"Eminim siz o parklarda hatta park dediğiniz alanlarda çimlerinde oturabilir, tertemiz havasını koklayabilirsiniz"
Tamamen hayal............
Ona bakarsanız park yapmayı planladığınız alandada onlarca park var......
dipdipe parklar...... Yokmu!
Yazdırılabilir Görünüm
"Eminim siz o parklarda hatta park dediğiniz alanlarda çimlerinde oturabilir, tertemiz havasını koklayabilirsiniz"
Tamamen hayal............
Ona bakarsanız park yapmayı planladığınız alandada onlarca park var......
dipdipe parklar...... Yokmu!
hacı fezi erdogan parkı olsun_?
YEŞİL NİZİP E BAKTIGIMIZ ZAMAN CAMİİLERE,OKULLARA,PARKLARA SİYASİ VE İŞADAMLARIN İSİMLERİ GÖZ ÖNÜNR GELİYOR .BUNLARI ARTIK DEGİŞTİRİP DAHA ÇOK BİLİM VEDE SANATA ÖNEM VERMİŞ KİŞİLERİMİZ VAR KEN NEDEN BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMUYORUZ MESALA TARIK VERDİGİ KİŞİ AKADEMİSYEN ANLAMDA ÇOK ÖNMELİ BİR KİŞİ VEDE MEMLEKETİMİZİN İNSANI OLMASI ONUR VERİCİ BİR DAVRANIŞ OLUR."NECDET YAŞAR"BANA GÖRE DE ÇOK GÜZEL BİR İSİM OLARAK DÜŞÜNÜYORUM....
abicim NİZİP imzin kültürel gelişimi çin çok büyük rol oynayacak bu parkın ismi bence 'OSMANLI KÜLTÜR PARKI ' olmalı
n
<h1 evet yıne tekrarlıyorum bence [u] "Title" [u]KARDEŞLİK PARKI </u </u olmalıdır.</h1
Haberg kardeşim bu ne perhiz bu ne turşu. Foruma girip parkın adı şu olsun bu olsun diyorsun sonra kalkmış yok orası spor alanı olsun diyorsun. Niyetini anlamadım. Hele bir proje bitsin sonra tenkit et.Bu kadar keskin bıcak olma.
<h3 OSMANLI PARKI DİYOR VE SAYGILAR DİLİYORUM</h3
tüm ilgililere teşekür ederim .bence H f akdoğan kendi ismini versin derim ama yok olmaz diyosanız yeşil hediye parkı benceeeee (ne mutlu Nizipliyim diyene)
Tabi böyle bir konudavatandaşların fikirlerinin alınması çok hoş bir olay... Stadyum yanında yapılan park Nizip için bir ilk ve isminide yaşayan halkın vermesi çok doğru bir karardır. Bu konuda yetkililere teşekkür ediyorum. Halkı ilgilendiren konuların halka çözüme kavuşması gerekmektedir. Bende aklımdan geçen ismi yazayım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Zeugma Kültür Parkı
.
"quote" coskun demişki:
Haberg kardeşim bu ne perhiz bu ne turşu. Foruma girip parkın adı şu olsun bu olsun diyorsun sonra kalkmış yok orası spor alanı olsun diyorsun. Niyetini anlamadım. Hele bir proje bitsin sonra tenkit et.Bu kadar keskin bıcak olma.
Forumu iyi takip etsen sevirim bu konuda neler neler yazmışım.... Asıl olan sensin keskin bıçak....
"quote" bekirsen demişki:
Tabi böyle bir konudavatandaşların fikirlerinin alınması çok hoş bir olay... Stadyum yanında yapılan park Nizip için bir ilk ve isminide yaşayan halkın vermesi çok doğru bir karardır. Bu konuda yetkililere teşekkür ediyorum. Halkı ilgilendiren konuların halka çözüme kavuşması gerekmektedir. Bende aklımdan geçen ismi yazayım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Zeugma Kültür Parkı
.
