Çalışkan27 kardeşmi deyim eniştemi diyeyim,İstanbul'dan hep beraberce Nizibe gideriz inşaalah.Sevgilerle
Yazdırılabilir Görünüm
Çalışkan27 kardeşmi deyim eniştemi diyeyim,İstanbul'dan hep beraberce Nizibe gideriz inşaalah.Sevgilerle
Abi inşallah allahtan bir mani olmaz ise o tarihte Nizip'te güzel bir bulşuma gerçekleştiririz
emının kı çok guzel olacak
işallah katılım çok fazla olur
Maşallah yıkında dünya turuna cıkılacak Nizip.com :) Sosyal faaliyetler tam gaz gidiyor
yazın yurt dısına çıkacagız ınsallah oyle karar alınmıs orhan abının soyledıgıne gore
Evet öyle bir şeyden bahsediliyor ama tam olarak kesin değil bence
olursa çok guzel olur
İnşallah kardeşim olursa olur neden olmasın
yılmaz gelirken kızıma niye bir panda getirmedin...
Abi ben Eskişehire gittim kutupa değil sen yaşlandıkça aklın iyice gidiyor yav
Bu çok iyidi yav.
Panda kutuplarda mı yoksa Çin de mi
abı çınde yasıyorlar hatta bende bununla ılgılı bır yazı wardı atayım onu
Çin'in sevimli dev pandalarının yaşam alanı da UNESCO'nun dünya mirası listesine alındı.
Birlerşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Komitesi'nin Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta yapılan toplantısında, dünyadaki nesli tükenme tehlikesindeki pandaların yüzde 30'unun yaşadığı ''Siçhuan Dev Panda Sığınağı'' Dünya Mirası Listesi'ne girdi. UNESCO yetkilileri, bambularla kaplı yaklaşık 10 bin kilometrekarelik dağlık sığınağın, dev pandaların elde kalan son en büyük yaşam alanı olduğunu söylediler.
Dev pandalar, Dünya Koruma Birliği'nin nesli tükenme tehlikesi içindeki hayvanların yer aldığı kırmızı listesinde de bulunuyor.
Bilim adamları, Çin'de 1590 dev pandanın yaşadığını bildirmişlerdi, ancak araştırmacıların son tahminleri bu rakamın 3 bin dolayında olabileceği yönünde.
şşşşşşşşşşş konuyu dağıtmayalım lütfen....
senın gorevını bırısı devır olarak almalıydı huzo deneme asamasındayız sımdılık :)
ahmet bır sey soylemıs pandalarla ılgılı felsefefe abımden pandalar nerede yasar dedı bende sorunun cvbnı bıldıgımden dolayı acıklama yaptım
Eskişehir'li hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Hafta sonlarını bize ayırıp bir an olsun yalnız bırakmadılar. Hürmetlerinden mahçup olduk. İnşaallah bizede onları Nizip'de ağırlamak nasip olur. Herkese sosuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mehmet Özel abim gerek yemeklerin organizasyonunda, gerekse gece çiftlikte gençlerin yanında Fatih abiyle beraber kalarak misafirperverliğini göstermiştir. Tekrar teşekkür ederim.
![]()
Abi gerçekten bizim için çok yorulan Mehmet abinin emeğini ödeyemeyiz panda demek çinde yaşıyormuş bizim bahsettiğimiz panda kutup türünden olan
Yurtdışına mı çıkacazzzz?biraz daha bekleyin eylülde kontenjan olursa bende çıkıcam orda buluşuruz sizinle:))
bızım yurt dısı surıye olabıllır
Allah'dan mani olmazsa 18 Ağustos'da Nizip'de daha geniş bir toplantı hedefliyoruz.
inşallah oyle olur cunku cogu uyemız yaz dolayısıyla nızıpte olur daha genıs bır toplantı olur
Kardeş hayırdır seçim hazırlığımı yaoıyoruzki şimdiden açalım aktif halde sitede olan her katılımcı en geç iki gün önceden görür zaten gezide Nizip te olduğu için sorun çıkmaz
sevgili arkadaşlar yorumlarınızı okudum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerin sayesinde Nizip özlemimi bir nebze de olsa girerdim. tam istediğim gibi sizleri ağırlayamadım ama bir dahaki sefere kusursuz bir şekilde ağırlayacağımdan kuşkunuz olmasın. ben sürekli olarak internete vakit ayıramıyorum o yüzden cevabım gecikti kusura bakmayın. hepinize sevgi dolu selamlarımı yolluyorum Allaha emanet olun
mehmet özel
abı her sey ıcın tsk ederız çok guzel agırladınız her sey ıcın tsk ederız
Sevgili Mehmet özel abimiz, size ne kadar tşk etsek azdır. bizleri gerçekten mahcup ettiniz, Allah sizden razı olsun, hersey için çok teşekkürler
Waaaay beeeee....Abi bu kadar adamı nasıl ağırladın yaw...Helal sana...
Buradaki boş fotoğrafların içine galeriden uygun olanları atarmısınız arkadaşlar
Bu gezileri yenilemenin vakti gelmedi mi? Bence şimdiden bi proğram yapsak fena olmaz..Geçen sefer felsefenin katakılesine gelmiştik..Bu sefer daha organize olursak daha güzel geçecektir.Bu vesile ile hem Eskişehirdeki Mehmet kardeşimiz ve hem de özellikle Bursa Fatihi bizleri daha iyi ağarlayacaklardır :)))
Tarhan kardeşim emrin olur hele bir bahar gelsin, yalnız ben organize olmam senin fıkradan sonra.Selamlar