görüşelim :)
Mahmut tebrik ederim. Diğer arkadaşlar sizlerle de iftihar ediyoruz.
lefke avrupa üniversitesi bilgisayar mühendisli
kemal kılıç tokat z.mühendisliği
ve nihayet culluk yusuf ege fizik
hüseyin k.maraş mat.
müslümlü yılmaz kocaeli elek.müh.
Selam arkadaşlar! Ben İzmir'den Fatih S. Yılmaz. 9 eylül üniversitesi matematik(ing.) 3. sınıf öğrencisiyim.Öss'yi kazanan tüm arkadaşları tebrik eder aynı başarıyı üniversite yıllarında da göstermelerini dilerim.İzmiri kazanan arkadaşlara yardım etmeye hazırım.Özel mesaj atmanız yeterli...
mahmut kardeş tebrik ederim gerçekten çok sevindim artık sende bir bilgisayarr dahisi olmaya adaysın ;)
Uludağ Üniversitesi (Bursa) kazanan ya da yardım isteyen arkadaşlar msn: inancboler@hotmail.com
aylak kardes ıkısıde bence çok ıyı ama bırbırlerınde ogreneceklerı mutlaka wardır ama kıyaslama yapamayız
A Ö F polis meslek yüksek okulu sonsınıftayım
:) benim herkesten öğrenecek çok şeyim var ben her zaman herkesden yeni bilgiler öğrenmeye açığım ;)
asdullah bende selçukta çalısıyorum slm herkese nizipli arkadaslar varsa beklerim
kardes benım teyze ogluda orayı kazandı selcuk unv. makına yı kazandı ama o anteplı
Arkadaşlar Bir Nizipli Olarak Sizlerle Iftihar Duyuyorum.ben Hm ( Hayat Mektebi) Ni Okuyourum . Sizin Yerinizde Olmak En Büyük Hayalimdi Ama Kismet Olmadi Lütfen Hayatin Ve Okuduğunuz Okulun Kiymetini Bilin Allah Yolunuzu Ve Zihninizi Hep Açik Tutsun
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği son sınıfta kızkardeşim okuyor.Ankara'dayız ve özel mesajınızla her konuda yardımcı olabiliriz.saygılar...
aynen ele
nizipli mehmet arkadas bende nizipliyim
Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon :)
sivas cumhuriyet ünüversitesi varmı