Koskoca stadyumu görmüşssün ama karşısındaki koskoca parkı görmemişssin iyi gidip bakarsan parkın yanına park yapılacağını iyi anlarsın..... Benki bu durumu 1200 km öteden kınıyorum... Sen burnunun ucunu görmüyosun... Demişssin Nizip için ilk stadyumun yanında park yapılıyor... :D:D:D:D:D Sana sadece isim verme gibi bir hak tanımışlar o da olsa olsa sus payıdır..... ORaya yapılacak park hiçbir işe yaramaz.... Neden sormamışlar sana "Kardeş buraya ne yapsak iyi olur bea" diye.... :D:D:D:D:D
Edited by - haberg on 06/06/2006 16:34:09
sükût .
"quote" coskun demişki:
sükût .
Sana hiç bişi dememe rağmen bana laf atmışsın... Sana olmadık şeyleri yazım "Sükut" demişsin.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Tabii ki senin deyişinle.... :D
YA KARDESIM ORANIN KARSISINDA ZATEN BIR PARK VAR.NEDIR BU IKINCI PARK YANI.INSANLARIN GÖZUNUMU BOYUYURSUNUZ SAYIN GÖREVLI VE YETKILILERRR,. ORASI NE GUZEL BIR SPOR ALANIYDI.GENCLER KAHVEYE TAKILACAKLARINA,BASI BOS GEZECEKLERINE NE GUZEL ORDA BASKETBOL VE FUTBOL OYNUYORLARDI.NIZIPIN ICI ZATEN PARKLA DOLU.BUNU YA HER KIM BASA GELIYORSA PARKLARLA KAFAYI BOZUYORLAR.KULTUREL BIR GELISME DIYE BISI YOKYA. KUSURA BAKMAYIN AMA TEK DIYECEGIM SEY (((((((((( UHHH PARK`I))))))))))) OLSUN.
HABERG arkadasima katiliyorum.ne geregi var ya.aslinda o spor alanini tamirden gecirselerdi ne güzel olurdu.basket bol polalarini yenileselerdi.basketbol alanini güzel bir beton yapsalardi.kalledireklerini yenileselerdi.tel örgulerini tamir etselerdi.voleybol alanlari yapsalardi o alana nekadarda güzel olurdu.ya o parka yapilacak harcamalara yazik.
atatur mahallesinde alt yapi denen bisi yok .mahalle sakinleri kendi actiklari kuyulara pisliklerini yapiyorlar.kisin o kuyular tasiyor ve mahalle insan pisligiyle doluyor.insanlarin sorunlarini birakmissiniz gözle görulecek bir seylermi yapmaya calisiyorsunuz.kim bu belediye iyidir diyorsa o kiside AK partilidir.BEN siyaset yapmiyorum.tek istedigin insanlarin yararlarina olacak calismalar yapilsin.PARK iyi bisidir ama o alanda gerekli bisi degil. O ALANIN TEKRAR SPOR ALANINA DÖNUSMESINI ISTIYORUMMMMMM.
ben AK partili olmayan ve bu belediyenin iyi çalıştıgı kanısında olan birisiyim.bir önceki dönemde belediye ekibinin çalışma adına hiç bir şeyini görmedim. lütfen ikisini birbirine karıştırmayın ve iftiralardan uzak durun.
ayrıca atatürk mah. ile ilgili eleştirinize yetkililerden bir cevab bekliyorum.vess-elam
DEMHAT kardesim iftira attigim yok.sence bir parkin yanina park yapmak dogrumudur.ve su guzel Nizip imizin icinde kac tane halka acik spor alani var peki.bir tane vardi onuda park yapiyorlar.ataturk mahallesi icinde hic bir calisma göremedim.saygilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yazmayacaaam dedim dayanamıyorum abiiii...!!!!!!!!!!!! Bu parka karşı çıkıpta tekrar geri eski haline getirilsin ve tadilat yapılsın diyen arkadaşlar...!!! Düşünerek mi yazıyorsunuz yoksa üstünkörü bir mantıkla mı??? Hayırlara vesile olması dileği ile geriye dönüşü olmayan bir yola girilmiş, gerekli şirketlerle ihaleler yapılarak anlaşmalar imzalanmış, parkın inşaatı bitmiş, ödemeler yapılmış ve şimdi siz geri eski haline mi getirin diyorsunuz. Pes doğrusu.
Bunun yerine arkadaşlarımız şöyle dese; Nizip Belediyesinden gençlerimize spor tesisleri yapılması hususunda yardımlar bekliyoruz, Sayın Belediye Başkanımızın bu konuda yardımcı olarak Nizipli gençlerimizin kalplerini fethetmesini istiyoruz deseler daha yapıcı olmazlar mı.
Kusura bakmayın arkadaşlar ama siz biraz pişmiş aşa su katıyorsunuz gibi geldi bana.
Dualar...!!!
Parkın ismi konusunda iseeeeeee..........;
Osmanlı Parkı veya [u]Osmanlı Parkı</u yadaaaaaaaaa OsmanlıParkıolsun..
Hatta Osmanlı Parkı olursa daha iyi olur..
Düşündüm de Osmanlı Parkı en uygun gibi geldi
Yok vazgeçtim abi Osmanlı Parkı olsun hepsinden daha güzel..
Tamam tamam öncekileri boşverin son kararım......:
[u]OSMANLI PARKIIIIIIIIIIIII</u
YA SENPER KARDESIM.BENIM KIZDIGIM NOKTO BIR PARKIN YANINA BIR PARK DAHA YAPILMASIDIR.PARKLARIN ARASINDA 10 MERRE BILE MESAFE YOK.NE GEREGI VARDI DIYE BIR ELESTIRIDE BULUNDUM.BU SAATTEN SONRA TEKRAR ESKI HALINE DÖNDEREMEZLER HERHALDE.BEN SADECE GÖRUSUMU BILDIRDIM.ORASI GENCLERIN SPOR ALANI OLARAK KALSAYDI IYI OLURDU DIYE DUSUNUYOM SADECE.AMA OLMUS BIR HATA HAYIRLISI OLSUN NIZIP IMIZE. ISIM OLARAK ISE.ORAYA NE ISIM VERIRLERSE VERSINLER.NIZIPIN HALKI ORAYA STATYUM PARKI DIYECEKTIR. PARKIN ISMI( ZEUGMA PARKI) DA OLSA(OSMANLI PARKI)DA OLSA HERKES ORAYA (((((((((((((((((STATYUM PARKI))))))))))))) DIYECEKTIRRRRR.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))ANLIYACAGINIZ BOSTAN BOSA O GUZEL KAFALARINIZI YORMAYIN.HEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEH))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9.
sadık güler bey,eleştirilerinize tepki vermedim,çünkü bu sizin en dogal hakkınız,iftira olarak degerlendirdiğim husus;bu belediyenin iyi oldugunu düşünenler (ya da bu mealde bir şeydi) AK partilidir demişsiniz.bu hoş bir şey degil.hem begeniyorum hem de AK paritli değilim.benim mevzuum bu idi.ha siz parktan rahatsızsınız ya da değilsiniz bu kişisel bir mevzuudur beni ilgilendirmez.
yani diyeceksiniz ki hem AK partili degilsiniz hem de beğeniyorsunuz,çelişki diye düşüne bilirisniz ama değil.örneğin;
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt 36pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue; FONT-FAMILY: Symbol; mso-fareast-font-family: Symbol; mso-bidi-font-family: Symbol" "mso-list: Ignore" · "FONT: 7pt "Times New Roman"" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "COLOR: black" Esnafın önceki dönemden alacaklarının tamamı ödendi. [/b]<strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue" <o:p </o:p [/b].
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt 36pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue; FONT-FAMILY: Symbol; mso-fareast-font-family: Symbol; mso-bidi-font-family: Symbol" "mso-list: Ignore" · "FONT: 7pt "Times New Roman"" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "COLOR: black" İşçilerin önceki dönemden alacaklarının tamamı ödendi. [/b]<strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue" <o:p </o:p [/b].
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt 36pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue; FONT-FAMILY: Symbol; mso-fareast-font-family: Symbol; mso-bidi-font-family: Symbol" "mso-list: Ignore" · "FONT: 7pt "Times New Roman"" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "COLOR: black" Emeklilerin kıdem tazminatları peşin olarak ödendi.
[/b].
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" "COLOR: black" . Toplam <st1:metricconverter productid="16.000 metrekare" "COLOR: black" 16.000 metrekare </st1:metricconverter "COLOR: black" kaldırım yapıldı.<sup "mso-spacerun: yes" </sup .
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt 36pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "mso-list: Ignore" · "FONT: 7pt "Times New Roman"" Toplam <st1:metricconverter productid="145.000 metrekare" "COLOR: black" 145.000 metrekare </st1:metricconverter asfalt serildi.<o:p </o:p .
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt 36pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "mso-list: Ignore" · "FONT: 7pt "Times New Roman"" Muhtelif yerlere toplam 40 bin adet fidan dikildi.<o:p </o:p .
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt 36pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue; FONT-FAMILY: Symbol; mso-fareast-font-family: Symbol; mso-bidi-font-family: Symbol" "mso-list: Ignore" · "FONT: 7pt "Times New Roman"" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "COLOR: black" Muhtelif yerlere 900 adet aydınlatma direği dikildi. [/b]<strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "FONT-SIZE: 14pt; COLOR: blue" <o:p </o:p [/b].
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "COLOR: black" Belediye nikah salonu bakımı yapılıp,tümüyle yenilendi [/b].
<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "COLOR: black" Sanayi sitesinin altyapı ve asfaltı bitirildi
bir önceki dönemlere baktıgımız zaman Nizipe kaç tane konuışmacı yazar ya da oyuncu kişi geldi ve insanlarımızla hem dem oldu?şiir geceleri düzenlendi.tiyatro ekibi kuruldu (biz bu kısmete nail olamadık,bizden gecti artık bir tiyatro ekibine girmek yada oralarda faaliyet göstermek ama inşalalh cocuklarım ve yegenlerim bu sanat alanında [eger isterlerse) faaliyet gösterebilecekler)
önceleri secimden bir gece öncefakir ailelere yardım! yapılırdı,ama bakıyoruz secimden sonra bu belediye bugune kadar <strong style="mso-bidi-font-weight: normal" "FONT-SIZE: 11pt; COLOR: black" Gıda bankası kurarak 3700 fakir aileye 558.700 kg. gıda yardımı yapıldı.aslında her alanda dikkat edilecek yaptıkları bir çok şey var.ki bu yaptıklarını normalde buraya yazmaya kalksam, bu sayfa hepsini almaz. bütün bunları neden yazdım,AK partili olmayan birisi yapılan ve ortaya konulmuş bir şey varsa bunu inkar etmemeli,ya da doğru olanı gerçeği ifade etmek AK partili olmak degildir.istirham ediyor bunları birbirine karıştırmayın.
ayrıca atatürk mah. ile ilgili eleştirilerinze herhangi bir kimseden cevab gelmedi,merakla bekliyorum.ves-selam
[/b] [/b].
<h4 ARKADAŞLAR PARKLARLA İLGİLİ SORUNU NİZİP BELEDİYESİNDEN NE İSTİYORUZ KONULU FORMA YAZIN..
BEN ORDA Bİ TANE PARKLA İLGİLİ YAZDIM..
BU BÖLÜMDEKİ FORM SADECE PARKA İSİM BULMAK...
PARKIN DOĞRUMU YANLIŞMI OLDUĞU BAŞKA FORMLARA TAŞINABİLİNİR ..... SAYGILARIMLA</h4
Arkadaşlar Allah aşkına buraya sadece parka konulmasını istediğiniz isimleri yazın. Çünkü bu konu yazıcıdan cıkarılıp hergün başkana sunuluyor. Ve encümene verilecek. Varsa şikayetleriniz başka bir konu açın istediğiniz kadar yazın. Yani pişman mı olduk buraya sorduğumuz için. Yazıktır, bakın belediyenin sitesinde bile böyle bir anket yapmadık ki tarafgirlik düşüncesi olmasın diye. Nizip com yıllardır Nizipliye hitap eden en popüler bir site bu yüzden halkın teveccühünün ne yönde olduğunu buradan öğrenmek istedik.
Şimdi kalkmış H.Fevzi Akdoğan''ıeleştirenler 2 yılda yapılan bu hizmetleri neden görmezler anlamıyorum. . El insaf yapılan iş kötü olsun diye yapılmaz. hele umuma yapılan hizmetler asla hizmet maksadından öte değildir. Hangi idareci olursa olsun hangi partiden olursa olsun hizmeti hizmet için yaparlar.Beğenilir veya beğenilmez o ayrı bir mesele. Hem bir parkın yanına bir park daha yapılıyor diyorsunuz yani allah için söyleyin o bir park dediğiniz yere kac kere ailenizle cocuğunuzla gidip otudunuz Ama şuna eminim ki bu yapılan park herkesin takdir edeceği ve herkesin ailece gidip otuarabileceği bir yer olacaktır.
Vesselam.
Edited by - coskun on 07/06/2006 16:54:10
coşkun bey başkana çıktıları sunarken arasından isim dışında yazılan yazıları cıkarıp sunarsınız olur biter.site zaten karmaşık bir site buraya sitem de yazar başka bir şeyde,siz sadece cıktıların içinden isim dışındaki yazıları cıkartın.size de ves-selam
AK Partiliye bak hizaya gel.... İyikine değilmişssin yoksa göğe çıkaracaktın.... Bende AK PArti yandaşıyım ama partimide yeri geldiği zaman yermesini bilirim...... Şimdide Nizipli gençlere yaptığı böylesine bir kötülüğe göz yumamam... AK Parti Nizip Teşkilatına bu yaptıkları Nizipli Gençlerden 0 oy şeklinde geri dönecektir merak etmeyin....
yok kardeşim bu milletin layıkı.orasını eski başkanlar gib bazı kimselere ****** çekilse daha mı iyi olurdu .memlekette yeşil alan kalmadı bee yeter insaf en azından biz göremezsek bizim evlatlarımız çok güzel bir yere sahip olacak
Şimdide Nizipli gençlere yaptığı böylesine bir kötülüğe göz yumamam... AK Parti Nizip Teşkilatına bu yaptıkları Nizipli Gençlerden 0 oy şeklinde geri dönecektir merak etmeyin.... demişsin haber g
ne demek kötülük sen yazılanları heralde okumuyorsun ne kadar açıklma yapsak boşuna çünkü sen ipoteklisin. sen ne yapmak istiyorsun biz incitmemek için ne kadar gayret gösteriyorsak sen o kadar kaşınıyorsun. çizmeyi aşma. akpartiliyim demişsin ama olduğuna inanmıyorum. kaç sefer yazdık buraya sadece isim yazın diye sen ha bire eleştirmişisn. Aç başka bir konu yaz yazacağını heralde anlatabildim.
AK Partiliye bak hizaya gel.... İyikine değilmişssin yoksa göğe çıkaracaktın.... Bende AK PArti yandaşıyım ama partimide yeri geldiği zaman yermesini bilirim...... Şimdide Nizipli gençlere yaptığı böylesine bir kötülüğe göz yumamam... AK Parti Nizip Teşkilatına bu yaptıkları Nizipli Gençlerden 0 oy şeklinde geri dönecektir merak etmeyin....
Defalarca özeline mesaj atarak sana anlatmaya çalıştım. İşin garip tarafı sende gayet güzel bir uslupla anlıyormuş gibi cevap yazdın. Kasıtlı yazı yazıyorsun arkadaş. Çizmeyi aşıyorsun. Ak Parti nin senin gibi insanların oyuna ihtiyacı yok merak etme sen........ Ayrıca Nizip Belediyesi siyaset değil hizmet yapıyor. Eğer sen yapılanları Nizip e hizmet değil de siyaset olarak algılıyorsan git bir doktora görün.
Edited by - semper on 08/06/2006 09:24:31
SEVGİLİ HEMŞERİLERİM
GEÇMİŞ DÖNEM YAZILARIMDA ADMİNDEN RİCA ETMİŞTİM
BU SAYFALARDAYAZILMASI YASAK KONULAR-TARTIŞILMASI YASAK KONULAR DİYE
BÜYÜK BİR YAZI YAZILSIN
1-DİNİ KONULARDA TARTIŞMAK YASAK
2-SİYASİ KONULARDA TARTIŞMAK YASAK
3-KÜFÜRLÜ KONULAR DA TARTIŞMAK YASAK
EĞER BU SİTEYE BU YASAKLAR GÖRÜNÜR BİR ŞEKİLDE YAZILMAZ İSE
EN KISA ZAMANDA BURAYA BİR DAHA YAZI YAZMAYACAĞIMI
SEVGİLERİMLE
Suat bey küçük harflerlede yazsaydınızda okuyabilirdik. Verdiğiniz mesajı anladım, sanırım siteye üye olurken bir anlaşmayı kabul ettiğinizi unutmuşsunuz veya içeriğini hatırlamıyorsunuz. İnsanlara kabul ettikleri bir anlaşmayı tekrar tekrar hatırlatmaya gerek görmüyorum. .
[u] "FONT-WEIGHT: bold"
[u]ben sadık güler e katılıorum ama gene de ben de bi ad söylemek istiyorumparkımızın adı Yeşil Nizip Parkı olsunnnnnnnnnn tüm Niziplilere selamlar gönderiyorum
</u .
</u
((((((((((STADYUM PARKI)))))))))))))))))))) ISIM BUDUR ARKADASLAR. ARKADASLAR EN UYGUN ISIM BUDUR BENCE.CUNKU ORASI STADYUMUN BIR PARCASIYDI.HABERG ARKADASIM SIYASET YAPMIYOR BENCE.CUNKU HABERG YI BEN COCUKLUKTAN BERI TANIRIM.HER ZAMAN OKUL CIKISINDA BASKETBOL TOPUNU ALIP STADYUMA GIDIP BASKETBOL OYNARDI.BU PARKIN YAPILMASI VE BASKETBOL ALANININ KALDIRILMASI HABERG ARKADASIMIZZIN COCUKLUGUNDAN BIR PARCA CALINMIS GIBI OLDU BENCE.ONDANDIR BU KIZGINLIGI.BENCE HER NIZIPLI O ALANDA BASKETBOL VEYA FUTBOL OYNAMISTIR.GUZEL BIR ALANDI.INSALLAH BU ALANDAN DAHA IYI DAHA BAKIMLI HALKA ACIK BIR SPOR ALANI YAPILIR. GEREGININ YAPILMASINI ARZ EDERIM.
BIRDE HABERG ARKADASIMIZIN COCUKLUGUNDAN BERI BASKETBOL OYNAMASININ SAYESINDE BOYU 1.85 TIR.ANNESI BABASININ BOYU ISE 1.70 FELAN CIVARINDADIR GÖZ KARARIYLA.HABERG ARKADASIMIIZIN BU UZUNLUGU O ALANA BORCLUDUR.YENI NESILINDE BU SEKILDE UZAMASI ICIN YENI ALANLARIN ACILMASI SARTTIR BENCE.VE-SELAM
arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum.İlke olarak bu tip tartışmaların olduğu konulara girmiyorum hatta okuyamıyorum ble.Konu verilecek ismi bulmak iken düzenli bir şekilde ben de takip ediyorum.Herhalde sitenin en çok ilgi çeken konularından biri oldu.Sayın Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla bir toplantımızda verilecek isim konusu gündeme geldi.Herkesin aklında bir isim olmakla beraber ismin ilçe halkının ilçemiz tarihinin en güzel sosyal tesisi olacağı düşüncesiyle buraya ilçe halkının görüşünü almak uygun olur diyen Sayın Başkanımızın talimatıyla arkadaşlarımız böyle bir konu açtı.Bunun yanında ilçe içinde bir de küçük çaplı bir anket yapılıyor.Sonuçlar buradan ve televizyonda açıklanacak ve çoğunluğun seçtiği isim verilecek.
Ancak bence bu konuyu burada kesmek lazım çünkü tanımıyorum ama haberg kardeşimiz eğer daha güzel bir üslula sorsaydı iki basket potası kalkarken 2200 m.uzunluğunda modern bir koşu pistinin de bu park kapsamında yapıldığını,birisinin mülkiyeti çözülmüş ve proje aşamasındaki iki adet spor merkezinin (futbol,basketbol,voleybol,duş,tribün dahil) programımızda olduğunu ve bunlardan birisinin de 2006 yılı içerisinde yapılacağını öğrenecek ve belki de daha da mutlu olacaktı.
Atatürk Mahallesindeki kardeşim de vereceğim bilgi iki yıldır üzerinde çalıştığımız ve dün itibarıyle elimize geçen kanalizasyon inşaatına da bir hafta içinde Bismillah diyeceğimizdir.
Görüş bildiren tüm arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
latifkaradag kardesim. ataturk mahallesi icin önumuzdeki hafta calisma basliyacak diya yazmissin.buna cok sevin dim.cunku orda insanlar aci cekiyor.ha birde ben atatur mahallesinde yasamiyorum.ben isvicrede yasiyorum.saygilar.ve-selam
aslında ben bu parka komşuyum............................EMEK PARKI.......................................................... çünkü değerli belediye başkanımız Nizip''te çok emeği var.100 yıl sonra bile bizden sonrakiler sizin Nizip''e verdiğiniz emeğe sahip çıksınlar diye.
http://www.resimload.com/140927/jaeMZ2c.JPG[/img]
Kısa zamanda 2000 civarında okuyucu bulan ve 200 civarında yorum
alan bu önemli konudaki proje hızlı bir şekilde tamamlanmak üzeredir.
İsin noktasındaki belirsizlik acaba çözülebildi mi?Veya zaten var olan
ismi açıklandı mı?.Bu külliyenin Nizip'e önemli kazanımlar verecegi
kesindir.Nizip dışında olan okuyucularımıza bu tür gelişmeleri sunmak
bizim de ilke edindigimiz prensipler arasında yer almaktadır.Bu vesile
ile belirlenen bir isim sözkonusu ise yetkili arkadaşlarımızdan bunu
açıklamalarını veya birkaç isim üzerinde çalışma yapılmaktaysa bunu
anket olarak ta halkımızın hizmetine sunabilecegimizi buradan duyurmak
isteriz..
ARKADAŞLAR ÖNERDİĞİNİZ İSİMLERİN HEPSİ ÇOK GÜZEL BUNLARIN İÇİNDEN EN ÇOK TELEFFUZ EDİLEN 10 VEYA 5 İSİMİ BELİRLESEK VE OYLASAK NASIL OLUR.
MURAT KISA.